Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 15
delia79 spune:
He-hei, mezina grupului a scus nasucul in lume 

FELICITARI ANDRECLUJ!!! ITI DORESC SA TE BUCURI DE FIECARE CLIPA PETRECUTA ALATURI DE MINUNEA TA CHIARA! SA FIE SANATOASA, NOROCOASA SI IUBITA! 

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
monique02 spune:
Buna seara,
Nela frumoasa plimbarica, zici ca sunteti intr-un concediu permanent, si ce mutrite dragute face Ana. Nici Teodora cand era mica nu avea sunculite si pliuri din alea pe picioruse iar Andreea cu toate ca pare mai grasuna evolueaza la fel ca greutate cu Teodora cand era de varsta ei.
Cristina_Ana imi pare rau pentru tine, cred ca iti este tare greu cu Andrei bolnavior, ii uram sanatate, stiu cat este de stresant cand ii vezi cum sufera si mai ales cand nici nu vor sa manance. Eu mai mult ma stresez cand sunt bolnavi copii decat cand sunt bolnava eu. 
cristina_ana spune:
Asaaa, hai sa dau eu startul la povestit, dar sa stiti ca va astept si pe voi! (de fapt startul l-a dat Iulika
)
Povestea noastra incepe fooarte de mult, acum vreo 15 ani. Aveam amandoi 19 ani cand ne-am cunoscut. S-a chinuit saracul un an intreg sa ma cucereasca, dar si cand mi-am dat seama ca sunt indragostita de el a urmat o perioada de care si acum imi aduc aminte cu lacrimi de emotie in ochi. Eram amandoi studenti, stateam in niste camine oribile si nu aveam un ban in buzunar. Dar noi inca de atunci am fost niste plimbareti, ne urcam mereu in tren, si mergeam cu nasul la mare sau la munte, dormeam in cort si mancam conserve de pate. Dar ce conta, niciodata nu ne-am simtit nefericiti din cauza asta. Ne iubeam enorm, eram efectiv nedespartiti si aveam o mie de planuri si vise pentru viitor. Imi amintesc ca ne placea sa ne urcam seara pe un bloc de 10 etaje de unde aveam o priveliste superba a Bucurestiului noaptea si stateam acolo imbratisati ore intregi si „puneam la cale” viitorul nostru, vorbeam cate in luna si in stele. Am reusit intr-un an sa ajungem in Franta, intr-un fel de pelerinaj religios care era aproape pe gratis. Ajunsi acolo, noi am parasit locul unde trebuia sa stam si am plecat la Paris cu doar cativa bani in buzunar. Ne-au ajuns banii doar pentru tren si pentru intrarea la Disneyland. A fost o zi atit de frumoasa, incat ne-am promis ca vom reveni peste cativa ani, impreuna cu copiii nostri, sa ne bucuram cu totii de minunatiile de acolo. Tin minte ca nu ne-au mai ajuns banii de cazare la hotel, asa ca ne-am petrecut toata noaptea pe strazile din Paris, a fost extraordinar de romantic, ne-am plimbat pana dimineata. Eram tineri si aveam toata viata inainte. Acestea au fost doar cateva momente din multele care au urmat.
Am crescut, am terminat facultatea, ne-am casatorit, ne-am angajat amandoi si am inceput sa avem cat de cat bani, parca visele noastre incepeau sa prinda incet-incet contur. Am avut niste concedii minunate in fiecare an, ne urcam in masina si plecam unde vedeam cu ochii, si prin tara si prin Europa, fara nimic planificat dinainte, era tare frumos asa. Totul a fost minunat, pana in momentul in care ne-am hotarat sa avem copii. (mai multi, trei daca se poate). SI de aici totul a inceput sa se preabuseasca. Prima sarcina, primita cu o foarte mare bucurie, am pierdut-o in primele saptamani. A doua sarcina s-a terminat tragic in saptamana 37, cand deja ne pregateam pentru cea mai frumoasa perioada din viata noastra. Din acel moment, sotul meu s-a schimat total. Era doar fizic langa mine, dar sufletul lui nu mai era acolo. Am simtit din plin asta. AM ramas insarcinata cu Andrei, dar el nu s-a mai bucurat, nu si-a mai facut planuri, nu mai discuta deloc de copil. Nu a zis la nimeni de sarcina mea, pentru ca nu a mai crezut in nimic. Dupa nasterea lui Andrei a urmat cosmarul vietii mele. Asa cum s-a intamplat si la Claudia, am aflat ca exista o alta femeie. A fost extraordinar de dureros. El nu a vrut niciodata sa divorteze, dar nici asa nu puteam trai. Mi-am luat copilul de numai cateva luni si am plecat de acasa. Am stat cateva luni la Brasov, la sora mea, si am depus actele de divort. Nu mai intru in amanuntele acelei perioade, pentru ca mi se face rau de cate ori ma gandesc la asta.
Abia atunci a realizat el ce prostie a facut. Au urmat luni intregi de rugaminti, si plansete pe la poarta surorii mele, venea in fiecare week-end la Brasov si ma ruga sa ma intorc acasa. A fost prima oara cand l-am vazut plangand de disperare. Nu am divortat, mi-a fost peste puterile mele sa fac asta. Am aceeptat sa ma intorc acasa si sa incercam sa ne salvam relatia. AM fost la psiholog, la terapie de cuplu, am discutat foarte mult despre ce s-a intamplat, si incet-incet am inceput sa am din nou incredere in el. Nu sunt inca nici acum vindecata, ceea ce s-a intamplat a lasat rani in sufletul meu pentru toata viata, dar am vrut sa mai dau o sansa iubirii noastre si nu regret deloc ca am facut-o. Eu cred cu toata convingerea ca toate lucrurile se intampla cu un scop. Daca nu mi-ar fi murit copilul, nu l-as mai fi avut pe Andrei, care este o minunatie, si daca as fi divortat anul trecut, nu as fi avut-o pe Emma. Ceea ce acum mi se pare de neconceput.
M-am intins foarte mult, as mai fi scris eu multe, dar nu vreau sa va plictisesc foarte tare. De ieri tot in dispozitita asta romanticoasa sunt! ![]()
Si daca totul e bine, anul viitor in septembrie ne-am propus sa mergem toti 4 la Disneyland!
Este visul nostru dintotdeauna!!!! SI mai avem noi un vis, cu o casuta a noastra, cu multe animalute in curte! Dar pentru asta asteptam sa treaca criza!![]()
Astept sa citesc si povestile voastre, sper eu mult mai fericite decat a mea!![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
delia79 spune:
Salutare fetelor 
Multumesc frumos pt cuvintele calde la adresa soimitei mele. Ca orice parinti suntem mandri de buburuza noastra. 

Noi am avut o saptamana grea, eram cat pe ce sa lesin de oboseala zilele astea. Dupa 2 zile cu febra, au urmat 3-4 zile cu un program fff agitat. Soimita a mancat zi si noapte tot la 2 ore ! Si in rest a plans si a marait non-stop. Nu stiu daca e vreun efect al vaccinelor de 2 luni, dar m-a capiat. In plus, sunt singura cu ea 12 ore pe zi, iar tati mai are si niste cursuri
. Asta-noapte, insa, mi-a facut o surpriza frumoasa si a dormit legat 6 ore, pauza de masa si inca 2 ore
. Asa ca azi suntem in forma 
Ma bag la recuperari, mi-a fost tare dor de voi
.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
monique02 spune:
Fetelor, multumesc pentru aprecieri sunteti foarte dragute, sa stiti ca nu m-am ascuns ca aveam poze si pe albumul comun pe webshots ![]()
Dana15 spune:
Cristina este frumoasa povestea voastra de dragoste
..si eu zic ca este una fericita; ati avut puterea (mai ales tu) sa treceti peste niste incercari destul de mari...cele care pot destrama cel mai usor un cuplu..si uite ce familie frumoasa aveti astazi!
si am impresia ca incet incet visele voastre se transforma in realitate ..anul viitor Disneyland, peste un an, doi casuta cu flori si animalute
PS: imi suna a deja vu plimbarea nocturna pe strazile Parisului
..dar nu am timp astazi sa povestesc
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Salutare Delia
ufff..eu cand va aud cu puiuti morocanosi si tristi dupa vaccin, mai ca-mi vine sa nu i-l fac (oricum, vom face doar Infanrix-ul..sarim peste Rotarix si Prevenar) sau sa-l mai aman; un pupic pentru Soimita sa redevina voioasa
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
hello dragelor
poate apuc sa va scriu cate ceva pana se trezeste puiul. Tot vreau sa ma laud de cateva zile: joi si vineri am iesit cu puiul la plimbare in wrap si a dormit de numa, aseara am iesit prima data cu landoul si am ajuns cu puiul in brate, si azi am fost prima data in parc. Tot in brate a ajuns saracutul, ca desi erau deja o ora-doua de la supt, lui ii tot vine sa ragaie, si de aia incepe sa maraie daca e culcat. Il ridic, trage o raga de om mare, mai ies niste spume din gurita lui
si apoi se linisteste. Nu-i place deloc pozitia orizontala, nici acasa...
Maria
, ma refeream in primul rand la metoda calendarului. Dar la mine cum aveam cicluri lungi si nu de aceeasi lungime nu o puteam aplica asa, trebuia sa-mi urmaresc ovulatia. Bine, eu o urmaream ca sa nu o scap
. Acum va fi invers. Dar sa stii ca sunt multe plante care au efect contraceptiv. De exemplu, pentru intarirea imunitatii este extraordinara Cat's Claw. Si cand am vrut sa o iau in sarcina, am citit ca e contraindicata, pentru ca are un efect contraceptiv si in ceva tari din America Centrala si de Sud femeile o foloseau chiar in acest scop. A, si am mai citit ceva foarte interesant, dar trebuie sa mai cercetez: se zice ca noi ne luam dupa fazele lunii, si acum ne-am dereglat pentru ca e cam lumina noaptea tot timpul, de la becurile de afara. Si asa organismul nu stie cand e luna plina. Citeam undeva ca in functie de lumina pe care o lasi noaptea in dormitor iti poti manipula ciclul si ovulatia. Dar eu cred ca dupa ce voi considera ca nu e un stres mare sa raman gravi din nou, ma voi lua dupa semnele ovulatiei. Oricum, cum ti-am zis, eu nu prea eram fertila.
Revin.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Monis m-ai emotionat tare cu mesajul! Intr-adevar, trece foarte repede timpul, si eu ma gandeam ca deja are o luna jumate! Pai in ritmul asta imediat are un an! Of of, trebuie sa savuram fiecare secunda!
Felicitari pentru "premiere"!
M-ai distrat cu suzeta, si eu cand am incercat prima data era pentru ca el tot isi sugea pumnii si daca era satul si chiar regurgita surplusul, deci voia sa suga pentru ca nu se simtea bine. Si daca ii bagam tzitzi, laptele ala iarasi ii provoca rau... Si cum spui tu, m-am simtit asa tradatoare, el avea incredere totala in mine ca nu-l pacalesc cu prostii din astea
. Si tot sugea din ea si se uita la mine cu ochii maaaari de ce nu-i vine nimic din ea... eu am bocit, apoi am fost mandra ca a luat-o asa repede fomistul, apoi mi-a trecut si asta pentru ca de atunci doar o singura data am reusit sa i-o mai bag, ca in rest o scuipa cu spasm, ca si cum i-ar veni sa vomite.
Da-ne si noua linkul la povestea nasterii te rugam ![]()
Sa stii ca si pe mine m-a dat gata poza aceea a Iulikai, cum ai spus, e reprezentativa pentru sentimentul acela! Eu tot asta cred ca Cel de Sus ne-a trimis-o pe Iulika sa fie printre primele mamicute, ca sa ne incurajeze si sa ne arate drumul! ![]()
Cristina ai fost super simpatica cu vinul
(ia zi, a dormit mai bine pitica? De multe ori cand asta micul e agitat il amenint ca ma apuc de baut
mi-e asa dor de putin vin, n-am mai baut de la Revelion
).
revin
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta ca mi-am amintit .. fetelor .. fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, mai devreme sau mai tarziu toti vor ganguri, vor apuca, se vor rostogoli, se vor ridica in picioare, vor merge, le vor da dintii si altele .. trebuie sa avem rabdare si sa nu ne apucam sa comparam caci nu face bine la psihic .. daca unii iau startul mai devreme, fiti sigure ca ceilalti ii vor ajunge din urma la un moment dat .. |
Ce mult adevar ai grait tu aici
Asa este! Imi amintesc ce ma mai stresam si ce mai cautam tot felul de semne si ajungeam sa imi plang in pumni si sa vad ca al meu copil are toate bolile din lume. De-asta acum incerc sa fiu mai degajata si sa-mi spun ca toate au cate-o rezolvare, chiar daca nu vine cea miraculoasa in secunda urmatoare. Totul e sa avem rabdare ca in cele din urma tot acolo ajungem. Eheeee, si sa vedeti ce fain e cand copilul va striga de se aude 1 km raza de actiune: "mamiiii, vino si ma stergeeeeee ca mie mi-e scarbaaaaaa!"Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei