Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

LA MULTI ANI TUTUROR GHIOCEILOR SI MAMICILOR CE ISI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI

LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA.

LA MULTI ANI FETITA LUI MAMI

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Moni, sper ca acum sa nu mai dau gres , am ales pt primul calendar modelul asta / orizontal iar pentru al doilea calendar modelul asta: orizontal/vertical , pt ca sunt poze mixte....Sper sa mearga

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Alma

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Va invit la mult savurata cafea de dimineata.

mmmmm f aromata cafeaua ta..merci

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Maine merg iar la doftor dintar si cred ca recurgem la eliminarea cauzei durerii, de tot. Si uite asa se implineste proverbul "Un copil, un dinte". Si asa voi deveni o baba batrana fara dinti in gura.

inseamna ca te gandesti sa ai multi copii

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!
La multi ginerelui meu, pe care il pupam de 2 ori, ca azi are 8 luni, si e si ziua lui de nume!
La multi ani Andrei si Andreea!
La multi ani Andi meu iubit, nazdravan de Bogdana!
La multi ani printesei mezine, Maya Andreea!
Si sa-mi fie cu iertare, dar scriu de pe mobil, mi s-a ars placa video si pana dupa pranz nu am acces decat de pe telefon, asa ca nu vad lista, nu am emoticoane. Si sper sa nu pierd mesajul, ca nu am nici nervi sa o iau de la capat.
Mi-am inceput ziua, cum se spune ,,cu fata la cearceaf'', cu greturi (a doua zi) si voma...asa ca fuga la test de sarcina. Negativ, desi tremuram de spaima, imi si suradea ideea.
Azi e 30, sunt 10 luni de cand Alma mea a plecat. Cum se apropie sfarsitul de luna cad in tristete, ca la comanda. E ca un cerc vicios, m-am saturat si eu de mine, si de toate starile astea. Parca am si uitat cum e sa fiu fericita pe deplin....si as avea atatea motive. Sunt nopti in care nu pot sa dorm, stau doar in pat si ma gandesc, rememorez iar si iar...si singurul lucru pe care il vreau atunci ar fi sa adorm, si sa nu ma mai trezesc.

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Da, incerc sa jung la 1500 mesaje

ce se va intampla la 1500?

dragos tea mea

Mergi la inceput

Da, Floric, cam asta ar insemna, sa te biziie iar. Probabil ca nu a fost bine curatat canalul, sau nu era total rezolvata infectia, si acum se creaza presiune intre substanta cu care s-a obturat canalul si "radacina" dintelui, de asta doare. Dar totusi eu nu as scoate-o...inca.

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Da, incerc sa jung la 1500 mesaje

ce se va intampla la 1500?

dragos tea mea

Capat o steluta in plus . Acum am 3. Nu ca-s frumoaaaase?

Edit: si cica-s "matura"....

Mergi la inceput

da da frumoase steluteai dau si ei stelute la fete frumoase

dragos tea mea

Mergi la inceput