Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 23
Ayla21 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Adee
Ti-am trimis poza pe mail. Merci ![]() purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze |
Ai in Ghiocei si cu scris si fara.

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
shasa spune:
ILINCA am vazut o Phiphi frumoasa foc, dar vorba cuscrei...frumoasa si cu si fara caciulita
Si ca veni vorba de cuscra...am vazut si nora mea cea minunata....imi vine sa ii mananc zambetul si ochii 
AYLA am vazut si pozele cu Luana si este adorabila. Si ca tot a adus
ILINCA vorba ca seamana cu tine la gene....pe cand o vedem si noi pe ghiocel nr.1 in poze cu mami a ei frumoasa....
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
Adee spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ayla21
Ai in Ghiocei si cu scris si fara. ![]() *~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.* Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Merci
Imi zici te rog ce program folosesti ?
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
Ayla21 spune:
Simina pt ianuarie, februarie, etc. Am inteles bine?![]()
*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
alina.n spune:
Olga super scolarelul
si doamna il iubeste muult
Ayla ce frumos va jucati la topogan 
am fost si de curand si ne-am dat in leagan , cu calutul si in balansoar
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
novus spune:
Pisigri, am citit articolul lui Kea unde expertii incearca sa raspunda framantarilor mamicilor despre ce si cat lapte trebuie dat in al doilea an de viata, fiind tras un semnal de alarma despre faptul ca scolarii beau prea putin lapte iar copii mici cam prea mult 
Copiii fara risc alergic pot primi in al doilea an de viata in cadrul unui regim alimentar echilibrat lapte de vaca. Pt cei cu alergii sau alte probleme se recomanda laptele HA sau cel de soia de ex. Laptele praf sau de continuare are avantajul ca este imbogatit cu fier si iod, dar si dezavantajul ca e ''umflat'' cu zahar sau arome de vanilie/fructe iar copilul se va obisnui cu aceste arome si nu ii va placea laptele de vaca normal.
La cantitati revin mai incolo cand ne cresc fetele
ca sigur uitam pana atunci
Ma pun la 

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
mart.apr09 spune:
CAPITOL NOU
Ah am facut capitol nou si nu imi iese nicicum sa pun link-ul corect

Gata, am reusit
shasa
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Simina pt ianuarie, februarie, etc. Am inteles bine? *~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.* Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
SUPER!!!!!!!

fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
mihaelacg spune:
fetelor, eu pregatesc cadoul de mos neculai pt tati. ma roaga de 1 an de cand a vazut la tv 80 de ani de muzica in 80 de ani de radio si tare-si doreste acele melodii. tb sa apara 4 cd-uri pe piata.eu am tot intrebat si n-am gasit niciunde.
asa ca....am lista cu cantecele si tb sa le caut pe fiecare in parte
asta e.
sigur merita efortul ca tare-i plac slagarele.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698