Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Al naibii daca eu stiu cum sa imi schimb firea asta prapastioasa! |
Eu ma gandesc ca daca imi doresc prea multe, nu numai ca uit ce-mi doream (nu mai pot tine minte mai mult de 3 lucruri

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
alinkav spune:
Sabina, multa sanatate in continuare!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Eu ma gandesc ca daca imi doresc prea multe, nu numai ca uit ce-mi doream (nu mai pot tine minte mai mult de 3 lucruri ![]() =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Mare dreptatate ai linistea sufleteasca inseamna ca totul merge bine!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu
DavidL'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Am un minut inainte de trimis cxeva e-mailuri.
Teodora, cum ati petrecut din nou Sf. Andrei. Si intrebare: sun OK cmenzile pe strawberry. com?
Ce fond de ten si ce crema hidratanta recomanzi? Intotdeauna am remarcat tenul fantastic!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
23+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Yaia spune:
citat din mesajul lui Erina Perfect de acord desi parastase si pomeni cred ca voi face si eu, e foarte impamintenita practica in Moldova si in familia mea si nu as putea face altfel... |
Ei, hai sa-ti povestesc despre pomana si cum a ajuns sora-mea la concluzia ca sunt nebuna: si sora-mea tot face pomeni pentru mama si eu sunt de acord doar pentru ca le facem la tara, unde e inmormantata mama, si chemam babe batrane la care chiar e pomana sa manance o friptura buna. Si cu o astfel de ocazie, nasa de cununie a parintilor mei, care ne supraveghea la bucatarie cu 'bunavointa', vine si spune sa punem cea mai frumoasa si mai frageda pulpa de pui pentru preot, ca pentru popa trebuie sa fie ce-i mai bun. Si eu nu, uite ca o dau babutei aleia din capatul celalalt al mesei, ca deabia mai are dinti in gura si poate manca si ea o pupla frageda. Popa e tanar, are dinti buni, poate manca si daca e mai prajita putin pulpa, mai ales ca dupa cat vin baga in el popa, probabil nici nu mai simtea gustul mancarii. Si in plus, am avut eu grija sa fac sa para pulpa popii cea mai frageda si frumoasa pulpa din lume! Evident ca nasa alor mei s-a uitat cu compasiune la sufletul meu pacatos ce urmeaza sa arda in iad din cauza blasfemiei la adresa popii.
Acum sa nu credeti ca nu am intalnit si preoti care chiar merita acest nume. 3 in total. Unul e aici si nu se pune, ca e influentat de straini si minte ii e luminata, altfel nici nu ar fi rezistat. Altul era in Onesti si am facut cu el si ore de religie si era om inainte de a fi preot. Altul e cel care ne-a cununta, singurul care a acceptat sa ne cunune pe mine si al meu sot (eu ortodoxa, sotul meu catolic si nu doream nici unul sa schimbam nimic). Si cand nasul l/a intrebat cat costa, a zis ca el are salariu de la stat (asa am aflat ca au salariu platit de ministerul cultelor) si nu exista nicio alta plata. Si daca vrea nasul, poate dona bani pentru azilul de batrani deschis in vechea scoala din sat chiar de preot si ii da si chitanta pentru donatie! Ala preot, jos palaria pentru el!
Yaia spune:
Am vazut si eu poze multe, am vazut fetele frumoase la targul de jucarii de lemn, niste dulci amandoua!
Si am vazut si cum Bubu o chema deja in pat pe Miru, sub ochii maica-sii! Of, de mici incep!![]()
Rox si Prisi, frumosi copii si zambetele lor sunt molipsitoare!
Rox, frumoasa si casa de vacanta, asteptam sa vedem si restul!
Prisi, tu cand ne pui poze cu noua casa?
Alinkav, ocupata cu planurile de casa noua? Ca esti cam tacuta in ultima vreme...
Mara, Carpatina, Nana, a mai ramas putin, asa-i?
alinkav spune:
| citat din mesajul lui Yaia Alinkav, ocupata cu planurile de casa noua? Ca esti cam tacuta in ultima vreme... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Gabriela77 spune:
Buna ziua, dragele mele!
Primiti si din partea mea, cele mai calde urari de Sf. Andrei! Sa fie toti sanatosi, norocosi si fericiti!
Noi am avut musafiri dragi, ai mei cu verisoarele Sarei, o nebunie ce s-a distrat Sara...a fost minunat!
Si niste poze mai recente:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
30 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
papanash spune:
la multi ani fericiti tuturor celor care simt, traiesc, iubesc romaneste !!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
ramonaiani spune:
Salutare, salutare,
din pacate timpul meu e limitat - trebuie sa fiu cu ochii pe copii (va povestesc pe urma ce de). Sotul mi-a venit acasa, insa tot nu ma descurc cu timpul. Ba mai am si niste invitati luna asta (de, fiecare in alt week-end) si tot gatesc, curatenie etc (stiti si voi cum este).
| citat din mesajul lui Erina ... Si Daria ma uimeste cu reactiile din parc-Nu baiesel, nu veni, pleaca...sau azi avea o jucarie si un micut vroia sa o vada-nu a dat-o neam , nici nu am fortat-o..... |
E normal sa aiba astfel de reactii. Copiii cica sunt telepati, ei simt ca mai vine un bebe chiar din primele luni de sarcina ale mamei. Sa speram ca nu dureaza mult crizele astea de gelozie.
si aveti grija de voi.Referitor la jucariile copiilor, Elizei i-am luat un urs maare (avea vreo 7 luni atunci). Am zis ca sigur o sa ii faca placere, si intr-adevar, s-a jucat cu el, il calarea si se arunca pe el de fiecare data cand il avea in mana. Cand a venit Daniel pe lume i-am confiscat ursul, pentru ca i-l punea pe fata si mi-a fost frica sa nu cumva sa se sufoce baiatul. Insa de vreo 2 saptamani, de cand Daniel a inceput sa dea din maini is picioare, sa se faca si el auzit adica, Eliza il dragaleste: se arunca / aseaza peste el exact cum facea cu ursul ala mare
. I-am explicat ca pe Daniel il doare, ii face 'aua' daca se aseaza pe el, insa ea nu pricepe. Asa ca trebuie sa stau sa ii pazesc, sa nu cumva sa se tranteasca pe el si sa ii rupa baiatului ceva (sau sa-i provoace leziuni interne). Citeam intr-o carte zilele trecute ca jucariile copiilor trebuiesc adaptate varstei: o jucarie de plus nu trebuie sa depaseasca lungimea de la varful degetului mare la cotul copilului.
A, si de vreo 10 zile Eliza are interdictie la televizor: (e perioada in care ei incep sa viseze) avea cosmaruri si se trezea din somn urland. Jumatate de ora nu reuseam sa o potolesc apoi (tipa la un moment dat ca "Donai e oac-oac" - intr-un episod de Mickey-Mouse il transformasera pe Donald in Regele Broasca .... )
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Perfect de acord desi parastase si pomeni cred ca voi face si eu, e foarte impamintenita practica in Moldova si in familia mea si nu as putea face altfel...
, nici nu am fortat-o.....