Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)
Raspunsuri - Pagina 6
aeperju spune:
La multi ani de Sf Andrei si toate cele bune!
Multumim si noi pt urari!
NUmai bine!
Emma si Andrei (21.09.2007)
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Betty, daca e gradi Lauder, am vrut s-o dau pe Sofia si nu ar fi fost nicio problema religia...bunica lui Emanuel (junioru) a fot medic acolo cativa ani, dupa pensionarea de la Fundeni. Sofia e crestina get beget, ca mine i sotul meu,care, desi are sange evreiesc, a fot botezat de mic si toata familia erau ortodocsi. El e var de-al doilea cu mama Daitei.Strabunica Daitei cu bunica lui erau surori, din familia Cohen. e f delicat, te inteleg....dar cata vreme tu ramai la religia ta, nu cred ca conteaza. daca nu e vorba de Lauder ci de alta, mai religioasa...atunci nu stiu ce a zic. oricum, sotul tau e minunat, si stii ca se zice ca evreii sunt cei mai buni soti fetele, nici vorba sa ma externeze.... Mi-a crescut f frumos hemoglobina, 11 cu 6, dar ma tine cel putin 3 zile aici la observatie....pentru ei trebuie sa vada cum ma comport fara transfuzii. Voi lua in continuare dexa injectabil, dar doar maine, dupa care imi scade doza de cortizon si-mi da pe gura. daca vineri plec acasa sa zic aleluia. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
nu e vorba de Lauder, e vorba de Gan Eden. Dupa cum spuneam, mi se trage din copilarie, dar sper sa trec cu succes peste
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
papanash spune:
Sabina, ma bucur mult ca vestile sunt bune !
Betty, multumesc pentru povestile de viata.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
fetelor,eu m-am uitat pe net dupa costum de serbare (fulg de nea) si nu mi-a placut deloc ce-am vazut. Cred ca o sa-i fac eu costumul, ma uit zilele astea dupa materiale.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash fetelor,eu m-am uitat pe net dupa costum de serbare (fulg de nea) si nu mi-a placut deloc ce-am vazut. Cred ca o sa-i fac eu costumul, ma uit zilele astea dupa materiale. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Simo,incearca si aici http://www.partyfactory.ro/ro/index.html.
O prietena i-a luat piciului ei de aici un costum de spiridus pentru serbarea de la gradinita. Se pare ca inchiriaza, dar fac si pe comanda.Poate te ajuta sa rezolvi problema.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
luy spune:
papanash, si Maria este fulg de nea
. Imi recomandase si mie slippers sa inchiriez costum, dar m-am uitat pe net si am vazut ca in general tariful de inchiriere este 50 lei.
Am fost ieri la C&A in AFI Palace si am gasit o rochita alba superba, pe care o poate purta si la orice petrecere mai pretentioasa. A costat 80 lei, deci nu era f.mare diferenta. In plus, stiu ca e ceva nou - la un costum de inchiriat nu poti sti niciodata cum a fost curatat, nici cine l-a purtat inainte...
Plus ca o sa-i ramana ei rochita si sigur gasesc eu macar o ocazie sa o mai poarte ( i-am luat marimea 98, s-o 'tina' mai mult ).
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
La noi a ramas in aer chestia cu serbarea, ramane sa asteptam un semn de la ei. Sper sa nu imi ceara costum cu 2 zile inainte ca de obicei.
Papanash, succes la confectionat costum. Ce zici ca e Adi?
Luy, si Alex a fost fulg de nea la 2 ani si ne-am scos tot asa cu rochita alba pe care am prins un fel de fulgisori de zapada abtipild.
Sabina, ma bucur ca esti mai bine, asa sa si ramai. E bine sa mai stai acolo, dar oricum de acum incolo trebuie sa lucrezi sa inalturi cauzele. 
Betty, tare frumoasa povestea voastra, sunt sigura ca e legatura mult prea stransa ca sa patiti precum parintii tai. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
piccaflor spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor si numai ginduri bune!
Yaia si Erina
multumesc mult pt (re)primire!
Vestile suna asa: Matteo e o minune de copil (ca toti copiii de altfel),frumos si destept (ca nu se putea altfel
),debordeaza de energie (care mie-mi lipseste cu desavirsire),merge la gradinita de cind avea 1 an (de obicei ii place insa mai sint si perioade cind nu vrea sa mearga),vorbeste f bine,nu-i place sa doarma drept pt care se trezeste de 'nshpe ori pe noapte,e afectuos si dulce si are o personalitate f puternica,se catara peste tot,cit mai sus cu putinta,sare in si din pat,am pierdut sirul cucuielor,la 11 luni si-a spart o arcada,primul zbor din pat l-a facut la 5 luni,(deja acum sintem antrenati la greu)si ar mai fi multe altele de spus 
Sabina multa sanatate!
Emma daca gasesti Enterogermina (sint fermenti lactici) il pui pe picioare imediat! Garantat! Matteo a avut de 2 ori un virus intestinal,ultima oara ne-am molipsit si eu si bunicii,si asa si-a revenit!
Pupici si o seara buna tuturor!
Roxana_G spune:
V-am promis ceva poze, am reusit sa descarc cateva din epopeea Bran . Aici o sa ne vedeti musafira surpriza si in ce verva mare am fost . Am si sarbatorit pe Andrei la Bran, dar nu ne-am lasat nici in seara asta .
Pozele cele mai tari sunt de la party de la gradi, dar zau nu mai rezist acum sa le pun pe net, incerc zilele viitoare).
PS Erina, raman datoare si cu decoratiunile. Mai ghicesti cate ceva de prin pozele cu copiii, mai am destule insa, dar nu am apucat sa le descarc. Incerc maine.
Sabina spune:
Rox, cauzele sunt mister mare de tot pt ei, si sunt cei mai mari hematologi din Romania, impreuna cu cei de la Institutul ala unde faceam analiza de Rh.. Dupa ce ies de aici, ma vor trimite la nustiucate analize imunologice...
Singura cauza stiuta la boli autoimune este stressul, dar e asa, o prezumptie....
acum la treburi mai erioase, vad ca am cam tras la xerox camerele copiiilor:)))))), super faine:)
Pana si cearcafurile cu inimioare le avem in cateva exemplare:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo