Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

BUNA SEARA FETELOR DRAGI SI SCUMPE!!!!

Imi e tare dor sa povestesc aici cu voi. Eu va citesc in continuare din umbra si imi pare tare rau ca nu am mai apucat sa mai postez si eu.Imi sunt de folos toate sfaturile si experintele voastre. Am suat-o pe MIMIKA care mi-a mai impartasit din experienta ei cu gemeneii...si mi-a zis si ea ca va citeste des dar ca nu mai apuca sa scrie nici ea....

Ce sa va mai zic...eu ma simt destul de bine atata doar ca nu mai prea apuc sa manac dar e ok...pana acuma am avut ajutor: mama, tata, soacra, cumnata dar din ianuarie nu o sa mai am...si cred ca o sa ma mut o perioada la mama...copiii cresc si sunt sanatosi, se pare ca au mai trecut colicii dar inca mai avem o masa noaptea pe la 2-3...

Sper ca sunteti bine.Va pup si va las un link cu poze ale copiilor!

http://picasaweb.google.ro/alexrazvanchiorean/21Nov2009#

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Multumesc fetelor pt aprecieri

Iulika foarte bine merge pe zapada, uite o poza din Elvetia de cand avea Teodora 5 luni, am urcat pana pe la 2000m si se uitau toti turisti la noi, erau elvetieni din aia super echipati cu bocanci, echipament, etc care urcau pe acolo si noi cu caruciorul

http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5409212218359991714

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Felicitari Andre!!! De azi incepe cea mai fericita perioada a vietii tale! Cred ca nu mai poti de fericita!

Sa fiti sanatoase! Sa va aduca printesa numai bucurii!

Multumim fetelor mesagere

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna fetelor,

am promis ca va spun cum a reactionat Ama la Rotarix..imediat dupa nu a avut vreo reactie insa exact la o saptamana cand scrie in prospect ca s-ar elimina virusul i-a scazut pofta de mancare..abia papa 10 15 min ( ea normal papa 20, 25 si chiar 30) cu plansete la san, sau asa din senin, multa iritabilitate ..cu chiu cu vai am reusit sa o adorm la 5 acum 2 nopti...se trezea dintr un somn profund...probabil crampe nu stiu....acum suntem bine aseara am crezut ca atipeste un pic inainte de baita si am reusit sa o trezesc sa pape la 2...si apoi mi-a dormit pana la 11...probabil s-a resimiti dupa noaptea alba..

am de recuperat si sper sa reusesc sa fac asta...

sper ca voi si puiutii vostri sunteti bine...

ps...noi avem balansoar pe care il folosim din plin insa ultima mare placere a Amei este leganatul amplu ca sa zic asa....eu si tati am devenit stativ pt balansoar, tinem in maini manerele din material si o leganam asa ..functioneaza fantastic..si se calmeaza din orice...
ne-am hotarat sa ii luam un leagan insa inainte as vrea sa va intreb daca bebei vostri stau in el si daca e util..

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Revin cu raspunsurile de ieri:

Katteryna sper din tot sufletul sa reusiti sa va faceti cat de cat dreptate! Te admir pentru cat esti de puternica!

Cecilia sa aveti o zi minunata de Botez! Eu batista bebelusului am folosit-o doar de 2 ori, dupa ce a vomat laptic si fornaia pe acolo. Si fiind noapte, ne-a fost lene sa luam aspiratorul si am tras cu gura. Si apoi a doua zi i se mai si usca ceva pe acolo si iesea afara de tot pe marginea nasucului. Noi n-am avut niciodata probleme cu mucisorii, asa ca nu am folosit mai des.

danangie multumesc din suflet . Esti asa de sufletista!

Dana puiucul e tot marait si tot plange cu crize la mese, dar incepem sa ne obisnuim. Si parca daca ne straduim sa-l culcam fortat nu mai ajunge chiar la crize din alea de ore intregi. Dar asta inseamna si ca este tinut non-stop, fara sa exagerez, in brate sau in wrap!

Monikus ma gandesc foarte des la tine! Scapam noi si de perioada asta!

Andre m-am emotionat tare cand am citit mesajele tale de aseara!

Raluca multumesc de explicatiile cu crizele de oboseala! Si eu abia astept sa fiu mai mult timp aici cu voi

Melania citisem de depresie, dar ma bucur tare ca pana sa iti raspund eu ti-a tot trecut!

Ioanna o singura data i-am luat temperatura in fundulet si a facut kk, asa ca poate ca merge si asta. Stiu ca teoria spune ca nu-i bai nici la 3 zile dar poate tu il vezi ca nu se simte bine. Si al meu acum a facut prima data azi si ma enerva ca se scremea la fiecare masa incercand sa se desfunde

Moni_iulia Doamne ajuta si pe mai departe!

Moni multumesc mult de raspuns! Doamne ajuta sa nu fie asta la nici una. Oricum am vazut pe net ca asta e mai tarziu, cand sunt mai marisori si o fac de nervi, ca o manipulare.

Luci am avut noroc ca nu plangea puiul, de aia am reusit sa mai intru. Chiar daca il tin tot timpul in brate... . Si la mine pot spune ca placerea numarul 2 pe lumea asta e balaceala! Pe locul intai e(ra) somnul . Ai fost super distractiva cu capitolul nou

revin

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
ioanna noua ne-a spus aici ca daca bebeii sunt alaptati la san, nu se constipa. chiar daca nu fac 3 zile, asta inseamna ca folosesc tot ce au mancat. important e sa faca pipi. eu am intrebat-o si pe mama si ea mi-a spus ca a patit cu mine asa...3 zile si a venit asistenta si mi-a facut masaj pe burta in sensul acelor de ceasornic si s-a rezolvat problema.

pai si ce sa fac atunci? doctorita mi-a zis ca, daca nu are scaun 24 de ore, sa-i dau lass baby 5ml. el are deja 2 zile si ceva de cand nu a avut scaun. masaj i-am facut si trage numai vanturi care nu par sa-l deranjeze in vreun fel. in rest el n-are nici o treaba. e vesel, rade, se joaca...

ce sa fac? sa mai stau? sau sa-i dau aia 5ml in seara asta inainte de ultima masa a zilei?

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Ioanna o singura data i-am luat temperatura in fundulet si a facut kk, asa ca poate ca merge si asta. Stiu ca teoria spune ca nu-i bai nici la 3 zile dar poate tu il vezi ca nu se simte bine. Si al meu acum a facut prima data azi si ma enerva ca se scremea la fiecare masa incercand sa se desfunde

asta cu scremutul/agitatul ma termnina nervos si pe mine. si, evident, din cauza efortului, incepe sa dea afara lapte eu am muncit sa-l fac! el nu stie?!??!?! risipa, domne', risipa

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk. stiu ce spui acum de tinutul in brate...noi mai stam si cuminti pe pat in timp ce mama isi da duhul sa ne faca sa radem cu jucarii sunatoare. dar in continuare este plangacios. nu are nimik, e schimbat, e mancat, nu stiu daca il doare burta, dar stiu ca urla. nu e strict, dar mai ales seara il apuca pe 7-8 si-l tine. am observat ca se face mai rau cand e foarte obosit. acum de exemplu l-am purtat toata casa lung si lat, sus, jos, pe pat, in brate, pe scaun, pe canapea...degeaba. m-am invatat sa stau cu wrapul inclocit pe mine ca daca tot il scot si-l pun ma ia zbenga. mi-a adormit in wrap dupa ce l-am hatzanat bine. intr-o ora ar trebui sa-i facem baie, l-am si dat in cap cu alifie cu acid salicilic pentru ultimele coji. sper sa nu-mi faca iarasi figura sa nu se trezeasca. acum vreo 3 nopti asa m-am culcat cu el, in wrap si l-am dat jos la masa de la 2. concluzia dupa cateva zile...cand plange isteric, e obosit si nu ai cum sa-i intri in voie. aseara era 12 noaptea si tot nu dormea. cred ca ne fac vecinii reclamatie.

monique eu poze cu fetele tale frumoase am vazut...dar cu tine, mami nu, pana acum. unde ai stat ascunsa? ce bine arati si ce familie reusita sunteti. si noi tot buggie din asta quinny avem, numai ca al nostru e pe galben. mie mi-e un pic greu ca am vreo 7 trepte abrupte de urcat si e destul de greut. si daca e sa merg cu autobuzul, cam nasol ca e latutz. in rest, e foarte bun. ma tine departe de magazine, ca nu am mereu loc printre rafturi.

Ioanna eu zic sa mai astepti pana maine. tu cu supozitor cu glicerina ai incercat? nu mai retin. stiu ca asistenta mi-a spus cand a venit acasa ca a vazut si copii care nu facusera de o sp. ce-i drept, mi se pare exagerat, dar pana maine nu cred ca o sa se supere. eu inca probleme din astea nu am. dimpotriva, vorba Claudiei, parca abia asteapta sa-i schimb scutecul, ca sa mai traga o bishinica imprastiata intr-unul nou. ieri am trecut la scutece 3 si numai ce am ajuns acasa, am schimbat vreo 5 in decurs de o ora....cu cate un fas, doua pe fiecare.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
Ioanna tu cu supozitor cu glicerina ai incercat?

i-am pus joi 1/2 de supozitor cu glicerina pentru copii si a avut 2 scutece pline... si fas... gata... nada... nici macar sa-l pateze...

si al meu facea la fel pana acum ceva timp.. de-abia astepta sa-l schimb si sa se apropie de final cu masa ca...zdrang... bucuria!

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

cristina_ana ce fericit e Andrei la piscina. Iar Emma e o ducle cu buzitele ei carnoase. cum sta ea in chiuveta. ca o regina!

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput