Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 13
MangaGirl spune:
claudia of..trebuie sa fi fost tare dureros atunci. dar ai doua fete frumoase foc si o familie fericita si asta e cel mai important. pupam fata sa se face bine si printesa buzata.nimeni nu va mai fi ca ea la botez.

MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
Bunå dimineata!!Din nordul nordului
(ei nu chiar!)
Monis mi-ai adus aminte de clipele minunate de astå varå..
si så stii ca si mie imi pare rau ca trece timpul si nu va mai fi Brucu bebelus dar pe de o parte sunt fericita in totalitate ca l-am tinut 100% langa mine, pe mine ,in brate nu mi-a scåpat nimik pana acum vreun zåmbet vreun gangurit pt ca gandindu-må ca el creste si in curand nu må va mai låsa så il pup nonstop
asa cum o fac acum
..
Si acum scriu cu mesajul lui Andre in gand..ce sentimente o incearca acum in momentul asta ..ce bucurie imensa ..

Raluk ce ordonata scrii tu la fiecare in parte..de parca nici nu ai un bebe acaså .zici ca ai fost plecat putin dar ai revenit.
.oricum cred ca partea grea a trecut ..sunt sigura de asta..a fost greu pana v-ati mai obisnuit cu Alexutu..
Nela si Dana plimbare plåcutå 
Azi va iesi Bubu cu Brucu la plimbarica pt ca mie cred ca imi cedeaza spatele..simt cum s-ar rupe de undeva de pe la coloana..Dar vad ca s-a låsat o ceata deasååå
..sper så se ridice ca nu il trimit pe ceata asta..eu una nu pot respita in ceata nu stiu de ce respir asa cu noduri si simt uneori ca ma sufoc.
Monique ce tari sunteti
..eu daca vedeam poza cu carutul sus in deal
credeam ca e vb de o reclama nici decum ca ai fi urcat cu el..super ..inseamn aca e rezistent si bun nu cum credeam eu..deh tb så imi dau seama cå costa de nou aici 1200 euro
Claudia ma bucur ca IUlia da semne de imbunatatire..sperå så ii treaca de tot så fie din nou vioaie, så nu mai fie molesitå
..
Manga pupåm fata care danseaza pe frumosul buzat Aidan
..eu nu stiu daca sunt copii care så nu planga la ceas de searå asta in caz de nu plang de colici..dar trece..acum Brucu are seri cand ii dau ultima maså de seara si apoi il pun in patut si nici nu stiu cand adoarme singur..uneori ii mai tb leganat putin dar uneori cade frant..la cumurla cand era mai mic nici nu ma asteptam ca va putea adormi singur vreodata..
Aseara i-am citit povestea ''Croitorasul cel voinic''
..nu va spun cum ma asculta el din patut si eu ma distram cu el ca dådea så adoarma si eu ma opream asa incet incet si el paf! niste ocheane mari..continuam ca altfel nu mergea..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
4mykids spune:
Maria ,
a fost greu dar ne-am sters lacrimile si am mers m-ai departe, nu ma durut nefericirea mea ci nefericirea Iuliei care mult timp dupa nu accepta nici un barbat prin preajma.Si la fel as face si acum ,nu conteaza cat de mult as iubi un om daca copii mei ar fi nefericiti nu le-as sacrifica fericirea,am invat de la viata ca in momente grele poti fi foarte puternic mai ales cand esti MAMA, darami muntii pentru copii tai.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Iulika29 spune:
Blanka off si tu esti o mami incercatå..2 ani antibiotice
..am vazut pozele..ai 2 baieti superbi
så iti traiasca si så fie sånåtosi..
Brucu meu inca nu are lacrimi.. cand plange o face fårå lacrimi..nu ii mai curg ochisorii demult.Bine acum så nu intelegeti ca eu vreau de acum så il vad plangand cu lacrimi sau fara ..decat spuneam si eu![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ellenuta spune:
hello dragutele mele,
am aparut dupa cateva zile de absenta, am avut diverse treburi de facut. v-am citit insa nu am avut timp sa scriu ..
anna are muci, a luat de la eva .. ptr moment numai atat, sper .. tratam cu apa de mare, ser caldut, batista bebelusului si cate un supo cu paracetamol .. ieri am fost la niste prieteni care si-au facut casa pe langa bunica mea, pe eva am luat-o cu noi caci de fapt a fost dubla sarbatoare .. casa si baietelul andrei .. pe anna am lasat-o cu mama si bunica .. a dormit pitica la soare 4 ore, m-a lasat si pe mine sa mai ma distrez desi tot dupa fundul zuzei mari am stat caci avea o atractie deosebita catre scari ..
mie mi s-a rupt o bucata de masea ..
deci musai tre' sa ajung la dentist. off
FELICITARI ANDRE! SA-TI TRAIASCA MINUNEA SI SA FIE SANATOASA!
luci pupici!!
iulika ce poveste frumoasa aveti! si ce e mai important .. incununata cu o bijuterie de baietel!
monica mami .. te-ai ascuns din poze pana acum .. arati tare bine si ai doua fete superbe!
claudia multa sanatate iuliei! tin pumnii sa treaca raceala pana la ziua ei!
manga ce dulicic e aidan .. cum papa el nasul lui mami. 
raluca sunteti o familie superba! natalia e tare frumoasa!
nela pupam pe anita mica! azi sau maine savurati curcanul .. 
raluk pupam si pe alexutuzu!
dana eu folosesc pampers si am avut accidente cu kk .. a facut de cateva ori de i-a ajuns pana la ceafa .. nu exagerez.
kiki tare dulci baietii tai!
mary ma bucur ca ai iesit din butoi! asa e in casnicie .. si mai bune si mai rele .. nu pot fi toate pe roze. si eu mai ma cert cu sotul si ridic vocea .. acum vreo 2 saptamani ne-a auzit eva (era la ea in camera cu mamaia) si intreba .. "de ce, mamaie? de ce mami, tati asa?" off .. mi-a parut rau si am zis ca vom evita sa ne mai certam cand e ea prin preajma ..
nu stiu daca am uitat ceva sau pe cineva .. daca da .. iertare! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Dana15 spune:
ne-am intors!
am cateva "restante" de ieri (dee, memorie scurta):
iulika frumoasa povestea voastra de dragoste!
se pare ca v-a fost scris sa va intalniti!
Monique am vazut iarasi poze cu fetitele tale frumooase foc! si cu tine...arati tare bine! slabuta, draguta..trebuie sa ai niste ochi frumosi! (ei ii tot admir pe-ai mandrelor tale
)
elle imi pare rau pentru maseluta..uff, ce nu-mi place sa merg la dentist! sper sa se rezolve fara durere mare!
claudia
prin ce incercari ai trecut si tu! admiratia mea sincera
ca ai reusit sa te desprinzi si sa mergi mai departe..si uite unde ai ajuns! langa un om extraordinar se pare..sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
daca nu sunt prea indiscreta, ce varsta avea Iulia?
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
Iuhuuuu, gata, ne-am intors de la plimbarica, am facut baita, mancat, ragait, acum dormir cu gura deschisa...
Eu am vazut un Jeff Dunham show intre timp. 
Iulika, sa stii ca si pe mine ma termina plimbarile astea, ajung acasa si abia astept se sed, ma doare spatele, desi Ana nu e grea. Chiar ii ziceam sotului, de cand cu Ana ne-am plimbat cum n-am facut noi vreodata (ca mie nu imi plac plimbarile de fel, la mine tre' sa fie un scop acolo, mersul e mijloc sa te deplasezi undeva). Las' ca facem piciorul bila! ![]()
Ce frumos tre' sa fi fost la voi aseara, cu povesti...
Doamne, asa zic si eu acuma, ca n-o sa adoarma Ana singura veci pururi, o astept sa ma surprinda odata.
Elle, ma bucur ca sunteti bine si ca ai apucat sa ma iesi, cat de cat.
Curcanul sa stii a fost o mare dezamagire, ca ni l-au dat rece... si sosul ala a venit in borcan.. ce sa mai, total altfel de cum il asteptam eu, mai sa il las acolo. Dar a fost gustos, trebuie sa recunosc. Dar tot nu ii iert ca mi l-au dat rece.
Claudia,
mare adevar grait-ai cu puterea ce ti-o da faptul de a fi mama. Tare incercata ai mai fost si tu, ma bucur din suflet ca ai o familie minunata acum, de care te bucuri din plin, ca tare mult meriti! Imi place tare mult ca folosesti des cuvantul respect cand vorbesri despre familia si sotul tau. Asta mi se pare ca e ingredientul de baza al oricarei relatii.
Maria, Ana e bine, saru'mana. E cumintica, creste tare mult in lungime, o vad cum se lungeste, dar nu pune si ea slaninute, ca toti copii mici.
Este ca o papusa, un omulet in miniatura.
Ii tot care perisorul, are cheliuta in crestetul capului, ca oamenii batrani...
In rest, e din ce in ce mai lunga.
Blanka, bun venit la noi! Asa rau imi pare de al mic ca trebuie tinut pe antibiotice...
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Astea sunt pozele ce le-am facut zilele astea, in plimbarile noastre prin centru.
Nela, mamica de
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Astea sunt pozele ce le-am facut zilele astea, in plimbarile noastre prin centru. Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
cat va invidiez pentru locul unde stati .. e superb! ce plimbari frumoase si ce locuri frumoase!
am vazut-o si pe margelata mica si frumoasa in salopetica ei dungata (super e!) .. mami care arata tare bine si care papa ceva yammy-yammy si pe tati indragostit de fetele lui!
pupici!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
NelaM spune:
Elle, multumim frumos, tu esti o draguta, ca totdeauna.

Salopetica aceea dungata atata am purtat-o, saraca, ca nu mai are fata deja. Imi place ca e cu gluga si pot sa ii dau o caciulita foarte subtire pe sub sau sa nu ii dau deloc, cand este prea cald.
Cum mai doarme Anna, si-a mai reveinit la programel mai bun?
Eva e o nazdravana, imi inchipui ca te-a epuizat la petrecerea aceea. Pupam fetele dulci dulci.
Ce-ai mai gatit bun? 
Nela, mamica de