Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)
Raspunsuri - Pagina 7
flory_blanca spune:
Neata! O zi buna!
Sabina de unde ti-ai facut cumparaturile online pt sarbatori ca ma tenteaza tare ideea asta in loc sa ma inghesui prin magazine?
Acum ma cam sperie aglomeratia mai ales ca am reusit sa ma racesc si mi-e frica sa nu fac febra. Am tot avut grija si uite ca nu mi-a iesit.
Eu lucrez cu clientii si uneori asa ma enerveaza si oamenii astia, vor sa iti spuna ceva si efectiv iti respira in fata. cum naiba sa nu te imbolnavesti de toate cele? sotul meu mi-a mai tras si o sapuneala pe deasupra ca mi-a zis sa imi bag un medical pana trece epidemia asta si sa am grija dar eu nu am vrut si acum trag ponoasele. sper sa treaca repede si raceala asta.
12+
Alysh spune:
"neata burtici,
Aici nu prea apuc sa scriu, dar intru sa va citesc si ma bucur pt fiecare veste buna. Sper ca saptamana asta sa ajung si eu la eco, am niste emotii....ziceam ca la o doua sarcina sunt mai potolita, dar vad ca nu.
Laurita, tu iti faci griji cu kg? Dar eu care am intrat in sarcina cu 61 kg? chiar 61,5?
Nici nu m-am mai urcat pe cantar in ultimul timp, mi-e teama.
Chiar daca nu mai am greturi, mi-e o sila de mancarea gatita :( bleah nu mai suport sosuri, ciorbe, sarmale :(
Sabina, ce frumos povestesti de gemanutze: asa mi-am dorit si eu gemeni la prima sarcina.....dar la a doua parca mi-era teama....cu 3 mici
ALI, mami de Vlady si
11+
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flory_blanca Neata! O zi buna! Sabina de unde ti-ai facut cumparaturile online pt sarbatori ca ma tenteaza tare ideea asta in loc sa ma inghesui prin magazine? Acum ma cam sperie aglomeratia mai ales ca am reusit sa ma racesc si mi-e frica sa nu fac febra. Am tot avut grija si uite ca nu mi-a iesit. Eu lucrez cu clientii si uneori asa ma enerveaza si oamenii astia, vor sa iti spuna ceva si efectiv iti respira in fata. cum naiba sa nu te imbolnavesti de toate cele? sotul meu mi-a mai tras si o sapuneala pe deasupra ca mi-a zis sa imi bag un medical pana trece epidemia asta si sa am grija dar eu nu am vrut si acum trag ponoasele. sper sa treaca repede si raceala asta. 12+ |
Buna dimineata,
imi pare rau, ca ai racit. Sper sa iti treaca repede.
Pentru cei mari am comandat de pe situl bamboo, pentru cei mici de pe diverse situri de jucarii. Eu le-ma tot luat de prin noiembrie. Daca dai uns earch pe google cadouri o sa vezi ca apar tot felul de situri unele interesante, altele nu.
Sabina
19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh "neata burtici, Aici nu prea apuc sa scriu, dar intru sa va citesc si ma bucur pt fiecare veste buna. Sper ca saptamana asta sa ajung si eu la eco, am niste emotii....ziceam ca la o doua sarcina sunt mai potolita, dar vad ca nu. Laurita, tu iti faci griji cu kg? Dar eu care am intrat in sarcina cu 61 kg? chiar 61,5? Nici nu m-am mai urcat pe cantar in ultimul timp, mi-e teama.Chiar daca nu mai am greturi, mi-e o sila de mancarea gatita :( bleah nu mai suport sosuri, ciorbe, sarmale :( Sabina, ce frumos povestesti de gemanutze: asa mi-am dorit si eu gemeni la prima sarcina.....dar la a doua parca mi-era teama....cu 3 mici ![]() ALI, mami de Vlady si 11+ |
Ali la noi asa a fost sa fie. Nici nu mi-as fi inchipuit, ca am putea avea gemeni. Imia duc aminte doar ca intr-o doara asta vara la mare cand mi-am facut testul de sarcina am spus intr-o doara ca eu vreau gemeni. Dar a fost asa o vb spusa intr-o doara. Stii, ca atunci cand vorbeste gura fara tine. Apoi sotul meu a fost la un hotel cu niste contracte si fetele de acolo de la managera pana la departamentul de rezervari i-au spus Silviu daca o sa ai gemeni. El, nu, nu va e bine. Ce aveti? ca apoi peste 1 luna sa se adevereasca ca avem gemeni. Si pentru noi a fost o surpriza, si noi ne-am gandit cum vom creste 3 copii, sunt multe ecuatii, care se schimba. V atrebui sa ne mai luam o masina noua, sa vedem cum reorganizam spatiul, costuri peste costuri, dar mai presus de toate sunt 3 fiinte, care ne vor insenina viata.
