Muresence........... pe DC !!!!!! (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bianca, scuze de memoria asta a mea multumesc de poze - musai sa caut si eu tablita de-aia, imi place mult!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Back to work ...
S-a terminat si serbarea...a fost ca o sezatoare de copii care colindau si mai spuneau cate o poezie care cum. Si Dani a spus poezie, a fost foarte indraznet si a recitat tare.
A venit si mosul cu sacul lui greu, si le-a dat cadourile. Copiii foarte incantati de cadouri, al meu a sarit primul sa ia pachetul de la mos . El si cu inca o fetita sunt cei mai mici din grupa si educatoarea a spus ca daca tot au sarit primii de pe scaun sa le dea lor.
In mare a fost frumos, pacat ca nu au facut o serbare in adevaratul sens al cuvantului, sa ii vad costumati in ceva.

Oana...daca mergi mai des pe acolo te poti uita. Erau agatate acolo la raionul de jucarii. Sigur mai aduc ma gandesc ca s-au cumparat toate. Fain ca ai facut faculta la stat si la vremea ei....eu am facut-o maritata si acasa asa ca...nu am simtit studentia cum trebuie . Poate in alta viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Nu te certa niciodata cu un prost !!!!!!

Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta !

Vine un moment in viata cand realizezi:
Cine conteaza,
Cine nu a contat niciodata,
Cine nu va mai conta....
Si cine va conta intotdeauna...

Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau,
Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...
Daruieste un buchet de flori tuturor celor pe care nu vrei sa ii pierzi in 2010,
Inclusiv mie, daca vrei .
Incearca sa strangi 12; nu este usor!

(Asta l-am primit in mail. Frumos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

AHA!!! V-ati panicat, credeati ca nu mai apar?!! Intalnirea este la President la ora 12, nu e cu rezervare.
Deci vine:
Anca
Bianca
Diana
Eu
Carola
Oana
Criss?

Mai completati daca am scapat pe cineva va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Va pun si eu ceva haios, ultimele bancuri legate de alegeri.

Culmea somnului: Sa te culci presedinte si sa te trezesti prostanac.

Geoana va tine o conferinta de presa, pentru a demonstra ca filmuletul in care se bucura si topaie pe scena este trucat.

Daca as fi pentru o zi presedinte, m-ar chema Mircea Geoana.

PSD: Presedinte in Seara de Duminica.

PDL: Presedinte in Dimineata de Luni.

Dilema electorala a sahistului: Sa iau nebunul sau pionul?

Basescu a recunoscut ca a batut un copil... pe Geoana!

Cel mai scurt banc: Geoana, presedinte!

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Criss, lasa-te de bancuri , vii la SPA?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui canuta-om-sucit

Criss, lasa-te de bancuri , vii la SPA?

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

Buna seara fetelor. Am venit furioasa acasa si toate mamicile de la gradi au fost la fel de furioase cand au vazut ca toate grupele au facut serbare frumos, de la ora 16 cu copii cu parinti. Numai noi nu ca vezi doamne doar la grupa pregatitoare vine porcina. Asta pentru ca educatoarele noastre nu se inteleg.Pentru ca una e afurisita si a dracului iar cealalta prea satula de ea si de figurile ei. Cativa parinti de la noi au fost la directoare si le-au reclamat. Si singurii care au avut de suferit au fost copiii care saracii nu stiau de la la sectia maghiara se face serbare si la ei nu.
Aura, nu pot sa vin sambata din cauza rusilor.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani, cu Sanatate si Iubire, Brigita!

Kover, chiar asta inseamna in maghiara? Hi, hi. Multzu si tie si tuturor de vorbele frumoase.
Cum a fost la serbare? Ai intrebat-o pe ovoneni (cum se scrie?) de ce l-a pus pe el? Cat despre identificarea sunetului si locul lui in cadrul cuvantului, si-n clasa I inca li se pare dificil, asa ca nu-i un capat de tara. Dar ce precoce, Kristian.

Oana, ce de amintiri haioase, mai zi-ne.

Criss, Bia, imi pare rau de serbari. Si rusii aia... mama lor!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Hai sa va arat ce am improvizat eu pentru serbarea de azi. Pentru ca n-am avut de unde sa fac rost de costum popular pe ultima suta de metri, am improvizat ceva. Si a iesit un ...taranus modern.

http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=Picture175-1.jpg

http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=Picture176-1.jpg

http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=Picture177-1.jpg

Printisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Buna dimineata, poftiti la o cafea si.....
Multumesc ptr. urari,sunteti dragute, am fost surprinsa ca dupa atata lipsa unele sa va amintiti de mine.Inca o data mea culpa.Revin sapt. viitoare, acasa am prbl. cu calc dar promit solemn ca revin.Sanatate si fericire la toata lumea.
Noi suntem bine, tot timpul pe fuga,programe peste programe dar e frumos asa
Distractie placuta la spa,nu pot veni,poate la urmatoarea intalnire
Vazut poze, copii frumosi, frumosi si.....trece timpul, au crescut. Mai ales ZIBE, superba,sa va traiasca!Inca putin si daddy o sa aiba prbl., ma refer la baieti
CAROLA(eu nu folosesc KOVER, nu pot),citesc cu placere despre baieti
CRISS,bucatareaso,te urmaresc, pup frumosul
OANA,BIANCA, mai vb si particulair
Fug, asa sunt eu,dar revin sapt viitoare.
Pupici muresencelor

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput