Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 12
NelaM spune:
Neata Dana!
Ce faceti, cum sunteti? Ce program aveti azi?
Eu imediat imi iau mandra in brate si iesim la ture in marsupiu. Sa nu uit sa imi iau muzica.
Mary, multi pupici si ma bucur ca ai iesit din butoiul cu melancolie. Si vorba Luciei, mie sa imi zici daca tre sa vin cu bata la sot, ca te supara, ca imediat ma infiintez la voi la usa! 
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Dana15 spune:
Neata Nela!
uite, papam si noi ceva (astia mari
) si luam fetita si ne ducem putin pe afara..probabil ca spre final vom ajunge iarasi pe la magazine
..sa ne clatim ochisorii!
plimbarica placuta la fetele frumoasele!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Mesaj de la Andre (intrebam ce mai face, cum este fetita):
"Suntem bine, draga mea! am tinut-o deja in brate si este incredibil"
offf...

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
angelli spune:
FELICITARI ANDRECLUJ!
Sa va bucurati de Chiara sanatoasa si sa fiti fericiti!
Blanka, bine ai venit in odisee,voiam sa iti trimit un PM cu intrebari despre Szeged dar nu ai PM?
Eu sunt praf.Azi noapte iar am fost cucu, am anuntat ora fixa la fiecare ceas, plus Adi saracul ture sa ma trezeasca( sa ma zgiltie adica)ca eu nu reusesc sa trag de mine.Ziua tot in brate de al unul la altul.
Nici sa il las sa urle prea mult nu pot, il gasesc cu trei randuri de lacrimi.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
monique02 spune:
Buna dimineata 
Se pare ca am reusit sa ies din depresia asta ciudata, asa e Raluk si eu ma intrebam cum pot fi asa de deprimata, nu prea gaseam motive. Oricum exista si o parte pozitiva ca m-am tot gandit si analizat si am ajuns la concluzia ca tb sa schimb niste lucruri in viata si acum sunt optimista.
Acum ma pregatesc sa mergem la biserica cu Andreea, Teodora e deja acolo cu Titus.
Duminica frumoasa va urez
mariaanna spune:
Buna!
Liliac,Kateryna, Ioanna,cristina_ana,referitor la fontanela,Ana s-a nascut cu fontanela extrem de mica...1,5.Acum e aproape inchisa.Insa se dezvolta normal, zic eu.Rade, gangureste, misca energic mainile si picioarele,reactioneaza bine la stimulii externi.Si eu cred ca dsaca ar fi avut vreo problema, nu asta ar fi fost evolutia ei.
M-au speriat doctorii, ce-i drept, ca fontanele mica poate insemna dezvoltare inceata a creierului si afectarea neurologica.
Liliac, multumesc de incurajari!Sa-ti traiasca copiii!
Am gasit pe net un tabel cu graficul de crestere cranian...daca va intereseaza...
http://www.reclamamascataatentie/colaborare_Perimetrul_cranian_la_copii.html
mariaanna spune:
www.reclamamascataatentie/colaborare_Perimetrul_cranian_la_copii.html" target="_blank"> perimetrul cranian grafic]
am reusit sa pun aici linkul
mariaanna spune:
Andre, felicitari pentru bebelina!Sa fiti sanatoase amandoua!!!![]

La multe lunite dovleceilor nascuti azi si maine...ca maine nu stiu daca mai intru cu felicitarile...
Ebru de selen

Emma de giuliella

Maria de Anaomaria

Alicia de adriana-m

Flavius de camy-pus!!!

V-am pupat!!!
MangaGirl spune:
bun dimineatza,
poftiti la cafelute, capuccine si toate in between.
monis draga mea, era prea tarziu aseara pnetru o depresie, asa ca am preferat sa nu rapsund la post...nu cred ca exista zi sa nu ma gandesc ca parca prea repede creste si nu am timp sa ma bucur de el. noaptea, desi rupta de somn, abia astept sa ma trezeasca sa-l mai tin un pic in brate. ma bucur ca e santos si creste armonios, dar ma gandesc cu tristete uneori ca nu va mai fi o a doua 3 octombrie 2009 cand moasa mi l-a pus in brate si il auzeam plangand neconsolat.un bot moale si alunecos. si alea 2 zile in spital cand tot ce am facut a fost sa-l tin la piept si sa ma uit la el cum doarme. desigur, acum zambeste, gangureste, ma cearta ca in loc sa-i dau atentie, scriu mesaje pe DC. si mor dupa el, dar as vrea sa nu treaca timpul, sa ramana asa mic si dulce.
iuliko ieri in graba am uitat sa spun ca aveti o poveste de dragoste tare frumoasa, asa cum esti si tu. 
cristina_ana ce idee buna! incepi tu, daca tot esti initiatoarea?
Selen cum fu sarbatoarea? la multe lunie lui Ebru! sa fie sanatoasa, ca frumoasa e foc.
Nela hello! c face Anutza?
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
4mykids spune:
Neata,
In sfarsit a dormit si Isabella mai bine, Iulia tot cu febra dar parca da semne de imbunatatire;
Mariaanna, parca am mai scris undeva ,Iulia a avut fontanela perfect inchisa la 3 luni, si si pe mine m-au speriat ca nu va avea loc creierul sa creasca, dar iti spun cu mana pe inima ca este un copil inteligent, foarte creeativ,si extrem de bine dezvoltata din toate punctele de vedere,a fost un copil extrem de precoce mintal si fizic, asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme
;
Cristina Ana ,cred ca am scapat din gresala pozele cu frumosii tai, am sa ma intorc sa vad unde sunt ascunse, si da a realizat si el asta dar mult prea tarziu,desi eu i-am dat toate sansele din lume ,dar el prefera sa nu fie acasa ,si asta pana Iulia mi-a zi"mami ,iar pleaca tati" a cazut cerul pe mine si am zis ,pana aici eu nu-mi sacrific copilul si fericirea lui pentru distractiile lui cu amanta(sorry ,a fost o poveste trista,dar am trecut cu brio peste) si acum Iulia are un real daddy care o iubeste la nebunie,ne respecta si stim si noi cu adevarat ce inseamna familie;
Raluk
;
Dana,pupam funta Ana si mami a ei;
Nela,plimbare faina va dorim si multe poze noi;
Luto,
pt David;
si sa nu uit buzitele leu Aidan
;
revin mai tz
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)