Muresence........... pe DC !!!!!! (22)
Raspunsuri - Pagina 13
Criss75 spune:
Doamne Anca, cat e de dulce si frumoasa printesa ta!
Ce coada o sa ai la usa peste cativa ani...
Poza asta e mortala.
http://family.webshots.com/photo/2483562550100702717jRqjtI
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 De duminica si ieri. Enjoy! Mami de Sara (8 dec 2008) ============ Poarta-ma, mami! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici =================== "Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi) |
Sa va traiasca
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
kover spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 De duminica si ieri. Enjoy!Mami de Sara (8 dec 2008)============ Poarta-ma, mami! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici ==================="Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi) |
kover spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lizzy
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna |
kover spune:
pt.BRIGITTA,care nu mai are timp sau oare s-a suparat?LA MULTI ANI,,te rugam onoreaza-ne cu prezenta.oana tu mai stii ceva de ea?mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
kover spune:
poftiti la,pt.Anca,Oana dau un capuccino,ceai,...intru acum ca pe utrma nu am cind,asa ca rog un sms pt.locatie si ora(aproximativ).Robert are azi serbare,si la 6 ma trezeste ca sa repete textul,cintecele,asa ca de la 6 eu am "vizionat"serbarea .el este povestitor,a trebuit sa se imbrace intr-o pelerina(alba sau rosie) cu fulgi de nea,si are in mina o luminare infipta in mar.am tot vrut si nu am reusit sa o intreb pe educatoare de ce a primit rolul de povestitor(avind in vedere problemele lui in exprimare,inca lucreaza logopedul la tz,ci,ce;apropo de asta d-na logoped ii lasa saptaminal exercitii,acum a avut o lista de cuvinte iar in dreptul fiecarui cuvint trei cerculete.eu a trebuit sa ii citesc cuvintul iar el sa coloreze acel cerculet in care considera el ca se afla litera ceruta:inceput-primul cerculet,la mijloc al doilea...si ieri tati a lucrat pina seara,asa ca si Kristian participa la exercitiu,problema a fost ca spunea mai repede decit Robert raspunsul,cel mare se enerva,si a trebuit iar sa facem "planificare":un cuvint Robert unul Kristian),asta micul are afinitati spre limbi,cel mare este cu practicacam atit ca am o lista de indatoriri,o zi usoaramamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
Biancas spune:
Buna dimineata, haideti la .
Am vb cu Brigita si e bine, i-am propus sa vina la piscina si a spus ca se gandeste dar s-ar putea sa plece la munte.
Eu la 11 merg la gradinita la serbare inchisa. Sa vedem ce va fi. Macar o sa vina mosul si asta e tot ceea ce conteaza.
Fetitele la gradi erau tare frumos imbracate, care mai de care . Baietii....ca ei . Eu l-am dus in camasa si pantaloni de stofa dar e singurul parca in camasa. Restul sunt in haine de interior.
Ne auzim mai incolo.
Biancas spune:
Kover,am scris in acelasi timp. Rolul de povestitor e un rol important . Bafta la serbare. Ai nostrii nu fac mare lucru pt ca e interzis s afaca serbari. Grupa cealalta mijlocie nici nu face, a fost mos Nicolae luni si atat. Ai nostrii canta ceva acolo, spun ceva poezii si atat.
E prostie pentru ca dupa atatea luni de gradi vrei sa vezi munca lor ...si de fapt nu o poti vedea ca nu e voie.
OanaRusu spune:
Carola, super cu repetitiile
Imi amintesc de vremea facultatii... stateam in camin, in Cluj, si la sf anului I, am avut convocarea - adica 3-4 sapt armata. Si, la sfarsit, aveam juramantul. Una dintre colegele mele de camera era foarte sarguicioasa - la scoala - s-a tezit la 5 si a inceput sa bata pasul de defilare prin camera... jale a fost nu atat de exercitiul ei - cat de mine, ca numai ce ajunsesem in camera de la un chef de pomina (cheful e memorabil, am umblat cu masina prin cluj - eu aveam picioarele de-afara ca eram prea multi inghesuiti; furat sticle de lapte (pt generatia tanara in vremea lui ceasca nu gaseai lapte in magazin venea doar la abonati, si aia fff devreme) am facut un lighen de vinete - nici de-alea nu erau, cine a organizat era la medicina si avea banet nu gluma... plus tot felul de lichioruri.. din afara tarii - totul la o casa inchiriata - ca de, dc mama si tata stateau bine cu banii nu statea pruncu'la camin
Na, unde dai si unde crapa povesti din facultate... se vede ca ma apropii de batranete... mi-e dor de vremurile vechi
Bineinteles ca la depunerea juramantului dormeam in picioare - dormeam pur si simplu! - si cand s-a terminat, m-am urcat la ai mei in masina si mi s-a rupt filmul complet... ai mei ma compatimeau ca obosita sunt, dar abia a doua zi am ajuns sa le spun de ce eram asa obosita
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor