Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 11
blankar spune:
Liliana mersi de primire
v-am citit de multe ori dar nu am avut curajul sa scriu din
lipsa de timp
cand am vazut ce ritm infernal aveti ,nu am mai scris
am zis ca sigur nu o sa pot tine pasul cu voi
dar daca ma primiti si asa atunci vin cu
placere
cat despre puitii mei ce sa zic
sunt 2 baietei minunati,ii iubesc de imi vine
sa mor
Eric cel "mare" are 1 an si 8 luni,e un scump
am avut ceva probleme cu el inca de la nastere care
nu a trecut de tot inca
a avut reflux vezico uretral de gradul 5
cand s-a nascut imediat mi-a spus pediatra din matern
ca nu e in regula
la nici 2 luni a facut prima infectie urinara si dupa aceea
din 2 in 2 luni
din pacate si acum e pe antibiotic (aproape de 2 ani)
l-am operat anul trecut in octombrie dar se pare ca nu s-a rezolvat
problema
cand se obisnuieste organismul lui cu antibioticul ce ii dau
face alta infectie si trebuie sa ii schimb antibioticul
si uite asa un cerc vicios
dr. ne-a spus ca se va rezolva problema dupa operatie dar
din pacate inca nu s-a intamplat acest lucru
noi suntem optimisti,saptamana viitoare vrem sa il ducem la
Cluj
pana acum la Szeged am umblat cu el
anul trecut a stat cam 3 luni in spital per total
avem noroc ca mananca foarte bine,e vesel si bine dezvoltat
poate va uitati la poze si o sa vedeti
de Marc ce sa va spun , e si el un dulce dar nu seamana deloc
cu Eric
in 31 o sa faca 3 luni
ma cam chinui cu el de 2 saptamani ca a luat raceala de la
fratele lui si ne luptam cu mucii
era infundat la nas si nu vroia sa manance
m-am mai linistit ca de ieri a inceput sa manance mai bine
are 6 kilograme fix(Eric la 3 luni manca aproape dublu ca
si cantitate de lapte_
am zis ca nu ii mai compar ca sunt total diferiti
Lui Eric pot sa i dau orice ca inghite(va dati seama daca de 2 ani
inghite antibiotic de 2 ori pe zi)
In schimb cu Marc ma lupt si sa ii dau vigantolul
desi de maiine ar trebui sa ii dau fier ca e un pic anemic
in loc de 12 are 10 valoarea la hemoglobina
cam atat despre puiutii mei ,sper ca nu v-am plictisit
prea tare
va doresc o noapte usoara!
http://community.webshots.com/user/blanka75
MangaGirl spune:
blankar, bine ai venit la noi. ti-am vazut pustii. sunt frumosi foc. sper ca blondutul tau va scapa de probleme cat mai repede, dragutzul de el. 
Ioanna acum tu trebuie sa faci ce-ti spune tie inima. dar cred ca 2 zile nu e asa grav. zic si eu, care inca ma lupt cu cate 5-8 kk pe zi. 
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
Revin incetuc inca o data cu puiul in brate...
Dana nu cred ca tine de scutece, si noi murdarim haine daca iese bomba sau daca face mult. Am uitat sa-ti zic ca am trecut la huggies si tare imi plac, asa sunt de fine pe interior, ca pampers premium care ala care absoarbe si kk avea o plasa cam plasticoasa. Si si asta absoarbe kk.
Mada 
Liliana
in dreptul tau pe notita e trecut cuvantul "sfarc"
. Si Alex cand nu plangea atata la mese tragea de sfarc cu gingiile stranse tare de nu-mi incapea degetul mic sa le desfac. Si el se impingea cu manutele in pieptul meu si se intindea pe spate tragand de sfarc. Mai nou crizele la san sunt prea mari pentru "distractii", asa ca asteptam cu drag reintoarcerea vremurilor "suzetatoare" la san
. M-ai distrat tare cum te striga sotul ![]()
Melania nu te stresa cu intalnirile, ca la primavara sigur facem una la Cluj 
, sa aratam ca si noi putem ![]()
Iulika ce romantica e povestea voastra 
. Sa va iubiti mereu asa tare si sa fiti fericiti!
Claudia tot timpul am admirat cand al doilea sot e asa familist si se intelege asa bine cu copiii dinainte 
Monique ce depresie te poate prinde cand arati asa de bine 
, ai doua fete minunate, si un teren pe care va veti face o casuta pe malul lacului, relaxant... 
Maria ce scumpic e Aidan 
. Am crezut prima data ca ma intrebi ce ganduri am la capitolul asta, adica 15
, apoi m-am prins ca e vorba de pilule... Eu am luat pilule ca tratament pentru sindromul ovarian polichistic, dar rezolvau doar pe moment, caci pe termen lung faceau mai mult rau, si mi-au dereglat ciclul de fara ele imi venea la peste 100 de zile. Asa ca alea pica. De sterilet iarasi am citit multe rele. Eu cand ma rugam anul trecut pentru o sarcina am zis la un moment dat ca daca imi da Cel de Sus fericirea asta, nu ma mai feresc si sa vina cati da Domnul
. Acuma e drept ca cu problemele mele hormonale nu mi se dadeau sanse nici macar o data. Asa ca e posibil sa fiu la fel de infertila in continuare. Ce ma intereseaza acum e sa-i dau lui Alex o perioada de alaptare suficienta, sa nu se intample acum. Mintea mea m-ar duce la gasit din nou un servici mai normal inainte de al doilea, dar mi s-a dat o lectie grea ca bebeii nu trebuie planificati in functie de asta. Asa ca deocamdata vom merge pe prezervative, si dupa ce voi considera ca Alex e alaptat suficient, voi incerca metode naturiste pana cand chiar imi voi dori o sarcina noua (am ajuns anul trecut sa stiu foarte exact cand ovulez).
A, si cu piticii nostri, io nu pricep de ce nu se culca in loc sa urle daca tot sunt obositi ![]()
Luci apropo de comparatia cu vaca, eu inainte de nastere mancam aproape numai cruditati, si multe dintre ele verzi (toate frunzele posibile, inclusiv de papadie). Si se mira tati intr-o zi cum de am atata lapte si daca papam numai verdeturi, iar eu i-am dat exemplul vacii ![]()
Kiki cele doua minuni ale tale au niste ochi superbi 

Blankar multa sanatate lui Eric, sa scapati de treaba asta 
il pupam si pe el, si pe Marc
revin maine ca aveam si eu si niste intrebari, si sa va mai spun cate ceva... dar acum tre sa profit si eu de somn daca am reusit sa-l adorm. Va tzuc 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
MangaGirl spune:
stiam eu ca am uitat ceva, dar a scris draga de raluk si mi-am adus aminte. mai liliacule parca Raducu e frate cu Aidan. zau...prea il descrii pe al meu cand vorbesti de al tau.
raluk e a doua seara cand Aidan a adormit in wrap, dar decat sa-l dansez la nesfarsit in brate si sa simt ca-mi cedeaza coloana, mai bine asa. in seara asta l-am luat in pripa. s-a trezit la 9, l-am bagat rpd la baie, i-a facut tati masaj, l-am pipetanat in cap sa-i cada cojile dupa alifia minune si a inceput urlatul. am stat vreo 5 minute si daca am vazut ca nu e chip sa adoarma, l-am bagat in wrap si l-am dansat prin casa. a lesinat in 10 minute. sa vedem cat l-o tine. dar tare e bine sa fie liniste si sa se auda numai cd playerul. despre ce metode contraceptive naturiste vorbesti?
kiki ce ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca piticii sunt sanatosi si cresc. sper ca si tu esti mai bine cu vederea.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
monis5 spune:
Uf, tare as vrea sa ajung mai des pe la voi, dar timpul trece cu o viteza absolut ametitoare... nu stiu cum e la voi... cred ca la fel... Si asa de tare as vrea sa mai stea, desi in fiecare zi mi se pare ca micul prunc face lucruri noi, dar parca am senzatia ca nu gust din plin fiecare moment... parca m-a lovit azi iluminarea (a se citi amocul
) - cand a nascut Andre - ca Iulian n-o sa mai fie niciodata asa mic cum a fost la inceput si ca eu n-o sa mai simt atat de fericita ca atunci cand l-am nascut... si parca am invidiat-o pe Andre pentru prospetimea acestor sentimente ![]()
De Andre nu mai am alte detalii (nu am citit la voi pana la capat, dar o fac curand... poate stiti voi mai multe deja), ca azi am menajat-o, dar maine dimineata tot trebuie sa mai aflu eu ceva, ca nu mai pot de nerabdare
.
Raportez si eu din premierele zilei din ultimele zile:
- i-am facut baie singura 
acum doua seri si am pus apa mai calda - adica mai spre 39 gr decat spre 36 cum o face tati, drept urmare ne-am balacit cateva minute in plus, ca tare ne mai place 
- am bagat suzeta mai apoi (ca linistea a durat doar cat baia si masajul) - mai intai la sterilizat si apoi in gurita pe care nu numai ca nu i-o puteam inchide, dar ma epuizasem si nervos si fizic de la tinutul in brate. M-am simtit ca naiba. Ca insel copilul. Groaznica senzatia
. Oricum i-am dat-o din disperare, ca nu mai rezistam, dar acum face mintenas 1 luna, deci am rezistat ceva . Vedem pe traseu... oricum senzatia a fost nasoala rau si mi-a confirmat-o si taica-su cand a ajuns acasa si l-a vazut asa mic si serios, tragand din dracie. Cu toate astea, a parut ca ajuta putin ca s-a linistit la un mom dat si chiar a adormit.
- ieri cred ca mi-a zambit 

. In mod voluntar, I mean.
- miercuri seara am fugit la un concert
ca a fost festivalul de jazz si eu toamna asta nu am reusit sa ajung la nimic, si Iulianul a fost de gasca si a stat cumintel 3 ore cu taica-su.
- de cateva zile au venit ai mei in vizita din indepartata Bucovina si sunt topiti pe aici pe langa unicul lor nepot la care nu mai sperau
... deja ma doare inima cand ma gandesc ca or sa plece curand, ce greu trebuie sa le fie. Vai cum inteleg acuma atatea lucruri pe care inainte nu le intelegeam...
- profitand de ei am fugit si in seara asta de acasa la o bere cu gasca de prieteni pe care nu i-am vazut de cand am nascut. A fost fain ca am fost amandoi si am si reusit sa stam vreo 4 ore - timp in care am dat o tura pe acasa la un alaptat si dragalit
.
Ar mai fi multe tare, nu-mi ajunge tot forumul cate as avea de povestit cand ma apuca pe mine vorbaria (de aia am pus povestea nasterii doar la noi la odisee ca mi s-a parut prea lunga pentru 'nasterea unei stele'
), dar acum ma duc sa vad ce ati mai facut, ca am citit ceva necazuri la 4mykids, am vazut poze faine si vreau sa le aprofundez, am citit povestea de dragoste a Iulikai si vreau sa mai revin asupra amanuntelor
si sa vad cum a iesit cu bucatareala la Luto
si tot restul.
Va pup cu drag

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
cristina_ana spune:
Fetelor, eu am facut o prostie. Dupa ce am culcat-o pe papusica am baut un pahar de vin si acum m-a apucat melancolia (vedeti cat e ceasul!!!). Ma tot gandeam la povestea de dragoste a Iulikai si mi-a venit o idee. Ce ar fi sa povestim fiecare (cine vrea, desigur) cum si-a cunoscut sotul si cum a decurs povestea lor de iubire.
Ce ziceti, e o idee buna, sau sa-mi dau o palma si sa ma duc sa ma culc?! (si altadata sa nu mai beau ca-mi vin numai idei proaste, de genul tara arde si baba se piaptana
)
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
monis5 spune:
Dana - imi pare rau de salteaua cu cacalici, dar clar trebuie sa incercati la loto 
Raluk drag - pare ca incepe sa rasara cate putin soarele si pe strada ta 

Liliac - Radulescu e la molfaiala, zici... adevarul e ca a strans si Iulian de una de-a mea intr-o zi, de mi se ridicat parul pe cap cam asa:
. Ma gandesc sa se mai ridice acuma cat are ce, ca ma bate gandul sa-l tai, ca smulge copilul din el tot ce prinde
. Pup mamica plina de umor si optimism si sper sa treaca scartaila cat mai curand.
Monica_dicut - cred ca oricine intelege lipsa noastra de prin bucatarii sau colturi ale casei care sunt putin interesante pentru copilasi
. Chiar ma gandeam zilele trecute ca ar trebui sa-i dau mai multi bani femeii care vine o data pe sapt la curatenie, ca nu se compara farmacia pe care o aveam inainte in casa cu dezastrul de acuma
.
si pe tine si pe Dragos 
Iulika - o poveste asa frumoasa 
- imi lipseste acest emoticon din mess: 8->
(Poza mea preferata este asta... cand am vazut asta vara expresia fetei tale a fost parca o intrezarire a ce urma sa vina, a ce urma sa simtim cu toate la nastere...) 
4mykids - pupam Iulia sa se faca bine 

Luto - ce tari sunteti voi cu baia in cada mare 
, abia astept sa incercam si noi. Si zici ca ai taiat 90% din unghiute? e clar un procent bun
. (citesc tot sa stii, ca altfel ma simt ca la examen cand nu am trecut prin toate cursurile ![]()
)
Manga - super pontul cu aparatul salin. Eu nu am cumparat batistuta aia ca nu cumva sa-mi vina ideea sa o folosesc si pana acum am bagat doar betisor in nas... sper sa nu fie nevoie de alte metode. Dar asta cu aparatul suna bine tare. Poate-mi foloseste si mie ![]()
. Am inteles cu bouncerul sarumana... asa ma gandeam si eu, poate pe la 2 luni cate putin. Ii mai dau drumul la miorlaitoare ca fac alea f linistitor... dar de pus in el mi-e cam ...
Playmat-ul nu ai cum sa-l pui pe o canapea sau un pat ceva? Ca si eu imi fac planuri in directia asta ca nu l-as pune pe jos...
Am ajuns la zi dar mai reusesc sa zic doar ca am vazut super pozici cu Andreea si Teodora, Eric si Marc, Alex si Razvan, cu Natalia si familia ei grozava si revazut poze cu Aidan cel cu buze senzuale, David cu mamica poeta si Bruce... sunt lesinata de somn, va pup tare.
Noapte pozitiva 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
Dana15 spune:
Neata dragelor, neata!
v-am citit ieri dar nu am reusit sa scriu si eu nimic..ne-am invartit prin casa, am gatit ceva, am incercat sa ne uitam la un film downloadat de pe torrente (a fost ciudatel, de aceea nu l-am vazut pana la capat..copila ne-ar fi lasat
)..si gata a trecut timpul!
Lucia parca ma intrebai cum ne descurcam cu papa cand mergem la cumparaturi..ieri a fost prima data cand am mers cu un bibe cu laptic de la mine, dupa noi (a se intelege ca am reusit sa storc si eu 100 ml laptic
..suntem pe drumul cel bun), dar nu a fost nevoie sa-i dau..a dormit ca un ingeras 4 ore; daca nu as fi avut biberonul cu noi si i se facea foame ma asezam pe o bancuta, puneam o patura pe umar si o alaptam;
Liliac
mamica, Andrusca si "baiatul de salon"
(vezi ca eu o invat pe a mea sa-i placa aia mai tupeisti, un pic mai infipti, asa ca sa nu-l faceti prea de salon
)
Blankar am vazut si eu copilasii vostri frumosi! sa va traiasca si sa scapati cat mai repede de problemute! (ufff, saracutul! pe antibiotice de 2 ani..ufff!)
ce mai era?
nimic nou de la Andre?! trimit si eu un sms astazi..mi-ar place sa o pot suna, sa-i aud vocea super fericita
..apropo, Monis sa stii ca si pe mine m-au incercat sentimentele acestea..ca Ana creste, ca nu o sa mai fie niciodata atat de mica si ca poate eu nu voi mai trai niciodata sentimentul acela minunat (cand mi-au pus-o pe burtica
);
Felicitari pentru premiere!
Raluk ma bucur ca ai un pic de timp pentru forum
; sa dea DD sa fie tot mai bine de acum inainte!
cu scutecele..cum sa va spun, dar noua astea de la Happy, nr 2, ne sunt cam mari
..adica oricat de mult strang eu scaiul acela spre mijlocul burticii, pe la coape tot ramane un loc liber (bag lejer degetul)..asa ca nu-i de mirare ca ne-a dat pe langa; cu Pampers este mai bine, ca se muleaza frumos;
Cristina ce m-ai distrat..ca ai baut un pahar de vin si esti intr-o stare mai romantioasa (credeam ca ne zici ca nu-i sotul acasa
)..buna ideea!cine incepe?![]()

este un sooooare la Cluj!!! de vis!
va pup cu drag!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
Servus, doamnelor!
Ce faceti, cum va este weekendul?
La noi toate-s bune, e liniste si pace, o duminica linistita si cu soare.
Felicitari, Andre! Sa iti traiasca Chiara Ada si sa iti aduca numai bucurii! Abia te astept cu poze si impresii. Cata bucurie in sufletul tau...parca mai ieri am fost acolo. 
Vaaai, Maria, ce pozici de Aidan am vazut, cum ii manaca el nasul lu' mami! O dulceata de baiat! Si ce-a crescut...
Monique, am avut placerea sa te descopar si pe tine in poze. Esti exact cum mi te-am imaginat: o frumoasa, delicata, in acelasi timp foarte puternica. Si fetitele sunt superbe, cresc frumos pe langa voi.
Raluk, mami, ma bucur de fiecare data cand postezi, pentru mine e un semnal ca lucrurile revin, incet, incet, la normal si incepeti sa va bucurati din ce in ce mai mult de Alexutu. 
Iulika, ce poveste frumoasa de dragoste... frumos. Cristina Ana, eu sunt pro ideii tale, este placut sa iti aduci aminte inceputurile unei povesti de dragoste care pentru fiecare dintre noi a evoluat inspre ceva atat de firesc si frumos, un copilas. Poate o sa imi fac timp sa povestesc si despre noi, desi nu e nimic spectaculos, ci doar simplu si frumos. ![]()
Liliana, pupicei mamicii incercate. Andra este isteata, hai, nu mai fii modesta ca stii tu ce ai acolo in casa. 
Luto, un pupic de la noi, numai asa, ca ne esti draga. 
Ce planuri aveti pe astazi?
Claucia, iti doresc o saptamana minunata, asa cum se arata de pe acum.
Noi suntem home alone, ne pregatim sa mai iesim tura 2 pe la plimbarica, sotul este la cinema cu un prieten. Of of, ce imi lipseste si mie cinematograful, eu care eram in fiecare weekend... Las' ca creste ea Ana mare si sa te tii atunci! 
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Dana15 spune:
Stiam eu ca am uitat ceva!
kiki
! ai niste comori acasa! si te inteleg atat de bine ca nu ai timp, ca ai nevoie de ajutor! cateodata este destul de greu cu unul, dar cu doi?! pup mamica curajoasa!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi