Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 10
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
minunata fata ai ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Doamne, Novus, cat e de superba!

De ce nu o duci la vreo agentie sa fie fotomodel? Mai rar copii atat de expresivi.

A reusit doamna cu pisicuta mea? era super daca o termina pana maine ca venea mama si acea cine sa mi-o aduca. O sa vina mama la noi sa ramana cu copiii, ca o sa merg eu cu Alex la Szeged la control.
Azi am fost tare trista...este o luna de cand am pierdut sarcina.

Am pus si eu poze noi de ieri si de azi cu pritesa mea. Ea e singura pt care ma bucur uneori de viata asta. Si, desigur, Claudiu.
*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
simina_kin spune:
Moni te astept pe mess

fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
provista spune:
ayladupa lupte seculare...am reusit![]()
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Azi sunt mult mai bine... vineri dimineata m-am trezit ca nu mai puteam bea nici apa se ublase limba si niste ganglioni de la o infectie cat "casa poporului" la dantura...am fost trecupa pe antibiotice(sintetice-caci eu sunt alergica la peniciline si multe altele...) |
multa sanatate

Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Doamne, Novus, cat e de superba! ![]() ![]() De ce nu o duci la vreo agentie sa fie fotomodel? Mai rar copii atat de expresivi. ![]() ![]() ![]() A reusit doamna cu pisicuta mea? era super daca o termina pana maine ca venea mama si acea cine sa mi-o aduca. O sa vina mama la noi sa ramana cu copiii, ca o sa merg eu cu Alex la Szeged la control. Azi am fost tare trista...este o luna de cand am pierdut sarcina. ![]() ![]() ![]() Am pus si eu poze noi de ieri si de azi cu pritesa mea. Ea e singura pt care ma bucur uneori de viata asta. Si, desigur, Claudiu. |
Nu a reusit inca si maine e sarbatoare deci pe marti, miercuri de abia

Te anunt de indata ce e gata si ti-o trimit pe curier deci ajunge rapid

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Provista, nu conteaza ca sfecla contine zahar, sau fructele, interdictia (sau ma rog, precautia conform unora) se refera la a nu adauga zahar in mancare sau suc.
Incepand de AICI puteti viziona o suita de poze cu Sophiphi cu preafrumoasa caciulitza de la Deva
.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
provista spune:
ilinca am inteles cu zaharul.
frumoasa fata cu caciulitza rosie 
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Gaza22 spune:
Sara Buna Fetelor!, nu mai apuc deloc sa va scriu. Ieri am reusit sa recuperez ceva am deschis pagina sa ma dau si eu cu parerea si asa alba a ramas pana azi cand vad ca at mai scris un capitol. Asa ca raspund intai ce am vrut sa zic ieri si dupaia recuperez ca in stilul asta ma apuca Craciunul.
Oli felicitari pt sotior si eu i-am urmarit din cand in cand activitatea si il apreciez. Si felicitari pt cuvintele frumoase pe care ti le-a adresat, nu-i asa ca, cu asta si-a spalat toate pacatele ca nu te-a ajutat mai mult cand era David mic?
Anca eu abia acum am vazut ca surpriza ta necesita poze. Vrem si noi sa fim incluse daca nu e prea tarziu, maine caut una draguta si ti-o trimit. Da-mi te rog adresa de mail pe PM ca nu am tinut-o minte
Sasha ms mult de raspuns intradevar am intrat in aceea etapa in care mami trebuie sa fie prezenta mereu, speram sa trecem mai usor sau sa apara mai incolo dar vad ca nu o putem ocoli asa ca mergem inainte si ne adaptam din mers.
Esti o draguta.
Novus tu parca intrebai cum facem cu ardeiul in papa. Eu ii fac odata supa odata ciorbita asa le numesc eu adica legume pasate (morcov, albitura, cartof, telina = supa) sau toate cele de mai sus +ardei, rosie, dovlecel = ciorbita
. Ciorbita nu ne place asa mult ca supita dar asa mai variem si nu apuca sa se plicti.
Fetele excursioniste ati vazut la stiri targul de Craciun de la Sb, abia astept sa mergem, imi pare rau ca noi aveam in plan sa stam mai mult dar se pare ca ne vom limita la zilele de weekend.
Cam asta vroiam sa spun daca am uitat ceva imi cer iertare. Incerc sa mai recuperez si revin
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sapte lunite 
Gaza22 spune:
Gata am recuperat si capitolul acesta.
Fetelor spuneti-mi si mie cum dati sfecla? si Paste de la ce varsta e voie? Si inca o intrebare pot sa-i dau mazare?
Aaaa si sa va spun de noi, am fost la controlul de 7 luni, avem 8 Kg, 72cm, nu mai mancam asa mult ca inainte dar totul merge bine si mai asteptam un dintisor. Fug ca s-a trezit
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem sapte lunite 
dyana27 spune:
l-am cantarit pe mutzu mic... si a slabit 600 g

(pe care le luase in 2 luni

); si acuma o perioada nu am voie sa-i dau fructe care erau mancarea lui preferata

.... trebuie sa mai treaca cateva zile si pana la iaurt
.... pai si cum el nu prea iubeste legumele..... cu ce sa-l vitaminizez pe copil????? cred ca incep sa-i dau macar cateva lingurite... da' probabil o sa faca ca trenul daca doar il incerc cu fructe si iaurt

mama lui de rotavirus, imi vine sa ma urc pe pereti; el inca face de 6-7 ori/ zi... dar tinand cont ca e pe laptic de titi (si ceva legumne la pranz), cred ca e normal sa faca asa
in seara asta m-a durut ingrozitor o titi (sfarcul doar) cand a incercat sa suga
... asa de rau ca nu l-am lasat, l-am trecut la cealalta... dar cum supsese cu 2 ore inainte, productie scazuta.... a trebuit sa rabd si sa i-o dau iar; habar nu am ce ma doare.... dar m-a secat, eram transpirata toata, l-am tinut treaz sa suga mai repede, si eu ma mulgeam in acelasi timp cu mana, doar doar ii iese mai mult lapte sa scap
; voi ati patit asa ceva???? si credeti-ma nu a fost o jena, a fost o durere horror