Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 21
Floric spune:
Chiar nimeni nu foloseste produse Happy, sa decupeze si sa imi trimita codul de bare????????
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
pisigri spune:
Kea, multumesc din suflet ! 
Novus, iti multumesc si tie anticipat pentru traducere 
Monica, da ce ...mare e Luana ! Cum sta singurica in picioare, se da in leagane, isi tine singura canita sa bea...merge tinuta numai de o minuta... Pai Pisilinca e departe tare de asa performante, merge super impleticit tinuta de amindoua minutele, sta singura in picioare sprijinita de ceva dar nu stie sa paseasca in lateral in timpul asta, canuta cu cioc o manevreaza pe toate partile si nu o incurca deloc cind toarna pe ea...
Ma duc la nani, ca io nu prea sint pasare de noapte, azi n-am apcat deloc sa stau un pic...
A, multumesc si pt info legate de Sibiu. Totusi nu m-am lamurit ce se intimpla efectiv, in afara de concerte seara. Se gasesc produse traditionale? Bunatati?
Am gasit azi la Selgros niste pasta de ardei iute de-aia "ungureasca", facuta la Baia-Mare...miammm. Ne-am distrus amindoi papilele gustative
. Taman ce ne ofticasem ieri ca am ajuns mai spre Vest si nu ne-am cumparat, ca sintem maaaaari amatori de iute.
Novus, inca o intrebare. Care mai e lista pt Paltinis? Poti sa mai dai o data linkul pensiunii? As fi curioasa daca noi putem pleca de acolo luni...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Doamne, ce mare e Luana. Ai iesit cu ea in parc la copii, la jocuri.......
. Sa fie sanatoasa si sa iti bucure fiecare zi si noapte.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
Floric spune:
Fetele excursioniste, la ce pensiune ati stat in Moeciu? Sa o caut pe net, sa vad oferta de Craciun.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Raru, tziparul lui mami
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Nu stiu ce se intampla cu David. sa va explic: el este mare fan muzica. De mic ascultam in fiecare zi muzica, canta pe masina, Chitibus i-a facut zeci de concerte, are instalat sistem audio la el in camera. Insa, de cateva zile incepe sa urle daca ii pun cantece de copii la el in camera, cum faceam si pana acum. Ii place sa asculte muzoca doar de la televizor si in masina. Chiar nu pot sa-mi explic ce se petrece cu el. Am observat si eu si Chitibus. Oare nu-i mai plac cantecelele pentru copii sau care o fi explicatia? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
mutzu meu nu a suportat niciodata cantecelele pentru copii

; ii place la nebunie muzica populara - da aia saltareata
... asa ca tvul sta destul de des pe etno si favorit
; la muzica populara danseaza din labute si dac are ceva in mana dirijeaza; si hip-hopul il fascineaza... ramane cu gurita cascata la tv de-i curga balutele, da' nu misca... doar se uita fff atent; uite ca acuma cand scriam mi-am dat seama ca la hip hop sunt multe gagici dezbracate care danseaza lasciv pe acolo.... normal ca-i curg balutele fustangiu' lu' mamiiiiiiii

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni

cum am venit pe lume
Floric spune:
Puteti crede...s-a trezit Rares. Doarme de la 6 jumate. Oare cand se va culca daca doar ce s-a trezit?????????El la ora asta se culca nu se trezea.

Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Raru, tziparul lui mami
m_monique spune:
multumesc pt urarile adresate de sf Andrei, baiatului meu.
va invit la tort si sampanie!
azi a fost la gradinita si a venit tare fericit. i-au cantat copiii "la multi ani!"., au dansat si s-au "distrat de minune".
vad ca discutati despre introducerea laptelui de vaca. cand voi avea timp, am sa va impartasesc din experienta care am avut-o cu andrei (e de bine).
Adee spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Eu nu fac in imikimi. Spune-mi ce anume vrei, sigur ca iti fac. ![]() *~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.* Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
http://s969.photobucket.com/albums/ae180/Fluturas2s2/Ghiocei2009/?action=view¤t=3-6.jpg&newest=1 asa ceva as vrea. Eventual sa fie o rama pe care sa scrie si Merry Christmas.
Merci
poza cum sa ti-o trimit ?
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
dyana27 spune:
si acuma ca sa va fac sa aruncati cu pietre dupa mine

... i-am dat sa pape mancare, adica i-am bagat din nou iaurteleul cu cereale; pai eu tot le ziceam ca e marait de foame, doctoritele mele (surioara& alte 2) ca nu, sa mai stau, ca nu s-a refacut mucoasa...

... hai ma, ca in 4 zile s-o fi refacut ceva acolo!!!
pai ce credeti???????? dupa atata regim (o saptamana intrega de titi si zeama de morcovi si mucilagiu de orez) a papat mutzu meu 100g de legume cu carnita si un iaurt de 200 cu cereale-orez

deeeeeeeeeeeeeeciiiiii... PLANGEA DE FOAMMEEEEEEEEEEE!!!!!! eu nu am cum sa-l las sa urle de foame.... ca i-am dat de toate sa-l fac bine, ii dau in continuare, i-as da si sufletul din mine... dar el vrea papica lui
; dupa ce a papat si-a revenit copilul, s-a energizat, a fost super vesel, si a adormit ca un purcel dupa baita si un titi bun

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Novus, pt ca germana mea nu se compara cu a ta, sau a Elei, o sa te rog pe tine sa spicuiesti ce crezi ca le-ar fii util fetelor de aici http://www.fid-gesundheitswissen.de/wie-viel-und-welche-milch-brauchen-kleinkinder-20080804/102005312/ Asta pt ca intreba pisigri de laptele de vaca. Nu-i singurul loc in care citesc ca daca nu exista risc crescut de alergii, atunci din al doilea an de viata se continua cu lapte integral. Am mai zis, nici nepotii mei si nici copiii prietenilor sau cunostintelor, n-au baut lapte praf dupa un an. Nici nu ma gandisem ca se poate. Keutu cheliutu |
O sa citesc ! Sunt covinsa ca stapanesti germana mai bine decat mine, tu o exersezi zilnic, eu doar cu mama si Alexandra Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)