Muresence........... pe DC !!!!!! (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

scumpa mea anca
iti doresc tot binele din lume, tie si iubitilor tai sara si i.
sara , sa cresti mare, sa ai sanatate cat carul, sa fii inconjurata de iubire in fiecare zi a vietii si sa-ti dea Domnul un dram de noroc cand ai nevoie...

cu multa dragoste, rushii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Zibe!!
Sa cresti mare si sanatoasa - frumoasa esti - iubirea lui mama si a lui tata

Edit: semneaza inca o gashca de rushi

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Anca, tot am vrut sa-ti spun ca dupa ce am fost la voi (de 1 dec) Paul ii spunea Anei "hai cu mine iubile" - adica fix dupa voi, cu iubire

Carola, Lizzy, sar si eu - cu bani, cu hainute cand o sa am (ca am finutul inca mic si ii dau finei tot ce-mi ramane, dar cand revin, sau daca aleg ceva ce nu trimit la cel mic, vb eu cu voi cum facem). Pe trebely pot sa merg si eu - oare am voie sa le duc biscuti/placinte etc? ma lasa sanepidul?

Mai aveam ceva de zis da' mi-a fugit din minte... revin cand imi amintesc

muresencele

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Anca, La multi ani printesei!

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Lizzy, azi sper sa am timp sa fac o razie printre jucarii si hainute si sa te sun daca imi dai nr.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Cand mergeti la copiii de la leagan? Vreau si eu. Pun ceva banuti pt vitamine ... dar cu/din dar se face rai. Karola, te sun dupa ce se trezeste z.

Atatea as scrie, dar nu pot... cat doarme z de-abia citesc si mai messengaresc .... cand se trez, si ma vede pe laptop, s-a dus linistea. Nu pot sta deloc in timpul zilei, I are tone de munca, si i-am zis sa stea la uni, ca aici nu poate, asa ca sunt doar eu cu ea. De bucatarie nu ma pot apropia, nu-sh ce-a patit, vine strigand dupa mine. Si mancarica ei, o fac cu ea in brate. In camera ma pot desfasura, ea se joaca, eu mai strang, mai aspir. Dar bucataria nu. Si laptopul e pe masa in bucatarie, cel mai safe loc...

Din butoi am iesit cu totul, acu sunt in nori, ma tot uit la Iubire (Oana :) ), si nu-mi vine sa cred ce minune avem.
Am sapat pe DC si-am gasit de-acu un an, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130429&whichpage=17 aici cand mi se rupsese apa, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130508&whichpage=5 aici cand le trimisesem la fetele de la odisee, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131702&whichpage=1 aici povestea nasterii.
Va multumesc din suflet pt urari!

Criss, am facut diplomatul tau, a iesit bestial.
Tiana, bun revenit, am vazut si minunea voastra!

Am o idee, pt copiii lui Lizzy, nu iubirile cele doua, cei de la centru, daca ne vedem sambata, sa-i umplem atunci portbagajul. Eu caut ceva jucarele de z, ceva hainute din ce-am mai primit ... mai vad ce gasesc.
Acum n-am timp, dar v-as scrie o intamplare, cum viata mi-a mai aratat inca o data, ca trebuie sa dai ca sa primesti...

Fuuuuug. Am si poze de la cheful de duminica, le adun cu cele de azi si le pun candva-cumva.
Va puuuuuuuuuuuup!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bianca, criss, si la noi e serbare numai intre copii si mosh. cineva filmeaza, cred, si primim inregistrarea fiecare. cel putin pt cel mare conteaza serbarea. marc nu constientizeaza asa ca mi-e egal.

tocmai de dimineata s-a afisat ca pt joi trebuie sa-l trimit pe i costumat la gradi asa: camasa alba, pantalon negru, sort alb si boneta de bucatar, tel, sucitor si lingura de lemn...
oare ce fac la serbare ca nu ma prind... prajituri??
dintre toate astea nu am pantaloni negri si boneta de bucatar cautam azi si maine, daca nu... in jeansi sa mearga baiatul, bucatar modern, james oliver!

si acuma ma intorc la butoane ca am de muncit o gramada!

Mergi la inceput

Anca, ma bucur ca ti-a placut reteta de diplomat. Eu am tot zis ca e un tort cu care nu dai gres niciodata.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asa e cris si fara sa-i faci nimik mai iese si aspectuos

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet