Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

tot eu

olga citesc in cap trecut ca vrei sa dai de cei de la indemnizatii?
inceraca te rog la nr asta de la juridic-aici pt dosare si indemnizatii este 021/2509023
si la 021/2509020 sau 21--aici pt alocatii parca

dar in timpul zilei pana in pranz...

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Multumesc inca o data, insa eu apartin de judetul Ilfov .
Uff trebuie sa ne schimbam si noi buletinele caci este o harababura totala: eu Ilfov, Cristi Deva...locuim in Buc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhuhu. Am fost si noi la plimbarica, am facut si poze, le-oi pune mai tarziu.
Ooo, Mihaela, si frumoasa si gospodina...pai cand mai intra sotzu'-n "greva" de-aia, intra si tu in greva bucatarelii.
Pisik, cu ce rosii sa dau, doar si io de-aia am scris ca mi se pare extrema aia cu o singura masa la 1 an si 8 luni, deci prin comparatie noi mai nediversificatele prea tare suntem ok, ca suntem mici...Dar cu toate ca mi se pare exagerat cazul, nu pot sa nu remarc faptul ca pruncu' arata super bine, dolofan si inaltutz, tare frumos...ma gandesc ca poate daca nu i-ar prii ar fi galben si slab.
Am lasat-o pe Phiphi singura in patutz si protesteaza traznind o jucarie de marginea patului...Are ea 2 metode de protest cand e revoltata: loveste-n patutz sau arunca printre gratii tot ce are in jur...dar nu scoate un sunet din gura, e de-asta periculoasa care se razbuna in tacere

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce fac fetele??? liniste, liniste vad

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
tb sa fac o poza la ala de ieri dar l-am halit asa repede, se uita soacra-mea la mine ca la urs.i-am pus ei o portie, lu tati o portie si eu restul ca doar eu alaptez si lapte-n tzitzi nu se face cu apa chioara. asa i-am zis soacrei dupa ce m-a vazut cum bagam in mine

eu sunt din categoria.... fac lapte din apa; asa ziceam si eu pana acu' 2 luni, ca nu mai fac lapte daca nu mananc.... da' uite ca de 2 luni tot nu mananc si lapte fac; bine, am grija sa bag carnita calumea si branzeturi... dar.... nimic "bun". are rost sa va zic ca au venit ai mei la mine si am pe masa strudel cu mere facut de mama????; da' nu-l ating, macar ca lesin langa el; evident ca nu-mi era pofta de el pana nu te-am vazut pe tine cu reteta aici
ieri am poftit pentru prima data de cand tin cura rau de tot... la gogosi; am trecut pe langa o gogoserie si am zis ca ma lasa genunchii de pofta; pe cuvant ca mi-a ramas mirosul infipt pe creier, si la o ora dupa aia eu miroseam gogosi.... habar nu aveam cat e de rau sa poftesti.... ca eu nu stiu daca am poftit asa de 2-3 ori in viata
daaaaaaaaaaaaarrrr... m-am abtinut, si acuma sunt foarte mandra de mine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Salutare fetele. Am revenit dupa o frumoasa plimbarica de joi pana azi, cu o scurta pauza sambata pe acasa. Am fost in vizita la o colega de suferinta din spital de pe vremea graviditatii, insa ea a nasut pe 19 oct. Deci,Andrei al ei e cu 5 luni mai mare decat Rares. Dar, atat ce au vorbit amandoi, de numa, numa...Nu imi inchipuiam cat de bine pot comunica bebeii pe limba lor fara sa ii inteleaga nimeni. LA fel am fost de bucuroasa ca Rares s-a adaptat destul de bine si repede la locuri straine. Si spun asta pt ca sambata si duminica (pana acum) am fost plecati la alte rude in jud. Galati. IAr schimbare de loc si personaje. Pun poze si va anunt.

Cu regret dar nu am cum sa citesc capitolele din urma.

Multumesc pt voturi la Pampers.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Hello, fete cucuiete
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!

