Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Poze cu David scolarel:

http://picasaweb.google.ro/olgagireada/DavidScolarel#5409951224524449330

Olga, mamica lui David iepurasul

E super elevul( si d-soara invatatoare)!!! Iti vine sa-l mananci ..e un grasun frumos si pare asa cumintel in bancuta lui falcutele lui!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Multumim

Intr-adevar este tare grasunel. Mi-a rupt mainile. Am zis ca o sa angajez un om care numai asta sa faca: sa-l care pe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Mamici sunt cam trista, sa va povestesc ce am patit ieri...A venit matusa pe la noi. A parcat masina in fata casei si inca nu apucase sa intre inauntru, ca i-a deschis unu usa de la masina si i-a luat geanta, care era pe bancheta din spate In fata casei mele Am ramas socata!!!

Pai cum asa ?? Doar n-a urmarit-o pana la tine,nu??

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Da, incerc sa jung la 1500 mesaje

Nu am apucat sa scriu cind s-s discutat despre asta asa ca imi cer scuze ca readuc in discutie subiectul. Ziceau fetele din strainataturi ca dupa virsta de 1 an la ei nu se mai recomanda musai lapte "de continuare" ci se considera ok laptele de vaca? Sau am inteles eu gresit?
Raaluca, tu ziceai ca ai un fix cu OMS-ul, ei ce parere au pe tema asta. Aia cu alaptatul pina la 2 ani o stiu, da daca nu mai e cazul de tzitzi, ei ce recomanda?
O sa caut si eu care e trendul pe la americani a propos de subiectul asta.

Nici mie nu prea imi suride ideea de lapte praf, o fi el imbogatit cu vitamine si minerale si microelemente, insa e imbogatit si cu ..altele. Din ce citesc pe cutie. As vrea sa aleg raul cel mai mic..

Si pe mine ma intereseaza subiectul, tocmai vorbeam la telefon cu o prietena si faceam planuri pt revelionul de anul viitor pe anul asta sunt clare si discutam de introducerea laptelui altul decat tziti sau pe langa sa zic asa. Ea la fel imi spunea ca a dat LaDorna baietelului ei, am zis ca o sa studiez si eu , deci asteptam opinii !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Eu sincer nu prea m-am interesat..majoritatea cunostintelor mele cu copii pana in 2 ani dau lapte de continuare copiilor( bine ca mai cunosc o fata care da lapte de la cutie, uht,fetei de la 5 luni...ca si pe primul la crescut cu lapte de vaca )...eu in stilul in care alaptez cred ca ma apuca vara cu fata agatata de gat! Oricum aici laptele de continuare, cel recomandat dupa 12 luni este produs tot de cei firmele ce produc lapte praf!
Sunt in ceata cu subectu'...caut pe net !

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Citat:

Poze cu David scolarel:

http://picasaweb.google.ro/olgagireada/DavidScolarel#5409951224524449330

Mergi la inceput

Si daca tot suntem prin zona, ca tot dam noi rarut pe aici , sa va zic ca Giulia la 8 luni jumate s-a apucat pe mers de-a busilea!!Toate une si frumoase...am fata independenta daca cade in nas se intoarce singura in fundulet...dar ce ii fac ca mai nou ajunge la pat si se ridica in picioare...si apoi se arunca in fund???!Creste fata mamei!

Poze noi Giulia 8 luni

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Si daca tot suntem prin zona, ca tot dam noi rarut pe aici , sa va zic ca Giulia la 8 luni jumate s-a apucat pe mers de-a busilea!!Toate une si frumoase...am fata independenta daca cade in nas se intoarce singura in fundulet...dar ce ii fac ca mai nou ajunge la pat si se ridica in picioare...si apoi se arunca in fund???!Creste fata mamei!

Poze noi Giulia 8 luni

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

BRAVO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ayla daca ai timp imi faci te rog si mie o felicitare pt Craciun cu poza Arianei ? Am incercat sa fac eu cu imikimi, dar nu ma lasa sa descarc programul, probabil pentru ca am windows7

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Sarbatoritii zilei !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Sarbatoritii zilei !!!

La Multi Ani si de la noi Sf.Andrei !

Georgiana

7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Nu stiu ce se intampla cu David. sa va explic: el este mare fan muzica. De mic ascultam in fiecare zi muzica, canta pe masina, Chitibus i-a facut zeci de concerte, are instalat sistem audio la el in camera. Insa, de cateva zile incepe sa urle daca ii pun cantece de copii la el in camera, cum faceam si pana acum. Ii place sa asculte muzoca doar de la televizor si in masina. Chiar nu pot sa-mi explic ce se petrece cu el. Am observat si eu si Chitibus. Oare nu-i mai plac cantecelele pentru copii sau care o fi explicatia?

Mergi la inceput