Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Vai Andrada, acum pot sa rasuflu usurata... Am tot intrebat de tine de cateva ori pe aici... nu stiam ce ti se intampla. Imi pare tare bine ca suneti bine, sanatosi Bine ati revenit printre noi!!!

Chiar intrasem sa scriu ca am vazut-o pe Maya in ecografii in pozele de pe webshots si cand colo ce vad? Nu te mai ingrijora, te rog... nu ii face bine fetitei tale. Plus de-asta, stii bine ca vestile rele circula repede. Imi pare rau ca nu am putut scrie, dar promit macar sa "strig prezent" zilnic, chiar daca pana la concediu nu as avea prea mult timp de scris!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Andra bine ai revenit. Succes la plimbareala. Eu nu am curaj sa mai plec pe nicaieri, desi tare mult mi-as dori sa duc fata la Poiana Brasov.

Mary eu am ales inca de la inceput nume copiilor. Le-am pus nume de sfant, tocmai pentru a le proteja si a veghea asupra lor. Mereu am crezut, ca ingerul lor pazitor le va veghea.

Tocmai ce m-am intors de la cumparaturi. A fost ultima inainte de sarbatori. Mi-am facut un pic de nervi, bineinteles casa prioritara era cu super coada, noroc, ca a fost casiera de treaba si ne-a primit in fata, asta dupa ce am facut noi un pic de galagie. M-am saturat de lipsa asta de respect. Si ma revolt fetelor cand vad ca nu se tine cont de casa prioritara. Mereu ma gandesc si la sora mea, care mereu se chinuie cu sotul ei in scaun, niciodata nu gasesc loc de parcare sau intelegere la casa prioritara si cate si mai cate. Si-a depus saracul dosarul ptr carnetul de conducere la policlinica, iar respectiva policlinica nu avea lift, cladire de mai multe etaje si a trebuit sa il urce 4 etaje pe scari mama lui cu sora-mea si vreo 3 baieti. Cand mi-a povestit sora mea m-am crucit si m-am gandit ce o fi fost in inima lui saracul, cand se loveste la tot pasul de indolenta si nesimtire.

Rocsy te rog sa ma ierti. Am incurcat borcanele. Sunt cam aiurita de cand sunt insarcinata. Nu stiu ce am, o fi si asta un alt sindrom al sarcinii.

Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nu-i nici o problema, si eu sunt la fel de aiurita si vesnic cu capul prin nori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Salutare,

Ne mai tineti minte? Si... ne mai primiti inapoi? Nu am mai scris de mult timp, dar efectiv nu am avut cand.

Ieri am fost la ecografia de 17 sapt. si bebe e bine! Are aproape 200 de grame .

Ne pregatim acum sa rezervam o camera pt. o noapte la cabana Capra din Fagarasi, pentru week-end-ul viitor. Avem chef de putina zapada si vrem sa ne batem cu bulgarii.

Promit sa scriu mai des... ca sa nu ne uitati!
Revin mai tarziu, acum fug ca trage piticot de mine.

O zi buna!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

VORBEAM DE LUP!!! si Andrada la usa!:)

Bine ca ai aparut! Ai sa vezi ca ne-am facut griji pentru tine!
Sa aveti vreme buna si sa nu racesti in Fagarasi. pupici!

Mary 14+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Apropo de copii gemeni mai stie cineva ceva de Carla...sper ca e bine.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Carla am vazut ca scrie mai mult la odiseea gemenilor. Nu stiu de ce nu mai intra si pe aici.

Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Daca nu am mai pierdut astazi vremea...am si uitat de cand. Partea proasta este ca mi-a taiat cheful de a merge maine la scarbici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Cam tarziu, dar zic si eu LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR!!!

elybub, bine ai venit si sarcina usoara!

Noi suntem binisor, nimic nou de raportat, doar ca ma dor muschii dupa ora de yoga de nu mai pot. As vrea sa fac o baie calda spre fierbinte, sa ma mai lase durerile, dar cred ca nu am voie, nu?! Maine dupa ora de aerobic sper sa fie mai bine.
Cami mereu isi ridica maioul, se priveste in oglinda, si tot ma intreaba: Mami, a mai crescut? Cred ca observa ca ramane in urma de mine.

Imi trimite-ti, va rog, si mie un PM cu parola de pe webshots, sa vad si pozele voastre.
Pup burticile.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Mergem si noi saptamana viitoare la doc sa il/o vedem pe strumf si poate sa aflam daca avem noroc ce e . Care strumf a inceput sa ma gadile pe dinauntru seara .

(A si pana nu uit. Vreau si eu contul si passwdul de webshots, saru'mana in avans)

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

eu iar pe aici pe cand voi dormiti... Am avut o gramada de treaba azi si nu am apucat sa va salut, pana acum.

Sa o iau si eu pe rand...

Virginia
Baietii nostri sunt in Ianuarie nascuti asa ca ioc party altfel decat prin nameti sau obligatoriu in loc de joaca interior.
Dar cum mie imi place tare zapada, ma bucur de fulgisorii de ei! Acum vine si o floricica de liliac si o sa fie super; ptr ca si liliacul imi place tare!
Iar de zapada, v-am zis, va asteptam aici!

Sabina
Mananca si ptr mine o supa crema de legume de la City Grill, ok? A, si un cas pane .
Ziceai ceva de locurile rezervate si de casele prioritare...
Ce imi place tare aici e ca: se respecta aceste locuri, aceste case, casele ptr max 10 produse, nu vezi masini parcate pe trotuar sau care sa mearga pe trotuar, sunt rampe ptr cei ce nu se pot deplasa si desigur ptr carucioarele de bebei, etc.

Si eu am dat nume clar: cine era in dreapta a avut numele lui si cel din stanga tot asa; insa nu ma stiu sa le fii definit asa de bine personalitatile cum faci tu. Super tie! Oricum ai nostri au fost in aceeasi placenta deci au schimbat locul de mai multe ori. Chestia cu numele a fost cand au crescut destul de nu mai aveau loc de dans.Oricum i-am considerat de la inceput 2 fiinte diferite si de aceea nici nu i-am imbracat la fel (max acelasi model insa culori dif).
Bafta la echo!!! O iei si pe cea mica nu?

Gabriella
pai tu ziceai ca vii in Ro de sarbatori. De ce nu te programezi de acum la o echo in Ro?

Madamar
Stam acolo unde franceza si engleza sunt 50%-50%, stam in Montreal.

Mira,
aiaiaiai ce burtica ai !!!!! Super!
Eu in continuare sunt la categoria mini.. Nu ma crede nimeni cand zic ca-s insarcinata.... Noroc cu dr ca am auzit inimioara lui bebe ca altfel nu mai credeam nici eu.

Andrada
Concediu minunat si relaxare placuta!

M-am uitat si eu la pozele de pe webshots, ma bucur sa va cunosc! Eu nu am pus inca poze, am pus un portret de-al meu facut de Maestra mea de pictura. Eu nu prea am poze cu mine, de regula eu sunt cea care face pozele. Dar o sa iau masuri!

Nati,
baie cu apa fierbine nu e voie, ai grija! Mai fa un pic de sport, usor, ca mie asa imi trec de ex. E ceva gen: cui pe cui se scoate.

In rest, aici toate bune, azi a mai fulguit un pic. O sa va aratam poze cand o sa avem tone de zapada.

Noapte buna si o zi frumoasa!

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput