Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Mihaelacg...si noi suntem cam in aceiasi situatie ca si voi cu mancarea si cu tzitzi la orice ora...de alint, de somn, de foame !
Si noi consumam din ce am papat pana la 4-5 luni, Giulia ia in greutate dar nu cat ar trebui.Noi avem 2 pediatre una ne-a indicat inlocuirea unei mese de san cu lapte praf si respectarea srticta a programului de masa (4 ore intre mese)...nu reusim intotdeaua....laptele praf iese din calcul pt ca nu-l vrea !
A doua pediatra nu se uita la cat ea de la o luna la alta ci la graficele de crestere si mi-a zis ca a crescut bine, ca e mai mult lunga decat grasuna( 72,5 cm si 8,5kg)si sa nu o fortez cu mancarea!Si ca e important laptele meu pana la un an Ascultam de pediatra 2!Deci nu ma mai stresez...sunt zile cand mananca ine si zile cand nu vrea...atunci tzitzi la greu!

celor 2 ochi albastri frumosi!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Salutare fetelor!

La multi ani! tutror sarbatoritilor de astazi la fel si celor care poarta numele de Andrei si Andreea.

Ayla, astazi am fost cu gandul la tine.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Mihaelacg...si noi suntem cam in aceiasi situatie ca si voi cu mancarea si cu tzitzi la orice ora...de alint, de somn, de foame !
Si noi consumam din ce am papat pana la 4-5 luni, Giulia ia in greutate dar nu cat ar trebui.Noi avem 2 pediatre una ne-a indicat inlocuirea unei mese de san cu lapte praf si respectarea srticta a programului de masa (4 ore intre mese)...nu reusim intotdeaua....laptele praf iese din calcul pt ca nu-l vrea !
A doua pediatra nu se uita la cat ea de la o luna la alta ci la graficele de crestere si mi-a zis ca a crescut bine, ca e mai mult lunga decat grasuna( 72,5 cm si 8,5kg)si sa nu o fortez cu mancarea!Si ca e important laptele meu pana la un an Ascultam de pediatra 2!Deci nu ma mai stresez...sunt zile cand mananca ine si zile cand nu vrea...atunci tzitzi la greu!

celor 2 ochi albastri frumosi!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

sa stii ca de cand papam la 4 ore e mult mai bine.
azi am cantarit-o si a luat intr-o sapt 120 gr.

POZE cu 2 ochi albastri

Mergi la inceput

am vazut un scolarel tare constiincios. elevul david si pe invatatoarea lui.

sa vedeti ce mi-a facut maria.
la 8.30 am mers cu ea la nani, ca era rupta de somn. am pus-o la tzitzi , a tras la greu , mi-a golit tzitzica si a adormit. 10 min, atat. am pus-o in patut si ce credeti? s-a trezit. dar nu oricum ci fff fres.
acum e in sufragerie danseaza cu tac`su ca-i delia la galati. la noi is sarbatorile galatiului.
mi-a facut-o pisu.

POZE cu 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, pt ca germana mea nu se compara cu a ta, sau a Elei, o sa te rog pe tine sa spicuiesti ce crezi ca le-ar fii util fetelor de aici http://www.fid-gesundheitswissen.de/wie-viel-und-welche-milch-brauchen-kleinkinder-20080804/102005312/
Asta pt ca intreba pisigri de laptele de vaca. Nu-i singurul loc in care citesc ca daca nu exista risc crescut de alergii, atunci din al doilea an de viata se continua cu lapte integral.
Am mai zis, nici nepotii mei si nici copiii prietenilor sau cunostintelor, n-au baut lapte praf dupa un an. Nici nu ma gandisem ca se poate.

Olga, sunt totali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
Ayla, astazi am fost cu gandul la tine.

Multumesc, Mihaela!

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Ayla daca ai timp imi faci te rog si mie o felicitare pt Craciun cu poza Arianei ? Am incercat sa fac eu cu imikimi, dar nu ma lasa sa descarc programul, probabil pentru ca am windows7

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Eu nu fac in imikimi. Spune-mi ce anume vrei, sigur ca iti fac.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna. Nu pot recupera, nu-mi dati extemporal ca pic clasa.

Am intrat ca sa laud caciulitele de la Novus, sunt groase, bine lucrate, frumi frumi.

Nu o sa intru prea curand, joi vine socru-meu, daca mai tineti minte acum vreo luna a fost operat, i-a venit biopsia si nu e OK. In stadiu incipient, controlabil bla bla, dar malign.

Voiam sa va mai zic multe, da' fug ca tre' sa pregatesc o comunicare pt sambata.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Poze cu David scolarel:

http://picasaweb.google.ro/olgagireada/DavidScolarel#5409951224524449330

Olga, mamica lui David iepurasul

Hahaha suuuuper!

Mergi la inceput

SI noi am fost astazi prima data la tobogan.

Mergi la inceput