Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Oare cu Elle ce o fi ? speram ca papusile sunt bine

Seara buna Cristina

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

lilachio vezi si tu acum la ce scoala dai fata ca poate vine acasa si iti spune ca s-a plictisit la ore. Am mai auzit cazuri
Mangulico ai laptic si pe nas ? Ce bombonica de baiat ai
dana15 scoti laptic in biberon sau mergi la shopping in intervalul dintre alaptari ?
monis citeste mami tot ca sunt numai lucruri senzationale la noi
Ce face piciul ? Sa ne tii la curent despre duamna Andre

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna seara

RalucaPaun trebuie sa laud si eu pozele voastre de la botez, intradevar foarte frumoase atat pozele cat si personajele principale, mai ales Unguroaica.

Manga ce dragut e Aidan, Andreea imi mananca nasul chiar daca ii este foame sau nu .

Noi am fost la terenul nostru la Corbeanca cu arhitecta unde urmeaza sa facem o mica casuta asa de timp liber am facut si niste poze
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea

Va pup

Mergi la inceput

Va pun linkul inca o data ca am vazut ca nu era bun
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5409195979127576722

Mai vroiam eu sa raspund la mai multe fete dar bineinteles ca nu imi notez si uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Diamar, eu una nu prea as crede tot ce scriu astia in presa si am sa-ti explic si de ce, la 21 de saptamani insarcinata fiind aveam contractii puternice de tot cu isabella impingand tare de tot asa ca fuguta la spital in Grimsby, acolo ma verifica ma injecteaza si ma tin sub observatie cateva ore, spunandu-mi ca daca nu se linistesc contractiile sunt nevoiti sa ma trimita intr-un oras mai mare care au posibilitatea sa se ocupe de nasteri premature sub 22 de saptamani, spitalul in care am nascut era dotat numai pentru nasteri peste 22 de saptamani deci eu una nu cred ca exista nici o lege privind asta.
Maria, eu zic ca pe Isabella tare rau o mananca capul, o fi si la Aidan la fel , eu i-am luat crema cradle cap ca nu am gasit inca sampon si vad ca sa mai ameliorat,ce stiga dragul de el dupa mancare,si vad ca orice este subtire si incape in gura e bun de supt ;
Luto,sunt pe drum;
Katteryna,multumim;
Iulika, esti cam departe , ca m-as arunca SI LA CIORBITA TA;
Dana, faina plimbare?
Monis, cum sunteti azi ?
Liliac, nu mai fi modesta ca stim ca Andra are gene bune de inteligenta ;
Mai aveam ceva de scris dar am uitat;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Dana sa sti ca si eu patesc la fel de multe ori desi folosesc numai Pampers. Andreea faca numai in timp ce mananca si ii iese asa pe lateral pe langa piciorus mai ales mai nou cand nu face asa de des si cand face face foarte mult. Azi am patit asa la soacra mea si bineinteles ca nu aveam haine de schimb pt ea .

Mergi la inceput

Luto te salut, in seara asta faci reteta aceea de tarta? Sa ne spui cum a iesit...

Claudia o pup pe Iulia sa se faca bine. Si eu sunt de acord ca nu trebuie sa iei de buna tot ce scrie in ziar sau se sune la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Monique , tu esti in poza?si vrei sa spui ca esti mamica a doua fetite superbe,esti absolut superba mami, iar fetele nu mai zic .Eu nu am vazut pana acum poze cu tine dar banuiesc ca nu gresesc.
Multumim pentru urarile la adresa Iuliei,
Pt toate fetele care ne-au urat de bien, inca ne luptam la greu cu febra Iulia este epuizata, dar inca stam departe de antibiotic.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Da, fetelor e foarte buna la gust chiar daca iti lasa un usor si vag sentiment ca ai iesit la pascut. Nu stiu de ce ma deranjeaza ca doar sunt atat de aproape de animalul acela simpatic, cu ochi blanzi care produce laptic.

Mergea cu mai mult piper dar am zis sa pape si sotul meu

Monique sunteti 3 fete minunate. La reteta eu nu am mai facut si blatul, amluat din comert dinacela congelat
Claudia hai mami si ia la subbrat si o Coca Cola ....vrabia malai viseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Monique arati super bine....si printesele tale sunt frumoase foc..ce cumintica sta Andreea la pozat....cum te descurci cu cårutul ala? din acela voiam si noi så cumpåråm arata tare fain dar apoi am vazut ca e foarte sensibil mai ales aici cum da zåpada cum peste tot sunt numai pietricele så nu cada babele

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput