Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 14
liliac1 spune:
Selenica Sa-ti traiasca minunata Ebru La cat mai multe lunite, sa fie sanatoasa si sa va bucure viata, sa fie cumintica si sa aiba parte de noroc.
Nela ca intotdeauna ne prezinti cate-o priveliste incantatoare
Am admirat decoratiunile de prin magazine, v-am admirat reflexia intr-un apus de soare, am vazut o Ana frumoasa si linistita, o Nela incantatoare. Va
cu mult drag.
Imi pare rau ca inaripatul a fost o deziluzie dar important este ca a fost gustos, restul sunt amanunte. Mexicanii cum l-au apreciat??
kiki_cri vazut niste pozici superbe. Pune mama, mami si mananca, nu de alta dar ai nevoie de energie.
monique Impartasesc si eu impresia fetelor: arati exceptional de bine. Iar printesele voastre sunt atat de frumoase 
Deci va faceti casa la Corbeanca? Si cand va fi gata?? Ca sa ne programam un mic concediu... moama, ce oportunista sunt ![]()
crocodana speram ca acum sunteti mult mai bine dupa vaccinel. Pupam sa treaca rapid toate efectele.
mangulico cand povestesti despre Aidan parca povestesti de al meu plangacios, deci sentimentul este reciproc. Tot asa, serile la noi sunt de cosmar. Suntem amandoi epuizati. Numai faza cu dansatul nu ne iese prea bine ca noi ne pricepem la sarbe si la "brasoveanca" doar, restul e apanajul lu' fii-mea.
blankar Doamne ce mamica incercata esti din pricina lui Eric. ne rugam sa fie tot raul inspre bine si sa scapati odata pentru totdeauna de probleme. Pupam pe Marc cel cumintel.
Vazut niste pozici cu niste copilasi minunati. 
Ralukule Ma bucur ca te vad prezenta si pe-aici si trag nadejde ca si la voi lucrurile se aseaza spre normalitate.
Te rog spune-mi si mie ce-s cu contraceptivele astea naturale...
io recunosc ca prima metoda naturista la care m-am gandit a fost "aspirina tinuta strans intre genunchi" sau paturi separate, saltea de cocos sa avem 
monis Da' ce de-a activitati aveti voi
. Festival de jazz spui?? Imi dai voie sa fiu un pic invidioasa??
Si noi am descoperit ca lu' flacau ii place apa la baita un pic mai calduta si tinem cont de aspectul asta de fiecare data dar nu fara sa ma cert cu marele tat-su. El ma boscorodeste ca oparesc copkilu' eu insist ca asa ii place (si mie-mi place tot mai fierbincior).
cristina_ana pai vezi ca este bun si vinul la ceva?? Inseamna ca voi aveti o poveste de dragoste tare frumoasa.
Eu pot sa beau si-un kil de visinata si apoi sa ma gandesc la "povestea noastra" ca tot n-o sa mi se para romantica. Promit ca o sa o impartasesc si cu voi la un mom dat, dar mai intai o rememorez eu si mai trag o burta de ras ![]()
Danuta mamis, pai "baiat salon" adica sa stie sa se bage la creatie, ca sfios si ne"inhipt" n-are cum sa fie ca deh, cica il educa si tat-su nu numai je. ne facem si noi reclama ca, nah, curtea trebuie sa aiba si batatura 
Cu Happy nici eu nu ma mai impac acum; nu'sh parca nu e asa de absorbant, asa de molcelush, asa de strans pe bulane si-am avut surpriza sa il gasesc ud pe burtica. Ficioras a ascuns o arteziana in scutec si noi am descoperit-o mai tarziu. Deocamdata ne-am re-reprofilat pe pampers si tre' sa-mi fac eu timp sa bantui prin marketuri sa gasesc Huggies, ca alea stiam ca-s tare bune. Daca il trimit pe tat-su, se opreste la primul pachet pe care scrie: 4-9 kg.
angelli Cat de bine te inteleg. Dar speram sa reusesti sa gasesti energia necesara si sa mergi mai departe, cu bune si cu rele ca toate-s ale noastre 
mariaanna Cu multa placere. Eu zic sa nu te ingrijorezi deocamdata si sa urmaresti orice evolutie si-o sa vezi ca va fi bine in cele din urma.
claudia Uof, prin cate incercari ai trecut si tu
Dar ma bucur ca in cele din urma toate s-au asezat si uite, acum ai doua printese minunate care iti lumineaza viata.
pentru Iulia, sa-i treaca repejor temperatura si durerile.
Iuliko ce poveste de dragoste frumoasa
Se pare ca ati fost destinati unul altuia, ca mai rar sa se intample sa se intalneasca intamplator cineva venit din Suedia cu o veritabila ieseanca...undeva prin Bucuresti.
Si..ce tare este Brucu cel atent la povesti. Cine stie ce viteaz o sa fie si el si isi ia notite de pe-acum
Bravo voua.
Eu citesc povesti dar pentru Andra...si Radu pare concentrat dar daca ii arde de miorlaiala pot eu sa schimb zeci de tonalitati ca el tot urla.
Va
si ii dorim lui Bubu plimbare placuta. Da' tu ce planuri ai in casa?? Iar sarmalutzesti??
Ellenutzo 
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
MangaGirl spune:
mama ce vreme nasoala...ploua, ploua si fiu-meu doarme in wrap si eu parca m-as trage la pat. cand ma uitl pozele Nelei, ma apuca plansul. am vazut ca usnteti fun Starbucks...bate palma, ca si mie are imi place. colegiio mei americani s-au speriat totusi de preturi. ca la ei e ieftina, aici e printre cele mai scumpe. si am vazut Anutza frumoasa in apus de soare si parca il certa pe taa intr-o poza. cred ca-i spunea sa nu-i mai dea cu blitzuri ca ii strica vederea. ![]()
Liliacule noi suntem la scutece tesco (varianta Happy cred). sunt la jumate de pret si cred ca de aia l-am gasit pe fiu-meu ud pe o laterala azi noapte. desi scutecul era bine pus si nu era foarte murat. si acum nu se mai poate spune ca e mic pentru ca trecuram la numarul 3. ma rog, sa speram ca nu-l gasesc si eu pana la gat plin de kk.
Elle ma bucur ca Eva e mai bine si ca ati putut iesi, chiar daca te-a alergat.
Claudia asa e...ai darama si muntii pentru ei. e incredibil cum te schimba venirea unui copil pe lume. cel putin mie, mi-a schimbat total perspectiva. 

MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaanna Buna! Liliac,Kateryna, Ioanna,cristina_ana,referitor la fontanela,Ana s-a nascut cu fontanela extrem de mica...1,5.Acum e aproape inchisa.Insa se dezvolta normal, zic eu.Rade, gangureste, misca energic mainile si picioarele,reactioneaza bine la stimulii externi.Si eu cred ca dsaca ar fi avut vreo problema, nu asta ar fi fost evolutia ei. M-au speriat doctorii, ce-i drept, ca fontanele mica poate insemna dezvoltare inceata a creierului si afectarea neurologica. Liliac, multumesc de incurajari!Sa-ti traiasca copiii! Am gasit pe net un tabel cu graficul de crestere cranian...daca va intereseaza... http://www.reclamamascataatentie/colaborare_Perimetrul_cranian_la_copii.html Mariaanna Mamica de Alex si Ana-Mariapovestea nasterii lui Alex |
doctorii mai au si tendinta sa exagereze draga mea! inima ta stie cel mai bine ce se intampla cu copilul tau! eu asa cred...
Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
Concurs PAMPERS
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 ... io recunosc ca prima metoda naturista la care m-am gandit a fost "aspirina tinuta strans intre genunchi" sau paturi separate, saltea de cocos sa avem ![]() |

vai!! ce figura esti liliacule!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
![]() ![]() vai!! ce figura esti liliacule! ![]() ![]() Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
subscriu!!

liliaco esti super cu poantele tale!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
nela vad ca de cateva nopti, anna doarme bine .. se culca pe la 22.30-23.00 si doarme pana la 5-6, chiar 7 dimineata .. sper sa nu o laud prea mult si sa-mi faca figura ..
a inceput sa rada cu toata gurita aia stirba .. si parca incepe sa gangureasca ..
ca mi-am amintit .. fetelor .. fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, mai devreme sau mai tarziu toti vor ganguri, vor apuca, se vor rostogoli, se vor ridica in picioare, vor merge, le vor da dintii si altele .. trebuie sa avem rabdare si sa nu ne apucam sa comparam caci nu face bine la psihic .. daca unii iau startul mai devreme, fiti sigure ca ceilalti ii vor ajunge din urma la un moment dat ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
Eu sunt tare suparata. Azi dimineata Andrei s-a trezit iarasi cu febra 39, asa ca l-am dus de urgenta la medic. De o saptamana ne luptam cu o amigdalita care in loc sa treaca, s-a agravat.l Acum micutul are puroi in gat si stomatita. Gingiile sunt foarte inflamate si probabil ca il dor foarte tare. De luni nu mancat nimic, a baut doar apa si lapte. Abia aseara mi-a cerut un ou si azi dimineata a mai luat cateva linguri de pilaf. A slabit saracutul de el 1 kg saptamana asta. Doctorita mi-a schimbat antibioticele cu unele mai puternice care sper sa-si faca efectul cat mai curand, ca nu mai pot. Emma deocamdata nu are nimic, dar stau cu sufeltul la gura.
Am mai avut acum putin timp sa ma uit pe pozici.
Ellenuta, am vazut costumul de ren al Annei. E fff frumos. Eu am auzit ca au unele dragute in Carrefour, asa ca o sa ii cumpar ceva de acolo, sper sa fie mai ieftine ca cele de pe net. Ce frumos ca v-ati distrat ieri, a fost asa de frumos afara
Nela, pozicile tale sunt de vis. Ce atmosfera frumoasa de Craciun era in mall-ul acela. Pozici cu inaripatul nu ai?![]()
Monique, au dreptate fetele, esti foarte frumoasa si tanara. Parca ai fi sora lor mai mare, nu mamica! Si eu am creyut ca poya cu caruciorul pe munte e facuta langa un poster!
Kiki, ce ma bucur ca ai mai scris si ca esti bine! AI niste comori de baietei, sunt tare draguti! Sper ca tu esti bine cu ochii!
Liliana, tu esti mortala ca de obicei! De-abia astept sa ne spui povestea voastra de dragoste, sunt sigura ca o sa fie ceva de genul rasu-plansu! (plansul o sa fie pentru ca asa plang eu la toate filmele sau romanele de dragoste, sunt ceva de speriat
)
Danuta, ai fost ieri in mall? Si ai apucat sa te tunzi?
Fetelor, ma apuc acum de scris povestea mea de dragoste, care nu e chiar numai de dragoste. Are si o parte urata tare de tot, peste care o sa trec repede, ca mi se face rau fizic cand imi amintesc de ea.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
Mangulico, ia sa iei tu exemplul Iulikai, pui o pelerina de ploaie pe tine si iesiti cu mandrul la plimbare! Acuma serios, si pe mine ma deprima ploile. SI eu o "invidiez" pe Nela pentru vremea de acolo si pentru peisajele superbe pe care le are.
Mariaana, uite cate exemple pozitive iti dau fetele. SUnt sigura ca printesa ta nu are nimic grav si o sa fie o desteapta si o frumoasa!
Raluk, tu cum esti azi? Tot numai in brate vrea Alexutul? Of, mi se rupe sufletul cand ma gandesc ce tare trebuie sa te chinui. Bine ca macar o ai pe mama ta aproape, macar mai are cine sa iti faca mancare. Eu chiar nu stiu ce m-as fi facut sa fiu in locul tau. Cu un baietel de 2 ani si fara nici un ajutor, daca mai aveam si un bebe plangacios cu siguranta clacam pana acum.
Angelli, imi pare rau ca si tu te chinuiesti. Sper sa treaca repede perioada asta colicioasa si plangacioasa!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Ellenuta spune:
cristina off imi pare rau ca andreiul e racit .. si are si stomatita pe deasupra .. stiu cat de nasol e. ma rog sa treaca repede piticului.
am vazut si eu in revista carrefour niste chestii dragute ptr craciun. o sa-i iau si eu doua rochite fetelor ca-s tare haioase .. salopeta de ren e din marea britanie, a primit-o sora mea ptr baietelul ei, mi-a dat-o mie apoi, a purtat-o eva si acum anuska .. e ff draguta.
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Dana15 spune:
cristina imi pare rau pentru micut
..sper sa-i treaca cat mai repede! sa dea DD sa aiba un efect mai bun noile antbiotice;
eu abia astept povestioara de dragoste
..si cu partea mai putin placuta..
nu m-am tuns
..si nici vopsit
...am reusit sa ma programez pe sambata care vine la ora 7 dimineata
..nu stiu daca o sa ajung..vedem!
am fost in Carrefour..si am vazut si eu salopetele dragute cu tematica de Craciun..chiar si costumase de craciunite (pt fetite mai mari, este drept..de la 1 an in sus); si am mai vazut si colectia Andreei Marin, "Violet"..sunt fainute..bodyurile au ceva mai special, ca un material elastic la nivelul funduletului, ca sa -zic ei- poti folosi mai mult timp; ce nu-mi place la ele : ca trebuie date pe caput si pretul (40 Ron unul); mai au si ceva modele pentru botez care sunt dragute
plange copila..revin
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Alex si
Ana-Maria