Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 9
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 LA MULTI ANI! IULIA PETRA, DARIUS, SILVIA IOANA, GEORGE ANDREI! LA MULTI ANI! mamica AZU![/b] DODO, sanatate multa! ![]() |

La multi ani si de la noi!

Dodo, multa sanatate!

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
provista spune:
dyana
bineinteles ca nu m-am prins de ce e subliniat DRAGOS, f f f frumos, imi place la nebunie ce ai realizat....

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
provista spune:
| citat din mesajul lui olishka Novus i-a placut Alexandrei sfecla? Eu i-am dat lui David la pranz cu vita si a fost foarte incantat O sa incerc data viitoare cu branzica. |
sfecla asta nu contine zahar?
provista spune:
provista ai dat click pe "DRAGOS" da???????????????? nu mi-ai zis daca ti-a placut.....
[/quote]
vreau sa salvez poza si nu stiu cum. cu click dr nu merge
Ayla21 spune:
Dyana
orice ar fi, multumesc...din pacate windowsul meu iar nu deschide webshotul, mi se intampla frecvent.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
provista spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Am o serie de intrebari, daca aveti timp si de mine si promit ca nu mai fac 1. Trebuie sa luam fier si vit C, 5 pic/zi plus vigantolul. e ok? adica nu se anuleaza unele pe altele, nu? 2. Putem sa dam citrice la bebei? mandarine sau portocale? 3. Cum pregatiti spanacul? stiu ca au mai pregatit fete-Olga si |
vit C stiu ca nu se da seara
am citit intr-o revista ca ar fi indicat ca citricele sa le dam la bb dupa 1 an, datorita acidicitatii lor
spanacul il cumpar gata facut
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui provista vreau sa salvez poza si nu stiu cum. cu click dr nu merge |
Ai in dreapta mai jos, sub adresa pozei niste optiuni pe dimensiuni, alegi varianta cea mai mare (parca 500 era), ti se incarca link, copiezi linkul si-l deschizi in tab nou, si e direct poza, nu pagina, si de acolo o poti salva. E singura posibilitate. Daca reusesti salveaza-o si cea pt mine si trimite-mi pe mail, te rog.
provista spune:
| citat din mesajul lui novus Daca va era dor de zambarici priviti aici :http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4140756343/in/photostream/ |
minunata fata ai

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui provista am citit intr-o revista ca ar fi indicat ca citricele sa le dam la bb dupa 1 an, datorita acidicitatii lor spanacul il cumpar gata facut |
Eu ii dau suc mar cu portocala.
Pisik06 spune:
MONICA, multumesc mult mult de link
. I-am trimis mamei si sper sa primim o "surioara"cu suzeta de Craciun
Astazi am tras o fuga pana la Gaudeamus si evident ca am luat o gramada de carticele si CD-uri pentru ghiciti cine? Da da, pentru ea! Pentru mine o singura carte
. Ba nu, doua, din care una despre ingrijirea copilului
. Daaaaarrrrr, de ieri fata mea zice intruna MA-MA-MA

SUNT TOPITA!
Mai ales ca azi e f caraita, a facut o iritatie urata la fundic si cred ca iese si un dintisor si o tine asa una si buna, parca imi cere ajutorul![]()
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente

O sa incerc data viitoare cu branzica.