Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 16
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 dodo-pui - vazut pozele pupacim sarbatoritul s-a schimbat foarte mult, ai baiat mare ![]() iar balerina umblareata este ... foc de scumpica ![]() ![]() ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
multumescBlogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
rivali spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 SARBATORITILOR ZILEI DE 30[S]Ana, bebe de Cris_tinaus Victor Andrei, bebe de Gigelica Lena, bebe de Raaluca, nora mea scumpica si frumoasa LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA[S] Andrei Rares, bebe de Miha1980 , nasicul meu mic si cel mai scumpic din lumeRobert Andrei, bebe de Plici Plici Victor-Andrei,bebede Grace30, Mario-Andrei,bebe de Nikoleta20 Diana Andreea,bebe de 180882 Darius Andrei, bebe de Joanna27 George Andrei, bebe de Inna30 Victor Andrei, bebe de Gigelica Arald Andres,bebe de Ank Andreea-Diana, bebe de veron1ca Maia Andreea, bebe de Saby, Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth Bogdan Andrei, bebe de Iuca, Maya Andreea, bebe de Simina_kin Andrei Luca (15.12.2006), baietel maare de petrean Vlad Andrei baietel maare de Rivali Bogdan-Andrei baietel maare de Dodo-pui Andrei baietel maare de M_monique mami andreeeea LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA[S], pititi si de care nu stim... mamici, tatici, bunici... si toti cei pe care-i iubiti voi![]() ![]() ![]() ![]() PS. am ratat pe cineva?????????? diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |
Multumim pentru urari.
lipsa de ocupatie
Gianina34 spune:
multumesc mult tuturor care s-au gandit si la noi
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
pisigri spune:
Geanina, noi mincam orice afara. Cind plecam in excursie optez pentru borcanele ca mi-e mai usor, dar daca e vorba de drumuri prin oras de ex, cum a mea nu are ore de masa si deci nu stiu cind o poate pocni foamea, am la mine in functie de masa care se apropie, cite un borcanel Avent cu capac fie cu fructe blenduite, fie cu cereale facute, fie cu legume pasate. Si cu lingurita desigur.
Ilinca maninca mincarea la temperatura camerei in general. Deci nu e o problema ca nu e calda, special am invatat-o asa ca sa nu am si problema asta cu ea. Daca am mult de stat afara si ma tem ca se raceste de tot mincarea (de la temperatura camerei la cea de afara) fie o pun mai calda in vas, fie o pun linga biberonul plin cu apa fierbinte.
Si maninca fie in carut (mai rar ca ei nu-i place in carut in general) fie la ta-su in brate, fie in fund pe bancheta masinii...fie, in cel mai incomod (pentru mine) caz la mine in brate. Nu mi s-a parut nici o filozofie mincatul asta afara, si in casa de multe ori nu are rabdare sa manince in scaun, ci prefera sa stea pe salteaua ei de pe jos; la pensiuni la fel, nu car scaunul de masa, o pun in fund unde apuc.
Oricum, ca orice copil care se respecta, cel mai bine maninca atunci cind sintem plecati; mincarea e mai gustoasa in deplasare ![]()
Diana, nu stiu ce il poate durea, noi avem citeodata zile de miriiala de dimineata pina seara, fara sa para ca o doare ceva anume. La voi poate il doare burtica, poate are crampe, poate are gaze...totusi a fost destul de deranjat "la matze", trebuie sa ai rabdare ...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
zsuzsu spune:
salutare
multumim frumos pt urarile pt ziua de ieri
nu am apucat sa intru ca eram toata ziua in deplasare- la pliumbarica la parinti
- ce mai a fost o zi superba![]()
uram si noi :LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi si celor ce poarta numele de Andrei si Andreea- atat bebici cat si mamici , fratiori sau tatici

de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
Gianina34 spune:
pisigri - multumesc mult pt asa raspuns detaliat
de-abia astept sa ne treaca varicela sa "servim" si noi masa la iarba verde. Poata asa vom avea "succesuri"![]()

avem 7 luni
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Andrei sau Andreea!!!
LA MULTI ANI Ana, Victor Andrei, Lena!!!
LA MULTI (pentru ziua de ieri) Silvia Ioana!!1
Un gand bun pentru Alma 
Floric multi
sa treaca odata durerea,ca tare nasol trebuie sa fie. Mi-a placut tare mult povestiora ta cu gaura din barbie 
Pisigri felicitari pentru stelutele comuniste ![]()
Dodo ai o familie frumoasa 
Gianina multi
si pentru tine.
Aaaaa... si pentru Mutzu am multi 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Gianina34 spune:
da, da... pt mutzu multi, multi pupici sa se refaca repede
si pt mami ca sa se linisteasca si ea saracuta
ca-i vai de sufletul ei prin ce trece acum
avem 7 luni
Gianina34 spune:
oliskha - 

ce nota a luat astazi scolarul davidut? A fost cuminte au ba? Ce spune invatatoarea chitibus?![]()
ne arati o poza din timpul "orelor"?
avem 7 luni
pisigri spune:
Geanina, cu placere !
Oli, ce mi-ai facut ! Acu tre sa mai bag repede 1500 mesaje ca sa scap de stelutele astea comuniste naspa ![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)