Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)
Raspunsuri - Pagina 4

valentina_22 spune:
Ce ziceti de asta?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ceamica spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele
de Andreea si Andrei ! Va pupam si va imbratisam cu drag pitici , mamici , tatici !

ceamica spune:
Sabina , tinem pumnii !
Betty
Daria, Me care mai de care mai frumoasa!
Yaia, sa stii ca sunt naiva , ehehe cat spirit de observatie ai
Poti crede ca este un caz real cel offtopic?! si stii ce-i tragic ?! de unde naiba . Tipa in cauza este medic generalist !!!!!!!
acum cu frica , chiar mi-era frica ca nu se poate intelege dr cu mine cand va veni vremea nasterii !
Valentina , eu de abia ma aplec

betty78 spune:
La multi ani dulcetilor si papanasilor, mamicilor si taticilor si tuturor celor dragi voua ce poarta numele de Andreea si Andrei !
Betty78de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Erina spune:
La multi ani
tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica astazi! Va dorim sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!!!
Multumim pentru tratatia virtuala. In multe camine sa maninca astazi tortulet!!! Sa aveti petreceri frumoase!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007) 23+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

betty78 spune:
Ceamica din pacate ceea ce povestesti tu acolo se intampla pe la mai multe case.
Valentina oauu ce face domnul in cauza.... Ce iti mai face fata cea mare?
Prisi tare rau Mirunica ta; sa va fie de bine la casa noua
Betty78de
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Happiness_4_us spune:
Multumim frumos!
La multi ani Andreilor si Andreelor de la odiseea cea mai dulce!
Sa fiti sanatosi si sa vaeti o viata minunata!
Va imbratisam cu drag!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Erina spune:
Prisi bine ai revenit!
Felicitari pentru casuta, e o realizare minunata!!!
Despre Miruna nu ma indoiam nici o clipa ca nu deja vorbeste super bine. Imi amintesc cind ne-am intilnit cu Yaia ca ea deja facea propozitii simple!
Deci se poate sa nu se inteleaga nici ea cu toti copiii... Si Daria ma uimeste cu reactiile din parc-Nu baiesel, nu veni, pleaca...sau azi avea o jucarie si un micut vroia sa o vada-nu a dat-o neam, nici nu am fortat-o. Ba mai mult mai tirziu cind l-a vazut din nou pe baitetel i-a pus mina pe piept sa il impinga-peaca. M-a ascultat si am pus jucaria in geanta pina la urma asa ca nu mai avea motive de disputa.
Imi amintesc ca la penultima intilnire cu Matei s-a "batut" si cu el pe jucarii apoi a fost bine.
Yaia, multumesc pentru mesaj.Nu stiu am redezvoltat niste frici ca sa nu le zic fobii, ma tot gindesc sa fie bebelusul bine, imi e frica in trafic, nu ii dau voie sotului sa o dea pe Daria tare in leagan...din astea...
Intradevar suntem experimentate acum si va fi mai usor la al doilea copil dar un soi de teama de cum ma voi decurca tot exista.
Si pentru ca nu va spusesem de mult, sunt deprimata ca am pus pe solduri, coapse, fund...in primul rind nu e sanatos...ma intreb cum voi face sa revin la forma dinainte.
Dar astea sunt maruntisuri, sa ne rugam sa fim sanatosi noi si toti ai nostri, sa nu sea adinceasca mai rau criza si sa ne pastram linistea sufleteasca si psihica.
Ceamica, multumim pentru vizionare!!!
Sabina, sper ca te-au externat si te bucuri de prezenta copiilor.
Valentina, japonezii au o obsesie pentru tot felul de recorduri. pustiul este fantastic, mi imi pare de origine indiana.
David

Erina spune:
Roxana, asteptam cu interes poze, imi placesa ma inspir si eu la amenajari.
Am vazut ca a strigat Maria catalogul si a aparut Prisi
! Poate ii urmeaza si alte mamici exemplul.
Va doresc o seara placuta, o zi de 1 decembrie frumoasa celor careau liber!
David

betty78 spune:
Nanuta, ce mai face fluturasul tau?
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario