Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 7
katteryna spune:
Luto mesajul tau m-a lasat fara cuvinte!
David si Raisa sigur se vor impaca in aceeasi oala numai ca gagica mea e tare certareata cand iese din ea si mi-l imaginez pe David uitandu-se mirat la ea cu o privire de genu "pe asta mica ce-o fi apucat-o de urla inaintea mea?"

Maria Aidan e o dulceata!Ce mai radeti voi de el acu dar stai sa se faca el mare si sa vada ce asuprit a fost si atunci sa vezi ce-ti papa nasu!![]()
Diamar nu-mi vine sa cred!!!Cum poate exista o astfel de lege????Dar mai intai de toate cum pot exista oameni care sa o conceapa si sa o aplice????
Suede multumim!Doamne ajuta!
Mariaana noi aveam la 2 luni cu aproximatie 55 -56 cm, 5000 kg si 37 cm diametrul.Dar ni s-a spus ca e in ordine pt ca am plecat de la 35 cm.Eu cred ca nu conteaza neaparat cat este ci cat creste.Stiu ca pana la un an trebuie sa ajunga la 45 cm...Nu stiu ce sa-ti spun cu fontanela dar si eu ma stresez cateodata ca nu-i creste caputul.
Lilianapup Andruta cea desteapta
Ralucapaunsuperbe poze!
Claudia sper ca i-a mai trecut Iuliei febra!O pup pe frumoasa blonda!
RAISA MARIA
MangaGirl spune:
si pentru ca vorbesc de una singura, ma duc sa curat niste cartofi ca vine omu' de la munca. 
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
katteryna spune:
Claucia ai mare dreptate cu batista bebelusului!Noi am folosit-o in fiecare seara dupa baita si acum face mucisori cu duiumul de se trezeste cateodata infundata si urla...Acum am realizat din ce cauza.Deci trebuie sa ne dezobisnuim de aspirator si sa iau exemplul Mariei cu apa de mare si betisoare.Si pe mine ma bate gandul sa iau un aparat salin.Zici ca face toti banii nu?
RAISA MARIA
blankar spune:
Dana,am mai intrat o data la voi ca am si eu un
baietel nascut in august
daca nu va deranjez mai intru din cand in cand
http://community.webshots.com/user/blanka75
cristina_ana spune:
Felicitari Andre!!!!

Bine ai venit pe lume Chiara!!!! Sa fii sanatoasa si frumoasa si norocoasa si sa aduci numai bucurie in jurul tau!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar Dana,am mai intrat o data la voi ca am si eu un baietel nascut in august daca nu va deranjez mai intru din cand in cand ![]() http://community.webshots.com/user/blanka75 |
pai se poate sa crezi ca deranjezi?!! hai mai des!!!
mai spune-ne cate ceva de puiul tau (sau poate tu ai spus si eu sunt mai uituca..chiar sunt
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
diamar78 spune:
Kateryna, am reusit sa o vad pe mica sirena cum se balaceste in ocean. Da chiar ca face pluta. Mi-e mi-ar fi frica sa-l tin pe al meu numai asa de cap ca poate face miscari bruste si-l scap in apa.
Noi avem o masa de infasat cu cadita dar e micuta cadita si sta inghesuit in ea. Nici cel mare nu face baie in vana ci intr-o vanita mai mare pe care o pun in vana. Nu vrea el ca eu ma vrut sa renunt la ea dar nici nu am insistat.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Iulika29 spune:
wowwww
[red][A nascut Andre!!!Yhuuuuuu!!!Felicitari!!BUn venit pe lume bebe Chiara !!Så fi sånåtoaså si påpåcioaså!!De cand te asteaptå mamii..
/red]

katteryna am vazut poze cu trandafirasul la baitå..ce fericire pe ea
..e o frumusete de copil..si så stii ca sunt cu gandul la tine pt ca ai fost tare incercatå.. dar tu esti atat de optimista si increzåtoare asa ca totul va fi bine cu <micuta Raisa..
Luto ai terminat verzåreala?? eu m.am apucat intre timp de o ciorbita cu perisoare..asa ca va invit la maså
Manga vai ce fain isi cere Aidan mancarea?? påi tu crezi ca e de joaca cu el?? nehee??
si ce scump e micul foc cum iti ataca el nasul
Ohh påi tu crezi ca eu imi mai amintesc cum se numea exact clubul..
mie imi statea gandul la alte ''trebi''.. stiu decat ca era prin herastrau si era mare..
Fetelor va multumesc mult pt aprecieri..
Acum så vedeti ca am si eu o bubitå..eu am inceput sa iau anticonceptionale de o luna ..ciclu am de 2.. in luna in care nu am luat pastile am folosit plastice
dar apoi dupå vreo jumate de luna dupå ce am inceput sa iau pastile am aruncat plasticele..si ieri/ azi tb så imi vinå menstruatia
dar nu..asa parca am dureri mici de burtica dar nu mai stiu ca Brucu då la sutane in burtica
..eu nu am luat niciodata pastile ..e posibil ca ele så faca så intarzie sau nu stiu cå.. må apuca gandurile

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
cristina_ana spune:
Manga, Aidan e absolut adorabil, cum iti papa el nasul, scumpul de el!!!!
Claucia, distractie placuta la munte!! Ce imi place de voi, ca sunteti asa, pe gustul meu, cu plimbari si distractie cat curpinde!!!!
SI ce Craciun frumos o sa aveti!
La noi s-a anuntat soacra in prima zi de Craciun, cica sa facem bradul impreuna!
Mi-a venit sa lesin cand am auzit-o!
Iulika, ce poveste frumoasa aveti voi!!! M-am emotionat toata cand am citit-o! Sa ramaneti mereu asa de frumosi si indragostiti ca acum!
Claudia, primul tau sot a fost un maaare prost ca a renuntat la voi!!! Dar toate lucrurile se intampla cu un scop, important e ca ai mers mai departe si nu ai renuntat la fericirea ta!
Liliana, ce fetita desteapta ai tu!!! Tare trebuie sa va fi speriat, dar ma bucur ca nu a fost nimic adevarat si acum aveti o comoara frumoasa si desteapta!
Mariaana, sper din tot sufletul ca micuta ta sa fie bine. Eu zic sa mai ceri si parerea altor medici. Oricum, eu nu ma pricep deloc cum e cu fontanela asta. Eu nu i-am verificat-o njiciodata, nici nu stiu cum se face asta!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Claucia ai mare dreptate cu batista bebelusului!Noi am folosit-o in fiecare seara dupa baita si acum face mucisori cu duiumul de se trezeste cateodata infundata si urla...Acum am realizat din ce cauza.Deci trebuie sa ne dezobisnuim de aspirator si sa iau exemplul Mariei cu apa de mare si betisoare.Si pe mine ma bate gandul sa iau un aparat salin.Zici ca face toti banii nu? RAISA MARIA![]() |
e a treia noapte in care-l folosesc si deja se vede. eu aveam probleme mari dupa nastere. nici nu puteam sa-mi curat nasul de durere si sange. nu curgea, dar eram mereu infundata si nu puteam sa-l curat. de cand aparatul, nici el nu mai fornaie, nici eu nu mai am probleme.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume