Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

"Mi-a zis la tel: "abia astept sa va vad", iar eu blocata : "si noi...", dar un "si noi" fals de tot Fara sa vreau mi-a iesit. Se vedea clar ca mint Dar ce alta replica as fiputut sa-i dau? "...e clar ca venim in data de xxxx, asa ca siiigur ne vedeti-solutie invaluitoare...
n-am apucat sa citesc din urma(scuze, olishka ca m-am legat taman de tine, dar ai fost tare simpatica)...vroiam sa va spun ca nu nr omori porcu, asa ca acum suntem caliti...anastasia n-a luat.macar atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Novus-si scufita ta rosie e foaaaarte dragalasa, iti vine sa o mananci!

Vad ca zici de pretul caciulitelor :aici doar materialul(ata) costa atat, am fost eu in magazin sa cumpar

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gazo, ce e la Sibiu? In weekend-ul ala? Da si mie niste date suplimentare pliiiiiz !

Neatza la popor. Daca voi nu ma vreti (si ma lasati sa vorbesc singura ), eu va vreau

E targul de Craciun !!( asta daca nu ti-a raspuns Gaza deja )

detalii aici: http://targuldecraciun.ro/

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Poze cu David scolarel:

http://picasaweb.google.ro/olgagireada/DavidScolarel#5409951224524449330

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Poze cu David scolarel:

http://picasaweb.google.ro/olgagireada/DavidScolarel#5409951224524449330

E super elevul( si d-soara invatatoare)!!! Iti vine sa-l mananci ..e un grasun frumos si pare asa cumintel in bancuta lui falcutele lui!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Da, incerc sa jung la 1500 mesaje

Nu am apucat sa scriu cind s-s discutat despre asta asa ca imi cer scuze ca readuc in discutie subiectul. Ziceau fetele din strainataturi ca dupa virsta de 1 an la ei nu se mai recomanda musai lapte "de continuare" ci se considera ok laptele de vaca? Sau am inteles eu gresit?
Raaluca, tu ziceai ca ai un fix cu OMS-ul, ei ce parere au pe tema asta. Aia cu alaptatul pina la 2 ani o stiu, da daca nu mai e cazul de tzitzi, ei ce recomanda?
O sa caut si eu care e trendul pe la americani a propos de subiectul asta.

Nici mie nu prea imi suride ideea de lapte praf, o fi el imbogatit cu vitamine si minerale si microelemente, insa e imbogatit si cu ..altele. Din ce citesc pe cutie. As vrea sa aleg raul cel mai mic..

Si pe mine ma intereseaza subiectul, tocmai vorbeam la telefon cu o prietena si faceam planuri pt revelionul de anul viitor pe anul asta sunt clare si discutam de introducerea laptelui altul decat tziti sau pe langa sa zic asa. Ea la fel imi spunea ca a dat LaDorna baietelului ei, am zis ca o sa studiez si eu , deci asteptam opinii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Novus-si scufita ta rosie e foaaaarte dragalasa, iti vine sa o mananci!

Vad ca zici de pretul caciulitelor :aici doar materialul(ata) costa atat, am fost eu in magazin sa cumpar

E hand-made! Scumpa foc Sophiphi cu caciulita rosie! Ca si Alexandra zambaricea de altfel
Si Raru e un dragalas!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

"Mi-a zis la tel: "abia astept sa va vad", iar eu blocata : "si noi...", dar un "si noi" fals de tot Fara sa vreau mi-a iesit. Se vedea clar ca mint Dar ce alta replica as fiputut sa-i dau? "...e clar ca venim in data de xxxx, asa ca siiigur ne vedeti-solutie invaluitoare...
n-am apucat sa citesc din urma(scuze, olishka ca m-am legat taman de tine, dar ai fost tare simpatica)...vroiam sa va spun ca nu nr omori porcu, asa ca acum suntem caliti...anastasia n-a luat.macar atat

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Da asta o sa-i zic adat viitoare caci nu-mi place sa mint si nici n-as vrea sa o fac sa creada ca chiar imi este dor de ea, caci maine ma trezesc cu ea la usa

Bine c-ati scapat de purcelus. Se pare ca bebelusii nu sunt chiar asa de slabi pe cum ni se pare - asta ne-a dovetit Anastasia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Geanina, multumesc! In cuptorul deja incins le pui?

Keutu cheliutu

da, in cuptorul incins
eu le coc in vasul yena cu capac (pun 1 mar si cam 50ml apa - ca sa nu apuce sa se arda vre-un pic din zeama lasata de mar ca-i schimba un pic gustul)

Pui si capacul la vasul de yena ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, super ora de dirigentie sau ce o fi fost ea. Sunt mortali amandoi.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput