Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 11
Ayla21 spune:
Model de Calendar pt fiecare luna in parte gasiti aici. Daca vreti sa-l printati si apoi sa-l legati, trebuie ca toate lunile sa aibe acelasi format. Eu le-am facut pe toate pe luna ianuarie si cu aceasi foto ca sa nu tot schimb, dar pt cine doreste voi face in ordinea aleasa pe luna respectiva.
Simina, imediat incarc si pt tine, si ai sa vezi.Sau tu vrei toate lunile aceasi pagina? dar modelul care mi-ai dat tu este pe 7 zile, nu pe luna.
*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Provista, nu conteaza ca sfecla contine zahar, sau fructele, interdictia (sau ma rog, precautia conform unora) se refera la a nu adauga zahar in mancare sau suc. Incepand de AICI puteti viziona o suita de poze cu Sophiphi cu preafrumoasa caciulitza de la Deva |

frumoasa cu sau fara caciulita 

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Cat de scumpa poate fi Luana in poza pusa la primele modele! Acolo mi se pare ca are ochii tai,mari, cu gene lungi.
Mi-am amintit si ca am vazut in pozele lui Floric inca o generatie cu gropitza in barbie, deci acolo e mostenire din mama-n fiica/fiu, clar! In pozele cu baietelul mai mare ca varsta mie Raru mi s-a parut cel puti la fel de mare, daca nu chiar mai dezvoltat. Cred ca gateste bine maica-sa, nu ca mine, mar ras
.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
anca_nicolae spune:
Fac si ca precum Novus, si mai reiau anuntul din cand in cand, pt cei ce au deschis televizoarele mai tarziu
:
7 decembrie DPN-poze, pt surpiza numita "poza de grup"
eu: anca_nicolae2002@yahoo.com.
Dyana, te inteleg perfect cu durerea, eu am indurat durere mare-mare luna 1, zilnic, 6-7/zi, apoi durere mare, luna a 2-a, apoi durere micutica luna a 3-a, apoi fara durere si in sfarsit multumire un pic din luna a 4-a, apoi fara lapte, dupa luna a 4-a in sus...:(. Eu zic sa te mulgi un pic, sa vezi dc ai ceva probl cu canalele, poate zilele astea nasoale cu mutzu bolnav?... 
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
Ayla21 spune:
Simina, vad ca nu esti pe mess, scriu aici si sper sa citesti cand intri.
Gasesti aici o parte din poze prelucrate. Nu pot face prima parte in modelul ales pt ca este doar pe o saptamana, iar pt al doilea model, doar daca imi dai poze format vertical, ca nu am cum sa pun o poza orizontala in pagina de calendar vertical, pt ca deformeaza imaginea (fiind imagine tip background). Te rog alege-ti alta imagine.
M_Monique, ti-am lasat mesaj si pe mess, te rog spune-mi ce poza doresti si ce model.
Pisik de asemenea, gasesti calendarele in albumul Ghiocei2009.
Eu am primit imagini doar pana la "Calendar 3 poza 1" apoi nu ti s-a mai incarcat nimic. "Calendar 3 poza 1" nu merge in modelul ales pt ca nu are formatul necesar. Ceea ce am putut face am incarcat deja.
Cine mai doreste ceva, am mai pus si modele noi in albumul frame.
*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Cat de scumpa poate fi Luana in poza pusa la primele modele! Acolo mi se pare ca are ochii tai,mari, cu gene lungi. |
Multumesc!
Da, in sfarsit are gene lungi
ca la nastere nu avea deloc.Din pacate eu nu pot deschide webshotul azi (stii ca am mai patit) tare vroiam sa o admir pe Sophia.
