Muresence........... pe DC !!!!!! (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Cris ce baiat mare...
Cu serbarea.. ce sa zic... asta e, frustarile altora cad te miri in capul cui pacat ca nu rezolva nimic asat - si cu reclamatia, nu va iesi nimic pt ministerul a dat ordin sa nu se faca, asa ca lor (educatoarelor) nu li se poate imputa nimic... Eventual sa le tineti minte de 8 martie

Anca, hehe, cu armata din facultate mai am povesti ca tot omu'care a facut armata

Eu sunt in gashca cu rusii - adica nu fam. noastra ci ai lui Criss. Vedem noi cum o sa fiu sambata, dar luna trecuta a fost jale, cat alaptez am tot felul de surprize...

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani!! Helga si de la noi (de la toti patru )
Tot nu mi-am luat aparat de wafe... poate in ianuarie
Acum caut de muffins..

Asa am niste toane azi... jale..

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am o problema cu linistea. Sau ea cu mine. A plecat gasca formata din cei doi, de-acasa, si-am deschis sa va scriu... mergea si ceva muzica pe fundal. Insa ma agita. Vreau Liniste!

Pentru cele ce se intrebau, ca mine, ce se vinde la piata de vechituri, ui` ce-am gasit. http://www.verdecronic.blogspot.com/

Hai sa va zic Intamplarea.

Evoluam. Sau involuam. Nimic nu ramane cum e. Sufletul nostru, nimic.
Imi mai gasesc timp de carti, uneori, sau mai bine-zis, imi fac. Si mai citesc despre credinta, nu neaparat cea in Divinitate cat in ceea ce faci, in tine. De-aici ajung la cealalta credinta, din rugaciuni. Aud vorbele mamei, tot timpul, `mai roaga-te din cand in cand`. Tot timpul m-au rascolit. Ultima data i-am spus "mami, eu nu ma pot ruga, nu pot sa cer ceva, trebuie mai intai sa multumesc, sa fac ceva, pentru mine sau altii, si de-abia apoi, am `tupeul` sa cer". A ramas gandita... Intr-una din carti am gasit cum trebuie sa ceri, in rugaciune, sau fiecare cum stie. Sa ceri ca si cum ai primit deja. No, v-am incuiat? ... Sa ceri ca si cum ai deja...
Intamplarea.... ca m-am lungit cu introducerea... e din sfera celor materiale.

Eram intr-o zi la Real, rupti in ... si plini de praf. Cumparaturi. Casa. Trebuie sa punem inapoi pe banda, ok, pentru soatza frustrant, ca de, e capul familiei, in capul lui, nu suntem doi... Mai scoatem ceva banuti, ramanem la 0. Zero.
Mergem cu cosul la masina, vine un tzanc sa-i dam cosul. Stiti povestea, ca sa recupereze cei 50 de bani. El cu z in mei-tai, golesc eu cosul, si i-l dau.
Povesti. `Ca noi n-avem.... si tu dai...` Ajungem acasa. Aceleasi povesti. Imi sare tandara si urlu, `te .... pe tine pt 50 de bani, habar n-ai ca o sa facem cat de curand de 10 pe-atata, de 100 de ori pe-atata.`
Aveti deja in minte imaginea celor doi?
Ei, la vreo 2 zile, intra in casa 50 ron. (nu conteaza de unde si cum, el sau eu, sunt in casa, neimprumutati. facuti.) Se cruceste. La vreo alte doua, 500 ron. E pe spate. Si-si cere iertare. Ma-ntreaba de unde-am stiut. Ii spun ca am Credinta.

Asta e doar din sfera celor materiale , dupa cum spuneam...

Ma duc sa termin mancarea, deci maine ne vedem?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Brigi, nu ti-am multumit!

Ui` ce-am mai gasit, o romanca - www.photoradar.com/photographer-of-the-year-2009-winners-digital-vision" target="_blank">Winner Photografer of the year 2009.
Dedicatie celor pasionati de fotografie.

============
Poarta-ma, mami!

===================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Criss75

Hai sa va arat ce am improvizat eu pentru serbarea de azi. Pentru ca n-am avut de unde sa fac rost de costum popular pe ultima suta de metri, am improvizat ceva. Si a iesit un ...taranus modern.

M-am uitat si la pozele taranusului. Romanas original! V-ati hotarat asupra scolii? Ramane Europa?
De nu ne-ai mai zis nimic. Cand sa scoatem ?

============
Poarta-ma, mami!
===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Sa stiti ca si eu sunt cu "rusii", dar eu imi rezolv problema foarte simplu, e drept ca abia daca ne mai vedem, ca ei sunt cam pe picior de plecare, cu o chestie "dinauntrul organizatiei". Oricum scopul nu e numai piscina ci masajul, pedichiura, manichiura, eventual si o sauna... plus nu in ultimul rand faptul ca va vad si discutiile ce vor avea loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Citat:
citat din mesajul lui brigita
Buna dimineata, poftiti la o cafea si.....Multumesc ptr. urari,sunteti dragute, am fost surprinsa ca dupa atata lipsa unele sa va amintiti de mine.Inca o data mea culpa.Revin sapt. viitoare, acasa am prbl. cu calc dar promit solemn ca revin.Sanatate si fericire la toata lumea.Noi suntem bine, tot timpul pe fuga,programe peste programe dar e frumos asaDistractie placuta la spa,nu pot veni,poate la urmatoarea intalnireVazut poze, copii frumosi, frumosi si.....trece timpul, au crescut. Mai ales ZIBE, superba,sa va traiasca!Inca putin si daddy o sa aiba prbl., ma refer la baietiCAROLA(eu nu folosesc KOVER, nu pot),citesc cu placere despre baietiCRISS,bucatareaso,te urmaresc, pup frumosulOANA,BIANCA, mai vb si particulairFug, asa sunt eu,dar revin sapt viitoare.Pupici muresencelorBRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004) poze din concediu ... ...
a venit Brigita,a venit Brigita,..te asteptam cu povestimamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

pe scurt:deci miine la (in jur de)12 la President,habar nu am pe unde se intra dar cred ca ma descurcdaca nu veniti vai de c...l vostru.ba;de imi trageti tzeapa o sa vin cu.,ca eu trebuie sa ma retrag la datorie(de mamica , sotie, bucatareasa,spalatoreasa,menajera, etc..)mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine.
Am bifat si eu porcul pe anul asta. Gata treaba, friptura e mancata, carnatul in balcon si in tigaie fript, jumerile facute, carnea pusa la congelator...am fost harnici.
Kover, cam repede te retragi la garaj.
Anca si eu dau banii de la cos dar nu am sesizat sa mi se inzeceasca . Am sa fiu atenta data viitoare dar nu cred ca am eu norocul ala. Esti tu o norocoasa . Deci te-ai convins cu piata ce gasesti in ea ?
Criss hai nu te-ai razgandit? hainde si tu...e pacat daca in sfarsit ne-am hotarat sa ne vedem toate.
Brigita, ma bucur ca ai intrat si sper sa te tzii de promisiune si sa te mai vedem pe aici
Aura, deci maine ne vedem. In sfarsit . Esti blonda sau bruneta? Sau roscata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu
Tot nu mi-am luat aparat de wafe... poate in ianuarie
Acum caut de muffins..

Cum arata aparatul de wafe? Cat e unul?
In filme am vazut cum arata dar in magazine nu.
Este aparat de muffins? Eu am tavi..set de 2 bucati imi ies 12 deodata ca le bag impreuna in cuptor.

Mergi la inceput