Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 17
olishka spune:
Mamici sunt cam trista, sa va povestesc ce am patit ieri...A venit matusa pe la noi. A parcat masina in fata casei si inca nu apucase sa intre inauntru, ca i-a deschis unu usa de la masina si i-a luat geanta, care era pe bancheta din spate
In fata casei mele
Am ramas socata!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

alina.n spune:
apar si eu,am fost pe afara
la multi ani sarbatoritilor de azi

dyana atentie ce papa mutunelul sa fie papa usoara si poate fructele sa nu fie crude-dau aciditate
olga nu-mi vine sa cred....dar nu incuiase masina??
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
pisigri spune:
Olga, daca masina a ramas descuiata, se poate sa fi fost o simpla coincidenta nefericita, un hot "de buzunare" care s-a intimplat sa treaca pe acolo. Si nu cred ca in asa scurt timp ar fi fost timp pt un hot "profesionist" ("urmaritor") sa actioneze. Asa ca in afara supararii pentru astfel de incidente, eu nu mi-as face prea multe griji. Ce mai face "fata" ta?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 oliskha - ![]() ![]() ![]() ce nota a luat astazi scolarul davidut? A fost cuminte au ba? Ce spune invatatoarea chitibus? ne arati o poza din timpul "orelor"? Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
Astazi au avut lectii de dans si citit povesti
Da o sa fac neaparat poze Olga, mamica lui David iepurasul

Gianina34 spune:
oli - nu-mi vine sa cred...
si nici nu apucase sa intre in casa
l-a vazut? poate da detalii la politie?
acum te inteleg cand spuneai acum ceva timp ca ti-a fost frica sa cobori noaptea sa bei apa cand ai fost singura acasa
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
olishka spune:
| citat din mesajul lui pisigri Geanina, cu placere ! Oli, ce mi-ai facut ! Acu tre sa mai bag repede 1500 mesaje ca sa scap de stelutele astea comuniste naspa If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |

Lasa, ca decor pt Craciun sunt ok

olishka spune:
| citat din mesajul lui pisigri Olga, daca masina a ramas descuiata, se poate sa fi fost o simpla coincidenta nefericita, un hot "de buzunare" care s-a intimplat sa treaca pe acolo. Si nu cred ca in asa scurt timp ar fi fost timp pt un hot "profesionist" ("urmaritor") sa actioneze. Asa ca in afara supararii pentru astfel de incidente, eu nu mi-as face prea multe griji. Ce mai face "fata" ta? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pai sigur se plimba pe-acolo, dar totusi nu-mi vina sa cred ca i-a furat geanta cu ea in masina...atat nesimtire
Nici nu a apucat sa-l vada, asa repede a fugit.Olga, mamica lui David iepurasul

pisigri spune:
AAAA....pai "cu ea in masina" avem cazuri si in familie: la semafor, in parcare in fata unui spital...din fericire doar 2 cazuri. Mie imi vine sa cred orice lucru nasol care se intimpla in Romania
. Din pacate.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Rares e hotarat sa facem petrece in noaptea asta. S-a culcat. Dar ce somn ii era ca a dormit instant. El tot miorlaia dar eu ziceam ca se alinta, dar nu, el miorlaia de somn. Ei, sa vezi cand s-o trezi cum ne vom juca noi pana in zori. Asta e a treia repriza de somn pe ziua de azi. Sa fie sanatos. MAi rau e ca nu ne potrivim proramul de somn.
Si, nu stiu ce are ca a inceput de vreo 3 zile sa faca kk des. Adica, 3-4 ori pe zi. El facea o data in zi dimineata, Acum, cand el cauti el se kkceste. Nu are diaree, ca nu e moale, dar de ce face asa de des. Si inca ceva, unele scaune au culoarea verde. In conditiile in care nu mananca nimic verde(spanac, brocoli, etc.) I-am dat banana, branza, iaurt, supa, portocala, deci nimic verde.
Din capitolul "soacre nemultumite de cum cresc nurorile nepotii". Scrie mai deunazi una din fete ca soacra-sa ii reprosa ca pe "vremea mea ii dadeam sa manance ...." ei, stati ca am si eu replici d=astea. A mea soacra era pe langa mine cand Raru nu avea chef sa manance. Ultima data cand a venit pe la noi m-a intrebat cum mananca, daca mai face nazuri (desi mie nu mi se pare ca face. Ea ar vrea sa inghita lingura dupa lingura). Eu, nu am ce face si ii zic ce si cum. Ca ii dau supa, orez, peste, carne dar el mananca selectiv in functie de cheful momentului. Si ma apuc sa ii zic ca cel mai mult ii plac cerealele ca sunt dulci. Atunci ea sare ca arsa" A , pai, tu nu ii pui deloc, deloc, zahar si sare in mancare" Eu: "NU". EA: A, pai, d-aia nu mananca, ca nu are gust mancarea"

Si a inceput ea sa imi explice rolul sarii in organism si ca pot imbolnavi copilul,si...si...si. I-am retezat macaroana spunandu-i ca am de unde sa ma inspi=r cum sa cresc copilul.
Dar nu s-a linistit. Continua. Cu o zi inainte facesem racitura din cocos
...si ea iar sare ca arsa...\Cum, nu i-am dat si lui ca e baiat si pofteste ca miroase a racitura si usturoi in toata casa.

(Cred ca ei ii era pofta) Atunci nu am mai rezistat si i-am zis Dar florile din vaza miros mult mai bine sa ii dau sa rumege.
Ca poate i-o fi pofta...de ce ? daca nu cunoaste gustul.
Of, iar m-am lungit dar asa am de vorbit.
Anca, ti-am trimis un mail.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
olishka spune:
Floric si David tot acum 10 min a adormit, dar se trezeste intr-o ora. Tot al treilea somn este si la el pt ziua de azi. O sa adoarma astazi pe la 12. Copiii astia parca seamana: si David a facut astazi kk de vreo 3 sau poate chiar 4 ori. Dar a facut exact cum ziceai si tu: normal si un pic verde ![]()
Legat de soacra...n-ai ce-i face, trebuie s-o suporti. Daca nu te ajuta in cresterea copilului poti s-o lasi sa abereze si tot ca tine sa faci, insa daca mai sta si ea cu Raru, ar trebui sa te impui.
Eu astazi am avut o discutie mai "ciudata" cu socrela. Mi-a zis la tel: "abia astept sa va vad", iar eu blocata : "si noi...", dar un "si noi" fals de tot
Fara sa vreau mi-a iesit. Se vedea clar ca mint
Dar ce alta replica as fiputut sa-i dau?