Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 14
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Dyana, te inteleg perfect cu durerea, eu am indurat durere mare-mare luna 1, zilnic, 6-7/zi, apoi durere mare, luna a 2-a, apoi durere micutica luna a 3-a, apoi fara durere si in sfarsit multumire un pic din luna a 4-a, apoi fara lapte, dupa luna a 4-a in sus...:(. Eu zic sa te mulgi un pic, sa vezi dc ai ceva probl cu canalele, poate zilele astea nasoale cu mutzu bolnav?... ![]() Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni |
nu sunt canalele, ca ma doare doar sfarcul

; si e rosu si umflat
, ca-n primele zile cand nu aveam lapte
; si spaima cea mai mare e ca poate de asta am patit-o... ca raman fara lapte si fomila trage la greu; cu toate ca acuma e sanul pliiin, ca nu i l-am dat de azinoapte de la 2
; o sa incep iar sa beau tone de apa, sa refac acolo lapticul calumea; galactogil nu pot sa iau ca e plin de zahar... noroc ca-mi functioneaza bine si galaforul... dar daca vad ca nu face fata, asta e, rontai 2 linguri de galactogil, ca mai bine spurc cura decat sa las mutzu fara papica
; bine, nici nu se pune problema de comparatie, sa nu ma intelegeti gresit, ca stiti doar ca eu sunt din categoria "sacrific ORICE pentru mutzu mic"

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni

cum am venit pe lume
anamariame spune:
Buna dimineata!Multumim de cafea! Am baut doua, asa buna a fost!Monica, nu pot afirma ca inteleg ce e in sufletul tau, dar imi pot imagina ca e multa durere. Si eu cand vine ziua de 30 ma gandesc la tine si la Alma, dar tu... Iti trimit o imbratisare virtuala si un gand bun!Ieri am avut show cu Eva. Am fost la plimbare si cand ne-am intors am pus-o la nani, a dormit 30 min (ea care la pranz doarme cam 2.5h) si s-a trezit intr-un plans isteric de nu stiam cum sa o linistesc. Am sfarsit prin a dezbraca-o la pielea goala, ca m-am gandit ca s-a strecurat vreo ganganie si a piscat-o. Are intr-adevar o bubita rosie pe piept, dar nu bag mana-n foc ca de la asta a plans asa tare. Cred ca e de la dinti (vesnica scuza
) pentru ca si pe parcursul noptii s-a mai trezit plangand.La multi ani sarbatoritilor de astazi!O zi frumoasa si o saptamana si mai si!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
dyana27 spune:
SARBATORITILOR ZILEI DE 30[S]
Ana, bebe de Cris_tinaus
Victor Andrei, bebe de Gigelica
Lena, bebe de Raaluca, nora mea scumpica si frumoasa
LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA[S]
Andrei Rares, bebe de Miha1980
, nasicul meu mic si cel mai scumpic din lume
Robert Andrei, bebe de Plici Plici
Victor-Andrei,bebede Grace30,
Mario-Andrei,bebe de Nikoleta20
Diana Andreea,bebe de 180882
Darius Andrei, bebe de Joanna27
George Andrei, bebe de Inna30
Victor Andrei, bebe de Gigelica
Arald Andres,bebe de Ank
Andreea-Diana, bebe de veron1ca
Maia Andreea, bebe de Saby,
Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth
Bogdan Andrei, bebe de Iuca,
Maya Andreea, bebe de Simina_kin
Andrei Luca (15.12.2006), baietel maare de petrean
Vlad Andrei baietel maare de Rivali
Bogdan-Andrei baietel maare de Dodo-pui
Andrei baietel maare de M_monique
mami andreeeea
LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA[S], pititi si de care nu stim... mamici, tatici, bunici... si toti cei pe care-i iubiti voi

PS. am ratat pe cineva??????????
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
pisigri spune:
Provista, GRASA si frumoasa
, grasa fiind cuvintul cheie 
Diana, nici nu mi-am dat seama citi sarbatoriti avem pina sa vad lista ta !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Diana, eu cred ca daca mutzu tragea in gol, te prindeai tu. Sau ai fi simtit in timp ce suge ca incepe sa te doara, nu te pocnea deodata o durere crunta. Altfel nu stiu ce sa zic, nu am patit, am inteles ca o eventuala candidoza poate sa doara tare, dar habar nu am daca se vede si altceva (adica depozit albicios, cum e in cazul candidozei bucale) sau nu. Oricum, sper sa treaca repede.
Petrean, ce mai faci? Cum iti e si ce fac iedutii?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Nicky09 spune:
Intre mancare, adormit copil, imbracat ca acus plec la munca si un pic de ordine prin casa....intru sa va salut de aceasta zi festiva, sa urez LA MULTI ANI tuturor Andreilor si Andreelor...mari si mici, sa va doresc sanatate, fericire si muuuuult noroc in viata.
Azi noapte m-a durut asa de rau o masea si pe mine, nu numai pe Floric, asa ca ma gandeam cum o sa is eu cu bine din toata treaba asta, ca e una imbracata si trebuie sa dau jos tot sa vad care e situatia, asta cand voi ajunge in Romania, ca aici mai putin de 200 de euro nimeni nu are tarif.
In plus, de azi ma inscriu in categoria celor vizitate inainte de vreme de MOS Craciun
...si asa sunt de nefericita, mama, mama, pt ca eu il asteptam cam dupa Craciun.Asta este, mergem inainte, sper ca Nicho sa nu simta si sa traga laptic in continuare ca pana acum de la tzatza.
Una peste alta, avem aic o vreme....

de iti vin sa stai numai in casa, frig si vant si ploua de azi noapte acum parca e si ceata....offfff si trebuie sa plec la munca
....dar va pup si va doresc sa aveti o zi buna si sper sa pot intra si maine, dar daca nu, va doresc de pe acum un PRIM DECEMBRIE asa cum vi-l imaginati voi, pe placul vostru...sa va distrati si pt noi astia care muncim de ziua noastra si nu stiu daca sa insuflati acest spirit si celor mici , dat fiind ca e primul lor an decembrist prima lor sarbatoare de romani....vedeti voi, eu una m-am cam saturat de onoarea de a fi roman, nu tot timpul, dar in mare parte.Cu voi insa ma mandresc mult.Sanatate multa si noroc!

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Kea spune:
La multi ani si de la noi sarbatoritilor!
Fetele, stiu ca s-a tot discutat, dar nu mai retin
daca merele si perele le coaceti in coaja sau nu. Stiu ca le taiati in jumatate, le scoateti partea cu samburii, dar am uitat cum e cu coaja. Si cuptorul trebuie incins inainte de a pune fructele sau nu? Si se coc la temperatura mare sau mica?
dyana27 spune:
nu stiu ce are mutzu mic ca e super marait
; plange de azinoapte de pe la 3, nu cu crize, dar maraie continuu... inclusiv cand papa
; sta si trage de jucarii si maraie, ii curg lacrimile... mi-e groaza sa ma gandesc ca-l doare ceva burtica sau asa ceva
.... stiu ca i se reface foarte greu mucoasa... da' oare-l doare burtica?????????? musca tot ce prinde, dar am invatat ca asta e semn de nervi..... nu de dinti

cand vad genele alea imense pline de lacrimi....

...
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui dyana27 SARBATORITILOR ZILEI DE 30[S]Ana, bebe de Cris_tinaus Victor Andrei, bebe de Gigelica Lena, bebe de Raaluca, nora mea scumpica si frumoasa LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA[S] Andrei Rares, bebe de Miha1980 , nasicul meu mic si cel mai scumpic din lumeRobert Andrei, bebe de Plici Plici Victor-Andrei,bebede Grace30, Mario-Andrei,bebe de Nikoleta20 Diana Andreea,bebe de 180882 Darius Andrei, bebe de Joanna27 George Andrei, bebe de Inna30 Victor Andrei, bebe de Gigelica Arald Andres,bebe de Ank Andreea-Diana, bebe de veron1ca Maia Andreea, bebe de Saby, Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth Bogdan Andrei, bebe de Iuca, Maya Andreea, bebe de Simina_kin Andrei Luca (15.12.2006), baietel maare de petrean Vlad Andrei baietel maare de Rivali Bogdan-Andrei baietel maare de Dodo-pui Andrei baietel maare de M_monique mami andreeeea LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA[S], pititi si de care nu stim... mamici, tatici, bunici... si toti cei pe care-i iubiti voi![]() ![]() ![]() ![]() PS. am ratat pe cineva?????????? diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |
La multi ani! si de la noi si muuulti pupici

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Kea La multi ani si de la noi sarbatoritilor! Fetele, stiu ca s-a tot discutat, dar nu mai retin ![]() Keutu cheliutu |
eu le coc cu tot cu coarja si fara sa scot mijlocul
imi este mie mai usor sa adun pulpa daca tin de coduta
le coc la la 200 grade - 25 minute insa mai depinde si de mar
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni