Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor, dulceturi, papanashi, mamici, tatici, frati, surori, bunici, veri, unchi, matusi, si orice Andrei sau Andee dragi ati mai avea!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Si noi pe ultima suta de metri sa uram LA MULTI ANI cu sanatate tuturor sarbatoritilor acestei zile,pitici si mamici,tatici si bunici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Betty, multumesc pentru povestile de viata.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

stiu ca este offtopic, dar am scris raspunsul la intrebarea Luizei. Tinand cont ca este ceva personal, chiar mi-a fost f greu sa ma destainui si probail nu as fi facut-o daca nu as fi considerat ca va cunosc de atata timp si ca ne-am impartasit impreuna si bune si rele de-a lungul timpului.

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Sabina, sanatate multa, ma bucur ca totul e spre bine, chiar daca externarea se lasa asteptata. Important e sa te pui tu pe picioare si sa te inzdravenesti. Si multumesc pentru ganduri

Mergi la inceput

Rox, sunt superbe pozele, si protagonisitii, si musafirii Sa va fie de bine achizitia si sa va bucurati de noua casuta in tihna si cu bucurii

Mergi la inceput

Ma uit cu groaza la imaginile cu incendiile si anarhistii de la Geneva si mai c-mi vine sa anulez calatoria. Si asa am o stare de spirit destul de proasta si numai de probleme nu duc lipsa... Sa vedem ce o fi pana joi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Ma uit cu groaza la imaginile cu incendiile si anarhistii de la Geneva si mai c-mi vine sa anulez calatoria. Si asa am o stare de spirit destul de proasta si numai de probleme nu duc lipsa... Sa vedem ce o fi pana joi...

si eu mi-am anulat o calatorie spre Israel, acum 2-3 ani cand se bombardau ...sincera sa fiu nu am vrut sa imi fortez norocul

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Ehei si Mario a facut asta si in plus e si super bbn si se masura in forte cu ai mai mari; daca nu eram cu ochii pe el prin parc sau pe langa el ca sa ma vada "dusmanii" sigur si-o lua. Am uitat sa va spun ca juniorul al mare are 16 lk si 1m inaltime

Cu greutatea nici eu nu stau fantastic...de cand am nascut am dat jos doar 1 kg; mai am inca 4 kg ca sa ajung ca inainte se sarcina cu Eghi sau 7 kg ca sa ajung ca in vremurile bune...dar din pacate balotez o gramada de dulciuri: de ieri pana azi am bagat 12 madeleine si 200 gr fursecuri, cateva bomboane cu visine si multe alte bombonele, iar apoi ma plang ca nu slabesc

pozele noastre
asa creste bebe Mario
[/quote]

Betty, sa inteleg ca i-a trecut faza aceasta? Si eu sper sa ii treacaDariei!
Wowwww,ce armonios si bine dezvoltata e Mario!!! Nu ma asteptam la asa o greutate si inaltime! Il mosteneste pe tati din cite se pare!

Cit despre greutatae noastra, sigur vom reusi sa ne revenim. Eu zic ca erai extraordinar de bine la petrecerea de un an a papanashilor. Nu cred catrebuie sa pui target greutatea de dinainte de sarcina cu Mario. Dar than again fiecare are convingerile ei. Sa iti iasa ce iti propui!

-------------------------------

23+ cu David

Mergi la inceput

Roxana, ati avut ceva de munca si totul a iesit foarte frumos!!!
Felicitari pentru casa noua, sa o stapiniti sanatosi si fericiti!

Mi-au placut mult pozele cu copilasii veseli cocotati in pat!!!

P.S. noroc ca mi-a adus sotul o tarta cu mere ca altfel aveam ce saliva la torurile acelea aratoase.

Emma, ma bucurca Andrei e mai bine.

Ana, sper ca sunt bine copiii. In rest incearca sa vezi partea buna a lucrurilor!
Mie tare mi-ai placut, te-am vazut echilibrata, cu picioarele pe pamint,implinita,curajoasa sa incerci o noua provocare.

Toti avem probleme, unele mai mari altele mai mici. Si mama mea e pe perfuzii zilele astea-de fapt si ea si tata sunt foarte bolnavi. Sper sa fie bine si sa ii tina Dumnezeu linga noi cit mai mult timp.

23+ cu David

Mergi la inceput

La multi ani Romani si un dram de noroc!!!

Sa ne fie viata un pic mai buna si sa nu renuntam niciodata la speranta!

P.S. Nu sunt patrioata dar intotdeauna m-am mindrit cu faptul ca sunt romanca. Adoram sa povestesc, cind eram intrebata despre istorie, viata dinainte de 89, Revolutie si Romania de astazi.

23+ cu David

Mergi la inceput