In al doilea rand, va cer suport moral la ce am patimit zilele astea (exagerez un pic, dar pe mine m-a afectat episodul!): a venit soacra pe la noi sa ne ajute, sa-si vada nepotul, ca nu l-a mai vazut de 3 saptamani, etc. Si ce credeti ca mi-a tot repetat pana m-a disperat? ... ca la varsta lui Razvan copiii ei mancau de toate, in afara de sarmale si afumaturi! Si s-a apucat sa-mi insire toate felurile de mancare pe care le servea copiilor: ciorbe, paine muiata in supa si ciorbita, ou moale cu tot cu albus si cu paine, peste, galuste in supa, etc. si etc. dar in special mi-a tot batut capul cu supele si ciorbele ei!!! ca Razvan acum nu mananca mai nimic, in comparatie cu ai ei, ca vai de mine cand o sa faca un an copilul asta n-o sa stie ce-i aia mancare offf, i-am zis ca nu ma abat de la regulile moderne cu diversificarea, ca dr. l-a vazut si a zis ca e f bine ingrijit, ca sa nu-si mai faca griji ca nu are rost, copilul e sanatos si voinic!! am schimbat si subiectul de discutie de cateva ori ca nu mai suportam!
Vreau sa va spun cam ce mananca acum Razvan si sa va rog sa apreciati voi daca e gresit sau nu
1. dimineata pe la 6 un biberon de 210 ml lapte formula
2. pe la 10 suc de fructe si putina pulpa- in general mar si morcov
3. pe la 10,30-11 branzica de casa cu mar ras, biscuite si putina banana (portia e de 180-200 g)
4. la pranz 200 g piure de legume cu carne de pui/ou
5. dupa-masa spre seara (18.00) - iaurt cu branzica si biscuite sau iaurt cu broccoli, biscuite si branzica sau mamaliga cu branza si iaurt sau orez, mar copt si branzica (multumesc, PISIK) sau iaurt cu fulgi de porumb si putina banana - 200 g
6. seara inainte de culcare 210 ml lapte.

E putin pentru 8 luni?!!

www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1" target="_blank"> POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gata. Am pus poze din deplasare. In POZE NOI.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ne-am intors si noi acasa...
A fost taaaaare bine, friiiig afara (in afara intervalului 11-14 erau temperaturi negative) da Pisilinca nu s-a plins, numai ma-sa, care desteapta cum e, a plecat cu tricou, maleta si bluza de trening. Si am vazut muuuuunte, si braaaazi, si ciini mari, si ne-am plimbat in Cheile Bicazului (unde au crapat acumulatorii de la ap foto din cauza frigului) unde eu - tot desteapta- am zis ca ar trebui sa fie mai dos, da era un cureeent... Am fost si la Praid in salina, unde Pisilinca s-a distrat de numa'- nici nu ma asteptam, s-a jucat cu tati in locul de joaca pt copii care e superb, din lemn... Ca paranteza, nu stiu cum se face da in tara asta, cum intri in Ardeal, parca esti in alta lume!
Bine, am descoperit si ca Paltinisul la care ma uitam eu cu drag si incredere pe harta era Paltinis de Harghita, nu de Sibiu - v-am zis cred ca am avut un puseu de "genialitate" week-end-ul asta - ceea ce m-a tuflit considerabil.
A, si za greit sucses, Pisilinca a adormit singura cu noi in pat dupa trezirea de noapte. E drept ca in prima noapte am adormit noi inaintea ei, iar azi-noapte a facut ture de la 2.50 la 4.10, dar tot e o premiera.

Asaaaa...
Acu io-s in barca aia cu odoare mofturoase si sclifosite si care nu iau in greutate. Am facut compromis dupa compromis, si am ajuns la programul titi - cereale - fructe - borcan hipp legume cu carne - lapte cu gris sau borcan hipp noapte buna + titi. Plus titi noaptea de cite ori vrea. Dar de citeva zile, desi se trezeste f des noaptea, nu maninca, suge doar ca din suzeta. Brinza o maninca dimineata cu fructele, oul cu borcanul cu legume.
Daca depasim 100g la o masa e sarbatoare.
Dar a inceput sa ia iar un pic in greutate...
Lichide ioc. Dar printre mesele astea se doarme numai cu titi in gura..
Cana e o jucarie la fel de faina ca si biberonul.

Oricum, cine sa o intel;eaga, ii place la nebunie calciul gluconic la fiola, dar scuipa sucul de fructe.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

OLGA, nu prea am dat-o pe spate cu spanacul.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Hmmm, atunci incerc altceva. Lasam spanacul pe mai tarziu

Olga, mamica lui David iepurasul

Noi papam spanac + orez + galbenus si putin lapte. E yamy-yamy.
Azi am papat prima data peste cu orez si legume de la borcanel.

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
MONICA, pot sa te rog sa mai pui o data link-ul la papusaica cu suzeta? Stiu ca atunci doar am admirat-o, dar nu am salvat, ca nu stiam ca imi va folosi. Acum insa mi-am dat seama ca mama are o prietena f buna in Franta, care ne poate trimite papusa de Craciun. Multumesc mult

http://www.eveiletjeux.com/Produit-126261/ma-petite-soeur.htm?origin=1168680
http://www.eveiletjeux.com/VIDEO/202300-1109-Video-petite-soeur-camille.htm

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

mihaelacg, dodo-pui, olishka, dyana, novus, zsuzsu, millie, ilinca, cativ, aditapop, adee, ayla, monnvas, simina, pisik

mii de multe ptr urarile de ieri si de azi

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput