Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani pitici si mamaici care va sarbatoriti azi! Sa aveti parte numai de bucurii si noroc!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Citat:
citat din mesajul lui ceamica

acum offtopic : ce crezi de cazurile in care 9luni mananca ,bea fumeaza si nu tine cont ca are inauntru o viata iar cand vine vorba de nascut se bate cu pumnii in piept ca a nascut natural?!

Off-topic: sa stii ca si eu mananc astea 9 luni...si inca cat! Asta ca sa vezi ca inca mai am simtul umorului.

on topic la off topicul vostru:
Si dupa ce se termina alea 9 luni nu mai mananci?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Deci se poate sa nu se inteleaga nici ea cu toti copiii... Si Daria ma uimeste cu reactiile din parc-Nu baiesel, nu veni, pleaca...sau azi avea o jucarie si un micut vroia sa o vada-nu a dat-o neam, nici nu am fortat-o. Ba mai mult mai tirziu cind l-a vazut din nou pe baitetel i-a pus mina pe piept sa il impinga-peaca. M-a ascultat si am pus jucaria in geanta pina la urma asa ca nu mai avea motive de disputa.
Imi amintesc ca la penultima intilnire cu Matei s-a "batut" si cu el pe jucarii apoi a fost bine.
Si pentru ca nu va spusesem de mult, sunt deprimata ca am pus pe solduri, coapse, fund...in primul rind nu e sanatos...ma intreb cum voi face sa revin la forma dinainte.
Dar astea sunt maruntisuri, sa ne rugam sa fim sanatosi noi si toti ai nostri, sa nu sea adinceasca mai rau criza si sa ne pastram linistea sufleteasca si psihica.

Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Ehei si Mario a facut asta si in plus e si super bbn si se masura in forte cu ai mai mari; daca nu eram cu ochii pe el prin parc sau pe langa el ca sa ma vada "dusmanii" sigur si-o lua. Am uitat sa va spun ca juniorul al mare are 16 lk si 1m inaltime

Cu greutatea nici eu nu stau fantastic...de cand am nascut am dat jos doar 1 kg; mai am inca 4 kg ca sa ajung ca inainte se sarcina cu Eghi sau 7 kg ca sa ajung ca in vremurile bune...dar din pacate balotez o gramada de dulciuri: de ieri pana azi am bagat 12 madeleine si 200 gr fursecuri, cateva bomboane cu visine si multe alte bombonele, iar apoi ma plang ca nu slabesc

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ptr cine indrageste filmele mai sensibiloase, povesti frumoase de dragoste, va recomand din inima P.S. I love you!
In rolul principal Hilary Swank.

Am plans ca o nebuna aseara, dar tare mi-a placut!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sabina, multa sanatate !

Prisi si Rox, sa stapaniti sanatosi si fericiti casutele noi !

Betty, multa sanatate ! Sper sa gasesti curand o bona conform dorintelor !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Luy referitor la intrebarea ta, raspunsul este putin egoist si anume religia si mi setrage din copilarie; Nu mi-am botezat copilul pentru ca nu ne-am inteles pe subiectul asta, eu pe de-o parte as vrea sa il las sa aleaga singur iar pe de alta parte eu nu vreau sa ma convertesc ca arunci sa fie posibil ca Mario sa fie botezat in religia sotului. Stiu ca daca imi trimit copilul la acea gradi, am pierdut. Si acum sa iti spun de unde mi se trage: tatal meu este evreu iar mama crestina, s-au iubit, s-au casatorit impotriva vointei tuturor, iar dupa 3 ani si jumatate de casnicie si cu doi copii au divortat, iar motivul principal a fost faptul ca bunicii mei din partea tatalui meu nu au acceptat-o pe mama, deoarece era crestina. Ei bine, eu am ramas la mama, iar sora mea a ramas la ei.....anii au trecut si din pacate de ce a fugit toata viata nu am scapat...acum 5 ani mi-am cunoscut dragostea vietii mele. Veneam dintr-o relatie de 9 ani, o relatie care nu ma implinit dar din care am invatat multe. Dupa 1 luna de la despartire, l-am intalnit pe actualul meu sot care estdin Israel, si am stiut ca este cel care o sa ma faca fericita. Dupa 2 saptamani m-a cerut in casatorie, iar la 5 luni de cand ne-am cunoscut eram deja casatoriti. DE la inceput am spus ca eu nu o sa ma convertesc, dar din pacate pe copii nu i-am luat in calcul

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Betty, daca e gradi Lauder, am vrut s-o dau pe Sofia si nu ar fi fost nicio problema religia...bunica lui Emanuel (junioru) a fot medic acolo cativa ani, dupa pensionarea de la Fundeni.
Sofia e crestina get beget, ca mine i sotul meu,care, desi are sange evreiesc, a fot botezat de mic si toata familia erau ortodocsi. El e var de-al doilea cu mama Daitei.Strabunica Daitei cu bunica lui erau surori, din familia Cohen.

e f delicat, te inteleg....dar cata vreme tu ramai la religia ta, nu cred ca conteaza.

daca nu e vorba de Lauder ci de alta, mai religioasa...atunci nu stiu ce a zic.

oricum, sotul tau e minunat, si stii ca se zice ca evreii sunt cei mai buni soti

fetele, nici vorba sa ma externeze....
Mi-a crescut f frumos hemoglobina, 11 cu 6, dar ma tine cel putin 3 zile aici la observatie....pentru ei trebuie sa vada cum ma comport fara transfuzii. Voi lua in continuare dexa injectabil, dar doar maine, dupa care imi scade doza de cortizon si-mi da pe gura.
daca vineri plec acasa sa zic aleluia.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Valentina, multumesc!

Lapte fara lactoza ii dau, dar Nan (ca de-asta bea de obicei, dar normal). Azi vad ca a mancat cateva guri de supita si spre bucuria mea a facut kk putintel mai inchegat. Continuam cu furazolidon si hidrasec si regim. Sper sa-si revina.

Ah apropo, si eu i-am dat pe stomacul gol sa rontaie seminte de bostan crude.

O sa-i duc zilele urmatoare si o analiza la kk dar din cate stiu eu mai degraba iese la sange decat la kk. Voi vedea. Ma bucur oricum imens de tare ca a facut un pic mai tare. Sper sa se indrepte. plus ca a luat cateva guri de mancare ceea ce inseamna ffffffffff mult.

Numai bine tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Emma multa sanatate lui Andrei, noi am avut un episod identic saptamana trecuta si ne-am tratat cu furazolidon de 25 , 3 / zi , biotics 1/zi, smecta 1/zi , in prima zi si panadol pt febra ,lapte fara lactoza si cereale de orez, in 2 zile a fost ok, nu a mancat aproape nimic, niste morcovi fierti in apa cu sare, dar a baut f mult lapte si multa apa
reface rapida va doresc

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

la noi cred ca a fost ceva mai urat ca de joi de cand l-am luat de la cresa abia astazi s-a mai indreptat cat de cat.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput