Muresence........... pe DC !!!!!! (22)
Raspunsuri - Pagina 12
Biancas spune:
Am fost in Auchan. Am cumparat unele/altele petru pachetul de Mos de la gradinita. Le-am pus in pungi deja, am stat cu cealalta mamica pe o banca in promenada mal si am facut pachetele. Am 26 pachete in portbagaj. La final am ramas si cu un ciubuc, am avut o mandarina in plus asa ca am devorat-o ca ne era sete . Macar atat pt deranj nu?
Oana, tablou dinasta era cu 4 lei:
http://www.dropshots.com/biancas4#date/2009-12-06/13:03:02
si aici
http://www.dropshots.com/biancas4#date/2009-12-06/13:19:45
Anca, ai stat pe forum inainte de a pleca la spital ...scriai pt fete sa aiba ce citi dimineata. Imi amintesc ca mi-ai trimis si mie mesaj si am spus si eu fetelor aici.
Si pentru noi e Dani "iubire". Asa ii mai spunem, asa il strigam uneori. Ii mai spunem si tzupi dar rar si putzika .
Imi place sa ii spun iubire .
Eu vreau sa fac tiramisu de craciun. Am mancat de la o prietena la onomastica ei acum 2 sapt si mi-a placut.Nu am facut niciodata. Nu ma agit cu dulciurile prea tare ca ne creste fundul si chiar nu vreau . Tortul tiramisu, ceva saratele, fursecuri si mai vad... oricum nu mai fac ca in alti ani ca am pus praji si in congelator atata am avut si am scos-o...in februarie . Si era f buna sa stiti.
Vineri tai porcul ...nu de pe lista
Biancas spune:
Sambata se mai merge la piscina? Nu mai spune nimeni nimic....
La ce ora sa merge?? Cine merge
Eu de la ora 17 trebuie sa merg la onomastica la nepotul meu.
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Sambata se mai merge la piscina? Nu mai spune nimeni nimic.... La ce ora sa merge?? Cine merge Eu de la ora 17 trebuie sa merg la onomastica la nepotul meu. Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi Bucataria din casa mea Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) "Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane" |
eu merg! din cate stiu, carola, oana si cu anca vin si ele.
rog confirmare :)
pe aura o sun vineri, daca nu apare pe forum sa confirme...
lizzy spune:
cris banuiesc ca intra sa confirmi pt sambata, daca nu, o intreb deseara ca tot trec pe la easa iau haine si jucarii pe care le doneaza.
anca_27 spune:
Da da, eu v-am zis de alaltaieri ca vin.
Bia, ce mos imbelsugat la voi! M-am mai uitat la pozici, interesant tabloul de pictat... eu vanez pt z o chestie de aia cum aveam si noi cand eram mici, de scriam cu carbune (sau cu ce?) si apoi stergeam, si tot asa, am vazut la cineva si Sara a parut chiar interesata sa mazgaleasca pe ea ... in rest pare interesata sa mazgaleasca deja fotoliile - unul l-a rezolvat, multe dungi rosii pe crem , chiar vroiam sa va intreb, iese cu Vanish sau cu Biocarpet? Cu care sa dau din prima?
I a scos-o pe z, poate am timp sa incarc ceva pozici, dau link daca reusesc.