Sabina
Ioana5255 spune:
Arturicii de cat timp ati plecat din tara? Cand ma mai duc la City Grill am sa ma gandesc si la tine. Aseara am bagat iar o portie de sarmale. Sunt absolut bestiale. Iar imi ploua in gura. In stilul asta ma fac cat China
. Cand eram insarcinata cu Ale mancam tort de bezea zilnic de la Quattro.
Si ale mele sunt in aceeasi placenta. Dar eu, asa cum am mai zis le diferentiez dupa miscarile fetale. Sa vedem mai tarziu ce o fi. Nici eu nu am de gand sa le imbrac la fel, ma scoate din sarite chestia asta. Deja am dat indicatii clare rudelor, nasilor, prietenilor sa nu imi ia hainutze la fel. Sunt 2 fiinte diferite si sunt convinsa, ca vor avea inclinatii si preferinte diferite.
Sabina
Ioana5255 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
Ali la noi asa a fost sa fie. Nici nu mi-as fi inchipuit, ca am putea avea gemeni. Imia duc aminte doar ca intr-o doara asta vara la mare cand mi-am facut testul de sarcina am spus intr-o doara ca eu vreau gemeni. Dar a fost asa o vb spusa intr-o doara. Stii, ca atunci cand vorbeste gura fara tine. Apoi sotul meu a fost la un hotel cu niste contracte si fetele de acolo de la managera pana la departamentul de rezervari i-au spus Silviu daca o sa ai gemeni. El, nu, nu va e bine. Ce aveti? ca apoi peste 1 luna sa se adevereasca ca avem gemeni. Si pentru noi a fost o surpriza, si noi ne-am gandit cum vom creste 3 copii, sunt multe ecuatii, care se schimba. V atrebui sa ne mai luam o masina noua, sa vedem cum reorganizam spatiul, costuri peste costuri, dar mai presus de toate sunt 3 fiinte, care ne vor insenina viata. Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
Te rog sa imi scuzi exprimarea. In dimineata asta sunt cam ametita. Nu m-am trezit inca.

Sabina
Ramona80 spune:
Neata fetele,
Eu m-am cam certat ieri cu "ochiosu"
, azi vad ca sunt mai bine. Dati-mi si mie va rog contul si parola cu pozele. Pliiiizz
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+10
r_ocsy spune:
Neata fetelor!
Flory_blanca te inteleg perfect pentru ca si eu lucrez direct cu oamenii. Cand intra unii in cabinet care abia sufla, tusesc intr-una, isi trag nasul mi se ridica tot parul de pe mine. Nu sunt ei de vina, dar eu nu ii mai suport. Norocul meu, este ca fiind intr-un cabinet ma protejez cu masti...desi nu stiu ce eficacitate au ca de racit oricum am racit deja de 2 ori. In plus, mastile ma streseaza non stop, parca nici sa respir nu pot.
In schimb am o idee ! Ca sa evitam aglomeratia acum in goana pentru cadouri,hai sa ne testam sotii si sa ii rugam anul asta sa se ocupe ei de ele. Sunt chiar curioasa, ar fi un an dezastros din punct de vedere al cadourilor primite sau ne-ar surprinde in mod placut? Daca ar accepta, dupa cum imi cunosc eu sotul, ar fi un mare stress pe capul lui si m-ar suna din minut in minut....sa iau asta sau nu!