Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 22
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Pisilinca e departe tare de asa performante, merge super impleticit tinuta de amindoua minutele, sta singura in picioare sprijinita de ceva dar nu stie sa paseasca in lateral in timpul asta, canuta cu cioc o manevreaza pe toate partile si nu o incurca deloc cind toarna pe ea... |
Multumim!

Ne intoarceam iar la varsta recalculata?
Cred ca te-am disperat oricum.
Noi tocmai ce am implinit 10 luni, da?
La 10 luni si Ilinca va face toate astea, sigur.
La 8 luni si noi statea in picioruse doar cu sprijin, si acum merge doar de manuta, iar canita o tine demult in mana, daca iti amintesti din pozele mai vechi, nu neaparat sa si bea...chiar asa, sa se joace sau sa-si toarne apa pe ea.
In schimb merge pe langa canapea, mobila, dar cand trebuie sa avanseze, de ex sa traverseze camera...ei aici e mai simplu tot de-a busilea. Dar in rest nu o pasioneaza mersul de-a busilea deloc.

Si sa stii ca dupa 8 luni, va incepe sa faca ceva nou si ingenios in fiecare zi.

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 SI noi am fost astazi prima data la tobogan. ![]() *~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.* Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria |

Pai voi aveti fetita mare deja 
!! Noi umblam in carucioare, voi la tobogane 

Ayla, mai pune cate o poza si cu voi, toata familia fericita
!!Un gand bun si pentru Alma care ne priveste din lumea ingerasilor

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Adee Eventual sa fie o rama pe care sa scrie si Merry Christmas. Merci poza cum sa ti-o trimit ? |
Pe aia nu pot scrie "artistic", eventual doar scris normal, dar sunt alte modele cu scris. Poza pt aceea daca o ai pe net este ok, da-mi link, daca nu, pe mail.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Floric Doamne, ce mare e Luana. Ai iesit cu ea in parc la copii, la jocuri....... ![]() . Sa fie sanatoasa si sa iti bucure fiecare zi si noapte.![]() |
Multumesc!
Noi iesim rar la copii perioada asta...ce sa fac, mama paranoica.

Am iesit in parc aproape de noi, iar copilasii cu care se joaca sunt "ai nostri", pe baietel cred ca-l stiti deja (pssst, sa nu auda Voctor
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Kea, multumesc din suflet ! ![]() Novus, iti multumesc si tie anticipat pentru traducere ![]() A, multumesc si pt info legate de Sibiu. Totusi nu m-am lamurit ce se intimpla efectiv, in afara de concerte seara. Se gasesc produse traditionale? Bunatati? ![]() Novus, inca o intrebare. Care mai e lista pt Paltinis? Poti sa mai dai o data linkul pensiunii? As fi curioasa daca noi putem pleca de acolo luni... |
Excursionistele vesele :
Anca Nicolae
Novus
Olishka
Pisigri
Cativ
Denisamada
Gaza
Ela78
Aici ne gasiti, seara mai ales
Despre targul de Craciun nu stiu ce sa zic mai multe dar cred ca sigur au produse traditionale pe la casutele de lemn, daca nu, vin fiert cu siguranta gasim

Cu vremea cred ca e ok, din ce am vazut pana acum cam 7 grade sunt prognozate, deci bine chiar
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Floric Fetele excursioniste, la ce pensiune ati stat in Moeciu? Sa o caut pe net, sa vad oferta de Craciun. |
Roua Diminetii dar nu o recomand cu caldura
De revelion ''oferta'' e 50 euro/pers/zi
am intrebat noi atunciMami lui
Adee spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Pe aia nu pot scrie "artistic", eventual doar scris normal, dar sunt alte modele cu scris. Poza pt aceea daca o ai pe net este ok, da-mi link, daca nu, pe mail. *~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.* Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Ti-am trimis poza pe mail. Merci

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
Ayla21 spune:
Novus, vreau doar urechile crem, restul ciocolatiu. Dar mi-a gasit un ciocolatiu neutru, sa se asorteze cu salopeta?
Cand termina si albinuta? Cred ca mai bine iti platesc zilele astea, ca apoi...nu stiu, mama va veni la mine sa ramana cu copiii, ca eu o sa plec la Szeged la control.
Dar am eu pe cine sa trimit, si mi le aduce acasa.
Numai sa spui cand sunt gata, si unde preferi sa te caute.
novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Novus, vreau doar urechile crem, restul ciocolatiu. Dar mi-a gasit un ciocolatiu neutru, sa se asorteze cu salopeta? Cand termina si albinuta? Cred ca mai bine iti platesc zilele astea, ca apoi...nu stiu, mama va veni la mine sa ramana cu copiii, ca eu o sa plec la Szeged la control. Dar am eu pe cine sa trimit, si mi le aduce acasa. Numai sa spui cand sunt gata, si unde preferi sa te caute.![]() |
Albinuta e gata maine !
Ciocolatiu a gasit ceva, sper sa fie ok, poate nu chiar ton pe ton ca nu sunt fire cu gama asa bogata de nuante

Mami lui
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Albinuta e gata maine ! Ciocolatiu a gasit ceva, sper sa fie ok, poate nu chiar ton pe ton ca nu sunt fire cu gama asa bogata de nuante ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Wow, super!