Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Va doresc o zi buna.
La noi a dat Daria trezirea la 7 ca deobicei. Ne gindim sa iesim la parada, speram sa se ridice ceata!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

www.youtube.com/watch?v=5iyGohz7jrg&feature=relatedDucu Bertzi" target="_blank">-Asa-mi vine citeodata

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani, Romania

Erina, jos palaria daca ajungi la parada, eu nici nu ma gandesc, desi Cristi ne-a dat desteptarea tot la 7.

Roxana, superbe pozele si protagonostii, ii pe toti...mi-a placut mult camerele copiilor, dar nu am inteles ideea cu paturile suprapuse in ambele camere...te mai gandesti la ceva, sa nu dai cu rosiiiii, glumeam...pardon, sunt pentru musafiri.Sa inteleg ca, casa este cadoul pt anul asta, daca da, sa o stapaniti sanatosi....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia, am ras si eu de Roxana cu suprapusele, dar mi-am dat seama ca familia lor e altfel decat la ciufutu de barbatu-meu:
ei au pus patuturi pt toata liota de fini, veri , nasi, cumatri:))
la mine al meu a pus strict paturile noastre ca sa nu doarma nimeni la noi, LOL.

Ii place f f mult sa primeasca vizite pe tot timpul zilei, se agita, face mancare, cumpara, drege, converseaza, ii tine in puf,(bernix martora) dar pana la dormit la el acasa
Il inteleg acuma.....ca la casa mica ne calcam pe picioare intr-o singura camera si acuma vrea sa se simta liber.

la multi ani Roamnia, sa fim mai intelepti ar trebui....

Erina, cam stiu ce-ai pus, da nu merge clip muzical pe vodafonu asta...

Ce are mamica ta? le urez parintilor ti sanatate si sa-i tina Dumnezeu sa-si vada stranepotii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, sanatate multa....e greu pt tine sa stai in spital, dar o sa treaca repede, trebuie sa te faci bine si sa fi ok, te asteapta cineva acasa sa te ia de buna.
Trecand la hemoglobina mica, nasa mea dupa nastere a avut 5, "aproape" a lesinat dupa ce a nascut, nici nu vazuse bb....asa ca inteleg perfect starea ta, totusi de la ce se trage....asta vreau sa stiu si eu.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata, sarbatoare sarbatoare da nu vrea nimeni ? eu sunt la job deja singura parte buna e caam facut foarte putin pana la munca in rest... asa bine dormeau toti cand am plecat eu

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Yaia, sa stii ca sunt naiva , ehehe cat spirit de observatie ai
Poti crede ca este un caz real cel offtopic?! si stii ce-i tragic ?! de unde naiba . Tipa in cauza este medic generalist !!!!!!!

acum cu frica , chiar mi-era frica ca nu se poate intelege dr cu mine cand va veni vremea nasterii !

Cu atat mai rau daca e medic! Daca era o persoana fara educatie, te gandeai ca nu stie mai bine pentru ca nu a invatat. Dar asa...

Intelege? Pai tu nu ai auzit in Romania de moase, coate pe burta...chestii de genul asta? De asta ei nici nu trebuie sa se inteleaga cu tine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, multumesc pentru mesaj.Nu stiu am redezvoltat niste frici ca sa nu le zic fobii, ma tot gindesc sa fie bebelusul bine, imi e frica in trafic, nu ii dau voie sotului sa o dea pe Daria tare in leagan...din astea...
Intradevar suntem experimentate acum si va fi mai usor la al doilea copil dar un soi de teama de cum ma voi decurca tot exista.

Eu nu ma ingrijorez decat de putine: sa fie copilul sanatos in primul rand, apoi sa fie bun ca Tudor si sa ma pot imparti intre ei oi, uneori singurica. Atat! De restul grijilor nu prea am timp, asa ca nu mi le fac. Sunt super ocupata cu planuri de calatorii scurte si astept sarbatorile de iarna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Citat:
citat din mesajul lui ceamica

acum offtopic : ce crezi de cazurile in care 9luni mananca ,bea fumeaza si nu tine cont ca are inauntru o viata iar cand vine vorba de nascut se bate cu pumnii in piept ca a nascut natural?!

Off-topic: sa stii ca si eu mananc astea 9 luni...si inca cat! Asta ca sa vezi ca inca mai am simtul umorului.

on topic la off topicul vostru:
Si dupa ce se termina alea 9 luni nu mai mananci?

Berbantu' a pus gand rau suncilor mele adunate cu atata usurinta in timpul sarcinilor si cica nu-mi mai da de mancare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piccaflor
Vestile suna asa: Matteo e o minune de copil (ca toti copiii de altfel),frumos si destept (ca nu se putea altfel ),debordeaza de energie (care mie-mi lipseste cu desavirsire),merge la gradinita de cind avea 1 an (de obicei ii place insa mai sint si perioade cind nu vrea sa mearga),vorbeste f bine,nu-i place sa doarma drept pt care se trezeste de 'nshpe ori pe noapte,e afectuos si dulce si are o personalitate f puternica,se catara peste tot,cit mai sus cu putinta,sare in si din pat,am pierdut sirul cucuielor,la 11 luni si-a spart o arcada,primul zbor din pat l-a facut la 5 luni,(deja acum sintem antrenati la greu)si ar mai fi multe altele de spus

Ne bucuram de vstile bune despre Matteo. Sa o tina tot asa, mai putin cucuiele!

Mergi la inceput