Dyana
multumesc pt cadou, mi-a trimis Provista (mutumesc Simona
) pe mail.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui aditapop Hello, fete cucuiete ![]() In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi! ![]() ![]() ![]() In al doilea rand, va cer suport moral la ce am patimit zilele astea (exagerez un pic, dar pe mine m-a afectat episodul!): a venit soacra pe la noi sa ne ajute, sa-si vada nepotul, ca nu l-a mai vazut de 3 saptamani, etc. Si ce credeti ca mi-a tot repetat pana m-a disperat? ... ca la varsta lui Razvan copiii ei mancau de toate, in afara de sarmale si afumaturi! Si s-a apucat sa-mi insire toate felurile de mancare pe care le servea copiilor: ciorbe, paine muiata in supa si ciorbita, ou moale cu tot cu albus si cu paine, peste, galuste in supa, etc. si etc. dar in special mi-a tot batut capul cu supele si ciorbele ei!!! ca Razvan acum nu mananca mai nimic, in comparatie cu ai ei, ca vai de mine cand o sa faca un an copilul asta n-o sa stie ce-i aia mancare ![]() offf, i-am zis ca nu ma abat de la regulile moderne cu diversificarea, ca dr. l-a vazut si a zis ca e f bine ingrijit, ca sa nu-si mai faca griji ca nu are rost, copilul e sanatos si voinic!! am schimbat si subiectul de discutie de cateva ori ca nu mai suportam!Vreau sa va spun cam ce mananca acum Razvan si sa va rog sa apreciati voi daca e gresit sau nu ![]() 1. dimineata pe la 6 un biberon de 210 ml lapte formula 2. pe la 10 suc de fructe si putina pulpa- in general mar si morcov 3. pe la 10,30-11 branzica de casa cu mar ras, biscuite si putina banana (portia e de 180-200 g) 4. la pranz 200 g piure de legume cu carne de pui/ou 5. dupa-masa spre seara (18.00) - iaurt cu branzica si biscuite sau iaurt cu broccoli, biscuite si branzica sau mamaliga cu branza si iaurt sau orez, mar copt si branzica (multumesc, PISIK ) sau iaurt cu fulgi de porumb si putina banana - 200 g6. seara inainte de culcare 210 ml lapte. E putin pentru 8 luni?!! www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1" target="_blank"> POZE NAZDRAVAN |
Buna seara la voi toate, cucuiete si motzate!
Mama da cat poate sa manance nazdravanul tau intr-o zi!!!! E constant? In fiecare zi la fel? Nu refuza niciodata nimic?
Al meu uneori manaca tot ce ii dau, alteori refuza tot si tzatza inclusiv, uneori manaca doar pranzul si gustarea de dupa pranz, cina abia abia o gusta....deci este variabil.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Ilinca_M. spune:
A, Dyana, si eu am avut cred ca 2 episoade de-astea dureroase, ambele dupa luna a 5 a, deci nu de-alea "incepatoare". Prima data cand mi s-a intamplat am urlat pur si simplu cand s-a pus Sophiphi sa suga si tendintza a fost sa nu-i mai dau decat de la tzitzi neafectat, ca durerea era cumplita. Mi se parea ca daca ma uit atent vad si-un cerculet rosu pe respectivu' san. Pana la urma m-am gandit ca numa daca suge in continuare va trece si am continuand strangand din dintzi si urcand pe peretzi
. A trecut in 2-3 zile, dar a fost nashpa si nici acum nu-mi explic ce a fost!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Provista, nu conteaza ca sfecla contine zahar, sau fructele, interdictia (sau ma rog, precautia conform unora) se refera la a nu adauga zahar in mancare sau suc. Incepand de AICI puteti viziona o suita de poze cu Sophiphi cu preafrumoasa caciulitza de la Deva mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Intru si eu sa bag asa zisa zazanie, ca babele....aici caciulitele astea costa 3 euro, tu ai platit mai mult? E foarte frumoasa si ii sta bine cu ea, nu are si fular?Si manusi?
Scuze, e fara nici o intentie rea, doar ca gluma.Eu i-am probat vreo 2 lui Nicho si nici sa le vada dar sa le mai aiba in cap...nu nu nu, asa ca....ii pun mereu dedeubtul gecii o bluza cu gluga (in cap)in loc de caciulita si asta e...mergem ca flacaii mari la plimbare.
Pup pe albastrica ta scufita rosie!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
Nicky09 spune:
Novus-si scufita ta rosie e foaaaarte dragalasa, iti vine sa o mananci!
Dyana-iti inteleg amaraciunea din suflet, mai ales pt gramele pierdute, dar sa stii ca o sa recupereze si o nu o sa stii ce sa ii mai dai ca sa ii potolesti foamea, vor veni si vremurile astea pt bebelusii nostri mai plapanzi1
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata