Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 15
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 nu stiu ce are mutzu mic ca e super marait ![]() ; plange de azinoapte de pe la 3, nu cu crize, dar maraie continuu... inclusiv cand papa![]() ; sta si trage de jucarii si maraie, ii curg lacrimile... mi-e groaza sa ma gandesc ca-l doare ceva burtica sau asa ceva![]() .... stiu ca i se reface foarte greu mucoasa... da' oare-l doare burtica?????????? musca tot ce prinde, dar am invatat ca asta e semn de nervi..... nu de dinti![]() ![]() cand vad genele alea imense pline de lacrimi.... ![]() ![]() ...diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |
tare rau imi pare
si mie mi se rupe sufletul, nu alta, cand vad lacramioarele cum se scurg pe obrajori... si plansul acela de copil nu de bebe mic

eu cred ca de la burtica este - la cum descrii tu, cand ni s-a intamplat noua, doar burtica a fost vinovata
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Kea Geanina, multumesc! In cuptorul deja incins le pui? Keutu cheliutu |
da, in cuptorul incins
eu le coc in vasul yena cu capac (pun 1 mar si cam 50ml apa - ca sa nu apuce sa se arda vre-un pic din zeama lasata de mar ca-i schimba un pic gustul)
avem 7 luni
Gianina34 spune:
ayla - ploaie dubla de pupicuri ca ai mare nevoie

avem 7 luni
Gianina34 spune:
am admirat alexandra-scufita rosie

pe sophiphi n-am putut-o vedea insa poata am noroc in wk
si nici strudelul minune![]()
avem 7 luni
Bianca2503 spune:
Buna, buna,
A fost un weekend foarte frumos. am stat numai afara. nu am avut timp nici sa fac curatenie
.
m-am hotarat sa ii cumpar lui Vladimir alt scaun de masina, pentru ca asta nu are perne laterale si la fran, cand doarme, vine cu capatana in fata.
Asa ca...
Aris, te rog, te implor, spune-mi de unde l-ai luat pe al tau. Vreau acelasi model insa unde am gasit pe net in bucuresti nu au pe stoc.Help, pls!
ma duc sa citesc din urma cum
Gianina34 spune:
bianca - cum/ce i-ai dat sa mananca afara?
ca de mult am dilema asa si, in caz de ne-om organiza si noi
sa vad cam ce-i de facut
avem 7 luni
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Provista, nu conteaza ca sfecla contine zahar, sau fructele, interdictia (sau ma rog, precautia conform unora) se refera la a nu adauga zahar in mancare sau suc. Incepand de AICI puteti viziona o suita de poze cu Sophiphi cu preafrumoasa caciulitza de la Deva mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Vladimir said

Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dyana27 SARBATORITILOR ZILEI DE 30[S]Ana, bebe de Cris_tinaus Victor Andrei, bebe de Gigelica Lena, bebe de Raaluca, nora mea scumpica si frumoasa LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA[S] Andrei Rares, bebe de Miha1980 , nasicul meu mic si cel mai scumpic din lumeRobert Andrei, bebe de Plici Plici Victor-Andrei,bebede Grace30, Mario-Andrei,bebe de Nikoleta20 Diana Andreea,bebe de 180882 Darius Andrei, bebe de Joanna27 George Andrei, bebe de Inna30 Victor Andrei, bebe de Gigelica Arald Andres,bebe de Ank Andreea-Diana, bebe de veron1ca Maia Andreea, bebe de Saby, Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth Bogdan Andrei, bebe de Iuca, Maya Andreea, bebe de Simina_kin Andrei Luca (15.12.2006), baietel maare de petrean Vlad Andrei baietel maare de Rivali Andrei baietel maare de M_monique mami andreeeea LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA[S], pititi si de care nu stim... mamici, tatici, bunici... si toti cei pe care-i iubiti voi![]() ![]() ![]() ![]() PS. am ratat pe cineva?????????? diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |
Multumim pentru urari si ne puteti vedea pe blog aici si aici
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
dodo-pui - vazut pozele
pupacim sarbatoritul
s-a schimbat foarte mult, ai baiat mare 
iar balerina umblareata este ... foc de scumpica

avem 7 luni