Criss, in reteta de diplomat ai scris ca gelatina trebuie inmuiata in putin lapte sau, ma rog, sucul de la fructe ... eu am inmuiat-o, si cand am verificat-o se intarise tot, am mai adaugat lapte, amestecat, zdrobit, peste un timp iar tare, iar adaugat lapte, iar omogenizat... pana la urma cred ca am pus mai bine de-o juma de cana de lapte... era gelatina veche sau asa trebuie sa fie? N-am mai lucrat cu gelatina...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
Criss75 spune:
citat din mesajul lui anca_27 Da da, eu v-am zis de alaltaieri ca vin. Bia, ce mos imbelsugat la voi! M-am mai uitat la pozici, interesant tabloul de pictat... eu vanez pt z o chestie de aia cum aveam si noi cand eram mici, de scriam cu carbune (sau cu ce?) si apoi stergeam, si tot asa, am vazut la cineva si Sara a parut chiar interesata sa mazgaleasca pe ea ... in rest pare interesata sa mazgaleasca deja fotoliile - unul l-a rezolvat, multe dungi rosii pe crem , chiar vroiam sa va intreb, iese cu Vanish sau cu Biocarpet? Cu care sa dau din prima? I a scos-o pe z, poate am timp sa incarc ceva pozici, dau link daca reusesc. Criss, in reteta de diplomat ai scris ca gelatina trebuie inmuiata in putin lapte sau, ma rog, sucul de la fructe ... eu am inmuiat-o, si cand am verificat-o se intarise tot, am mai adaugat lapte, amestecat, zdrobit, peste un timp iar tare, iar adaugat lapte, iar omogenizat... pana la urma cred ca am pus mai bine de-o juma de cana de lapte... era gelatina veche sau asa trebuie sa fie? N-am mai lucrat cu gelatina... Mami de Sara (8 dec 2008) ============ Poarta-ma, mami! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici =================== "Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi) |
Anca, gelatina trebuie sa fie tare pentru ca o pui in crema fierbinte si se dizolva. Si nu trebuie sa mai inmoi gelatina si sa pui mai mult sirop/lapte pentru ca apoi crema nu mai are consistenta necesara sa stea "teapana".
Nu cred ca merg sambata, se intrezaresc niste "rusi".
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
anca_27 spune:
citat din mesajul lui Criss75 Anca, gelatina trebuie sa fie tare pentru ca o pui in crema fierbinte si se dizolva. Si nu trebuie sa mai inmoi gelatina si sa pui mai mult sirop/lapte pentru ca apoi crema nu mai are consistenta necesara sa stea "teapana". Nu cred ca merg sambata, se intrezaresc niste "rusi". |
Aham, acu am priceput, deci am sanse sa stea si mai teapan tortul. Si-atunci de ce se spune ca se pune la in m u i at gelatina, daca ea se intareste. Mare dilema. Am priceput oricum, de-acu nu mai adaug.
Hai cu tot cu rushii. Si la mine trebuiau sa vina, cam tot pe-atunci, chiar ma plangeam lui Lizzy ca ce fac, dar aveam de gand sa merg oricum, si de stateam pe margine. Eu cu tampoane interne nu pot, doar la nevoie si urgenta, dar poate tu poti. Haide, sa fim cu toatele. Rushii mei ieri s-au instalat, deci pe sambata sunt apta.
Incarc poze de zor... toata lumea a facut, si inca tot selectez, sa nu fie prea multe...
============
Poarta-ma, mami!
===================
anca_27 spune:
De duminica si ieri. Enjoy!
============
Poarta-ma, mami!
===================
Biancas spune:
Anca,..ce bine ca ai pus poze. Sa iti traiasca mica printesa, e o frumoasa . Mai ce bine arata mancarea aia pe acolo..te-ai muncit nu gluma . Cum ai convins atata lumea sa stea cu coifurile pe cap? . Reusite poze.
Criss, lasa rusii ca poate nu vin daca doar se intrevad. Exista ob-uri , iti bagi unul si gata problema . Si eu am fost bolnava din a doua zi de cand am ajuns la mare dar cu ob-uri am rezolvat problema cu plaja si marea.
In crema aia de patisesrie Meegle (adica cred ca e frisca lichida) pui si zahar? Eu folosesc hulala si nu trebuie zahar. In asta trebuie? Care e diferenta? Stii cumva?
Criss75 spune:
Anca, gelatina se pune la inmuiat pentru ca altfel granulele acelea tari nu se dizolva si pe scurt "nu-si fac treaba". In plus, daca nu e bine dizolvata raman mici granule de gelatina si nu e placuta la gust.
Bianca, si eu foloseam Hulala dar de cand am descoperit Meegle, nu mai cumpar altceva. Nu se pune zahar, e deja indulcita. Diferenta ar fi la gust, culoare si consistenta. E mai alba si se bate mai usor si mai repede. Si gustul e mai bun.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii