Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 19
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgyiuly
E super elevul( si d-soara invatatoare)!!! Iti vine sa-l mananci ..e un grasun frumos si pare asa cumintel in bancuta lui falcutele lui!!!Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)7 luni poze Giulia nunta noastra |
Multumim

Intr-adevar este tare grasunel. Mi-a rupt mainile. Am zis ca o sa angajez un om care numai asta sa faca: sa-l care pe David

Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Mamici sunt cam trista, sa va povestesc ce am patit ieri...A venit matusa pe la noi. A parcat masina in fata casei si inca nu apucase sa intre inauntru, ca i-a deschis unu usa de la masina si i-a luat geanta, care era pe bancheta din spate In fata casei mele Am ramas socata!!!Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

Pai cum asa ?? Doar n-a urmarit-o pana la tine,nu??Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
georgyiuly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Si pe mine ma intereseaza subiectul, tocmai vorbeam la telefon cu o prietena si faceam planuri pt revelionul de anul viitor ![]() pe anul asta sunt clare ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Eu sincer nu prea m-am interesat..majoritatea cunostintelor mele cu copii pana in 2 ani dau lapte de continuare copiilor( bine ca mai cunosc o fata care da lapte de la cutie, uht,fetei de la 5 luni...ca si pe primul la crescut cu lapte de vaca

)...eu in stilul in care alaptez cred ca ma apuca vara cu fata agatata de gat!
Oricum aici laptele de continuare, cel recomandat dupa 12 luni este produs tot de cei firmele ce produc lapte praf!Sunt in ceata cu subectu'...caut pe net
!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)7 luni
poze Giulia
nunta noastra
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Poze cu David scolarel: http://picasaweb.google.ro/olgagireada/DavidScolarel#5409951224524449330 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
georgyiuly spune:
Si daca tot suntem prin zona, ca tot dam noi rarut pe aici
, sa va zic ca Giulia la 8 luni jumate s-a apucat pe mers de-a busilea!
!Toate une si frumoase...am fata independenta daca cade in nas se intoarce singura in fundulet...dar ce ii fac ca mai nou ajunge la pat si se ridica in picioare...si apoi se arunca in fund???
!Creste fata mamei!
Poze noi Giulia 8 luni
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra
olishka spune:
| citat din mesajul lui georgyiuly Si daca tot suntem prin zona, ca tot dam noi rarut pe aici , sa va zic ca Giulia la 8 luni jumate s-a apucat pe mers de-a busilea! !Toate une si frumoase...am fata independenta daca cade in nas se intoarce singura in fundulet...dar ce ii fac ca mai nou ajunge la pat si se ridica in picioare...si apoi se arunca in fund???![]() !Creste fata mamei!![]() Poze noi Giulia 8 luni Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)7 luni poze Giulia nunta noastra |
BRAVO

Adee spune:
Ayla daca ai timp imi faci te rog si mie o felicitare pt Craciun cu poza Arianei ? Am incercat sa fac eu cu imikimi, dar nu ma lasa sa descarc programul, probabil pentru ca am windows7
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
novus spune:
Sarbatoritii zilei !!!

Mami lui
georgyiuly spune:
citat din mesajul lui novus Sarbatoritii zilei !!! ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
La Multi Ani si de la noi Sf.Andrei
!Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)7 luni
poze Giulia
nunta noastra
olishka spune:
Nu stiu ce se intampla cu David. sa va explic: el este mare fan muzica. De mic ascultam in fiecare zi muzica, canta pe masina, Chitibus i-a facut zeci de concerte, are instalat sistem audio la el in camera. Insa, de cateva zile incepe sa urle daca ii pun cantece de copii la el in camera, cum faceam si pana acum. Ii place sa asculte muzoca doar de la televizor si in masina. Chiar nu pot sa-mi explic ce se petrece cu el. Am observat si eu si Chitibus. Oare nu-i mai plac cantecelele pentru copii sau care o fi explicatia?