Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 8
cristina_ana spune:
Iulika, ce anticonceptionale iei? EU iau din alea permise in alaptare si pe prospect zice ca dau dereglari de CM si chiar sangerari asa, aiurea. Nici mie nu mi-a venit ciclul, dar incerc sa raman optimista!
Eu zic ca daca eram gravi simteam eu ceva acolo! Oricum, la tine nu ar fi asa o mare problema, ca ai nascut natural. La mine, cu cezariana, nici nu se pune problema unei alte sarcini.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Iulika, ce anticonceptionale iei? EU iau din alea permise in alaptare si pe prospect zice ca dau dereglari de CM si chiar sangerari asa, aiurea. Nici mie nu mi-a venit ciclul, dar incerc sa raman optimista! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
si eu iau din alea ca mi le-a dat pe cand alåptam si continui cu astea pt ca sunt mai bune zice moasa mea..se cheama exlutena si sunt mici mici..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
MangaGirl spune:
meli 

sa treaca supararea. sper ca nu e nimic grav.
raisa si david ce va mai place voua la apa adanca. sunteti doi falcosi adorabili.
lumi parca vorbeai de sterilet. si pe mine ma bate un gand sa-mi pun. eu pastile nu am voie.
raluk tu ce ganduri ai la capitolul asta?
sa stii ca asa plans isteric mi-a tras aidan ieri. cred ca burta combinata cu oboseala a dus la asta. plus kk moale. cred ca am zarit si un pik de mucus aseara in kk si m-am cam speriat. voi at patit asa ceva?
monique insomniile vin si trec. tristetile incerc sa le tin in frau. pe langa piticii cu dezvoltarea lui, eu am si un stol mare ca trece timpul prea rpd si creste si eu imbatranesc, etc. nu are rost sa dezvolt subiectul ca ma apuca jalea.
ioanna noua ne-a spus aici ca daca bebeii sunt alaptati la san, nu se constipa. chiar daca nu fac 3 zile, asta inseamna ca folosesc tot ce au mancat. important e sa faca pipi. eu am intrebat-o si pe mama si ea mi-a spus ca a patit cu mine asa...3 zile si a venit asistenta si mi-a facut masaj pe burta in sensul acelor de ceasornic si s-a rezolvat problema.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
monis5 spune:
manga - super e mancaciosul de nas de mama Aidan.
Am vazut si celalalte pozici cu copilas mare si frumos. 
Ala in care e pozat la un mom dat e un bouncer? Imi spui si mie pls de la cate saptamani il tii in el si cam cat timp pe zi, pls?
. Ca mie inca mi-e teama sa-l las in ala, ca parca sta prea... turtit ![]()

Am ramas in urma cu cititul, adica mai am jumate din cap 14... si n-am retinut mare lucru... azi oricum am stat cu o mana pe copil, cu una pe telefon asteptand semn de la Andre si cu una pe laptop... dar ma duc sa-mi fac tema, nu am ratat niciodata ce ati scris, ar fi culmea sa incep acuma ![]()
Pup toate mamicile
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
cristina_ana spune:
Iulika, anticonceptionalele de care zici, aici cred ca se numesc Exluton. AM luat si eu la Andrei si nu am mai avut ciclu deloc. (desi inainte de a ma apuca de ele imi venise primul CM dupa nastere). Stai linistita ca e normal, porcariile astea dau niste super dereglari. Poti avea CM de mai multe ori intr-o luna, sau ciclul dispare cu totul.
Manga, eu o sa im pun sterilet luna viitoare. O sa iti zic cum e cu el.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
MangaGirl spune:
fetele multumim pt aprecieri.
monis pozele sunt facute in sp 6. il tin dar nu prea mult. poate juma de ora, maxim o ora peste zi...asta cand nu ma mai inteleg cu el. dar nu incontinuu. o data mi-a adormit acolo si a stat o ora buna. altfel...il tin 10 minute, apoi se plictiseste si-l scot. apoi iar il pun, mai ales cand am treaba. eu am si playmat dar e u n curent la mine, de nu indraznesc sa-l las pe jos.
MangaGirl
MangaGirl spune:
fetele multumim pt aprecieri.
monis pozele sunt facute in sp 6. il tin dar nu prea mult. poate juma de ora, maxim o ora peste zi...asta cand nu ma mai inteleg cu el. dar nu incontinuu. o data mi-a adormit acolo si a stat o ora buna. altfel...il tin 10 minute, apoi se plictiseste si-l scot. apoi iar il pun, mai ales cand am treaba. eu am si playmat dar e u n curent la mine, de nu indraznesc sa-l las pe jos.
MangaGirl
liliac1 spune:
Mangulico ce jmecher este Aidan si cum isi cere el portia de papa 
Si-al meu bebelac fornaie si i-am pus aspiratorul dar n-a tras mai nimic. Am senzatia ca habar n-am sa manevrez batista bebelusului. Recunosc ca la fata foloseam de-ala cu pompita si urla saraca. Acum nu'sh ce sa cred, ca il vad ca este infundat cand papa.
Sa vad daca ma mai tin nervii inca juma de ora fara sa-i dau papica, nu de alta dar s-a jmecherit don'shoru, papa 5-10 min, ma strange ca-ntr-o menghina si baga somn. Daca reusesc sa-i scot tzatzica din gura...in sec urmatoare beleste niste ochi cat cepele si intram in cerc vicios.
cusatura mea de fapt n-are nik, dar a reusit sa explodeze la loc rau un furuncul deci tre sa fac un drum la chirurgie
Iulika Da' tu esti maestra la bucatarie mai, si te bagi numai la de-astea migaloase. Bravo tie!! 
cristina_ana Ei, fii-mea nu da pe dinafara de desteptaciune ca e lenesa rau de tot si face ceva numai cand ii convine, dar pentru ca eram inspaimantati, am fortat un pic lucrurile. Acum stau relaxata. Sper doar sa nu ma relaxez definitiv. Pupam Andreiul bolnavior.
blankar Te asteptam mai des pe la noi. Mai punem de-o mancare, de-o barfa, de-un anticonceptional..iese ceva in cele din urma.
Si sa nu uit, aici ne putem lauda care mai de care cu minunile ce le detinem si toti sunt extrem de frumosi. O data ce-ai "calcat" p-aci n-ai cum sa nu te molipsesti.
Danuta "Kung-fu" la plimbarici?? Mi-a placut explicatia ta cu "jeleul". Exact asa e si la noi numai ca sare fomila peste faza cu "pa si pusi!" Iar suzeta nici sa n-o vada
Dar Ana este o delicata, nu ca ficiorash al nostru. Hmmm, tre sa pun bunele maniere pe el ca nu se mai poate ca o creste mare si-o sa dea cu mucii-n fasole cand s-o intalni cu minunea Ana si-apoi o sa boceasca daca o sa primeasca flit. Promit ca scot "baiat salon" din el ![]()
Hehe, ma striga tat-su sa il eliberez, dar eu...nu si nu! Lasa, sa vada si el ce suport eu ore si zile intregi (ma simt ca atuinci cand eram copil si ma striga mama in casa si eu mai faceam un joc-doua cu fetele ![]()
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Acum så vedeti ca am si eu o bubitå..eu am inceput sa iau anticonceptionale de o luna ..ciclu am de 2.. in luna in care nu am luat pastile am folosit plastice dar nu..asa parca am dureri mici de burtica dar nu mai stiu ca Brucu då la sutane in burtica![]() ..eu nu am luat niciodata pastile ..e posibil ca ele så faca så intarzie sau nu stiu cå.. må apuca gandurile![]() ![]() |
cum vrei sa o cheme pe fetita ?

PS - verzareala e la cuptor....sunt total epuizata, gatitul asta te solicita la maxim
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana cum vrei sa o cheme pe fetita ? ![]() ![]() PS - verzareala e la cuptor....sunt total epuizata, gatitul asta te solicita la maxim Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009 |
Daniella

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå

dar nu..asa parca am dureri mici de burtica dar nu mai stiu ca Brucu då la sutane in burtica