Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 12
Nicky09 spune:
V-ati dus toate la culcare? Se vede ca ati avut un weekend plin de activitati...ma duc si eu ca Nicholas o sa se scoale in curand, va pup si NOAPTE BUNA LA BEBEI!
Ayla-ai o superba de fetita si tu esti o mama super draguta si gentile.Multumesc pt daruirea ta si disponibilitatea ta( dar chiar nu vreau sa te mai incarc si eu cu ale mele necesitati).Il pu la treaba pe sotul meu, daca vreau o melodie sau vreun calendar...mi le descarca el.Multumesc mult mult mult!

pisigri spune:
Gazo, ce e la Sibiu? In weekend-ul ala? Da si mie niste date suplimentare pliiiiiz !
Neatza la popor. Daca voi nu ma vreti (si ma lasati sa vorbesc singura
), eu va vreau 
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
La multi ani Andrei, Andreea, si sa vi se indeplineasca toate dorintele !
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
pisigri spune:
Azi as da eu cafeaua, numai ca eu beau (mai nou) "poshirca" (zice sotul). Da nu mi-e greu sa fac pe tote gusturile
.
Ilinca, eu nu pot sa beau cafeaua asa cum o bei tu. Eu daca nu simt un pic de zahar imi vine sa vars
. Da' sa stii ca bebelusii au gata format gustul pt dulce, pt ca laptele de tzitzi este dulce.
Floric spune:
LA MULTI ANI, ANDREI si ANDREEEEEE 
Va invit la mult savurata cafea de dimineata.
Si acum oful meu in we asta. Va povesteam zilele trecute cum ca mi-am terminat maseaua, toate bune si frumoase. Dar....sambata dimineata cand sa plec la drum, unde nu ma ia o durere d-aia crancena de masea, de aceeasi masea pt care am suportat su stoicism durerea de omorare a nervului. Deci, teoretic nu ar fi trebuit sa mai ma doara ca nu mai are nerv, nu????? Si evident, dai iar cu palinca la masea,( ca vorba aia am fost in partea Moldovei unde tuica se fierbe de 2 ori si se parleste gaina cu ea). De dimineata ce sa patesc...iar ma ia maseaua. Acum ce sa inteleg...ca am suportat durerea degeaba si bine-nteles am dat si banu' degeaba???? Si, colac peste pupaza, am consumat si palinca buna...
Maine merg iar la doftor dintar si cred ca recurgem la eliminarea cauzei durerii, de tot. Si uite asa se implineste proverbul "Un copil, un dinte". Si asa voi deveni o baba batrana fara dinti in gura.![]()

Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
pisigri spune:
Da, incerc sa jung la 1500 mesaje ![]()
Nu am apucat sa scriu cind s-s discutat despre asta asa ca imi cer scuze ca readuc in discutie subiectul. Ziceau fetele din strainataturi ca dupa virsta de 1 an la ei nu se mai recomanda musai lapte "de continuare" ci se considera ok laptele de vaca? Sau am inteles eu gresit?
Raaluca, tu ziceai ca ai un fix cu OMS-ul,
ei ce parere au pe tema asta. Aia cu alaptatul pina la 2 ani o stiu, da daca nu mai e cazul de tzitzi, ei ce recomanda?
O sa caut si eu care e trendul pe la americani a propos de subiectul asta.
Nici mie nu prea imi suride ideea de lapte praf, o fi el imbogatit cu vitamine si minerale si microelemente, insa e imbogatit si cu ..altele. Din ce citesc pe cutie. As vrea sa aleg raul cel mai mic..
pisigri spune:
Floric, imi pare rau. Da decit sa-ti scoata maseaua, nu mai bine iti destupa iar canalul, da antibiotic, omoara iar nervul si astupa iar canalul? Macar asa te mai tine maseaua citiva ani....
Floric spune:
Ilinca, sa stii ca este un semn de familie "gaura din barbie" (familia din partea mamei). Si hai sa iti povestesc o faza exact de cand am nascut.
Sa incep cu inceputul. Bunica mea (Dumnezeu sa o ierte) imi povestea mereu ca atunci cand m-am nascut si eu si fratele meu prima grija ca re a avut-o sa o intrebe pe mama a fost daca avem gropita in barbie. Ei, cand a aflat ca avem s-a linistit femeia si s-a bucurat pe deplin de nepoti. (Am zis asta ca sa intelegi ce urmeaza, patania mea de cand am nascut). Eu pe perioada sarcinii, nicioadata nu m-am gandit la acest aspect, mostenire de familie. Imi doream, ca orice gravida, sa fie copilul intreg si sanatos.
Ei, si vine ziua taierii. Ma scoate din salade operatie, eu semi-treaza. Auzeam franturi de cuvinte in jurul meu, si, desi vroiam sa vorbesc nu puteam sa deschid gura, desi eu,in minte mea, vorbeam, mama,mama. Au intrat la mine sotul, mama si o d-na asistenta. Toti imi spuneau ca am un baiat sanatos intreg, etc. Ei si aici vine faza cea mai tare. In haosul meu din minte, de la anestezie probabil, imi amintesc de dorinta bunicii mele si desi nu puteam vorbi arat insistent cu degetul, batand spre gaura mea din barbie. Mama si Cata au ramas socati...liniste in jur (ca nu stiau ce vor, apa nu ceream ca nu aratam la gura). Eu, nervoasa ca nu puteam vorbi, mai bat de cateva ori in gropita mea din barbie si cu primele forte revenite dupa anestezie zic :"areeee....???". Atat am auzit de la mama:" ..tu-i gaura ma-sii, eu m-am uitat sa fie intreg si ea moare dupa gaura? Cataline, tu te-ai uitat la gaura? Are? Ca vrea sa stie daca are gaura in barba ca neamul nostru?". Atunci, am inceput sa zambesc si ei sa rada.
M-am lungit cu patania mea, dar e de pomina.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
Floric spune:
Pisigrio, nici nu stiu cum e mai bine. PAi, canalele sunt obturate cu o solutie desteapta cica. Si asta ar insemna iar sa ma bazie la cap?????
. De uratul asta mi-e frica. Voi vedea maine ce va fi.
Si apropo, cum preparati la bebei avocado? Ca m-am dat desteapta si am cumparat fructe din tarile calde. Si acum stau cu ele in frigider.
Brocoli la Rares nu a funtionat. L-a balonat. Tot conopida noastra e mai buna.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Raru, tziparul lui mami
provista spune:
buna dimineata
[

sa traiasca cu numele toti cei ce azi sarbatoresc onomastica
ANDREI
siANDREEA

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea