Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

inca nu am recuperat, dar am intrat rpd sa nu o pierd pe ANDRE! DOAR AM PROMIS GALERIE, NU?? IUBITA, NASTERE USOARA. SA VINA CHIARA CU ZAMBETUL PE BUZE SI UN CHIUIT DE BUCURIE! PUPAM MAMICA SI FETITA!.

inainte de a pleca la recuperari, vreau sa-i spun Ralucai ce superba e natalia. nu ca n-ar sti. iar tu mami, esti intr-adevar slabuta si finuta. toti trei sunteti frumosi, tortul si florile super. ce mai...ma uitam si eu la poze si ma gandeam ca unu prim plan ca lumea nu am cu ficiorasu' meu. cascata de mine a utiat aparatul acasa si cine a facut poze...nu au fost tocmai apropriate.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Am citit de curand in presa ortodoxa despre un caz petrecut in Marea Britanie. O tanara a nascut prematur la 21 de spatamani si 5 zile si medicii au refuzat sa acorde asistenta medicala copilului pt ca legea prevede asistenta medicala doar nou nascutilor prematur peste 22 de saptamani. Cica medicii i-au spus mamicii ca daca ar fi nascut cu 2 zile mai tarziu l-ar fi ajutat. Nu-mi vine sa cred asa aceva!

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

claudia cum e Iulia? sper ca mai bine. apropo de cradle cap, Aidan are la o spranceana pielea mai sucata. arata ca si cum se excuameaza. si citind ce psui de frecat fruntea de patut, imi dau seama ca aidan se freaca cu fata de tricoul meu cad il pun sa regurgiteze. ma intreb daca il mananca spranceana. oare cu ce sa-l dau?

aseara mi-a facut o criza de plans de toata frumusetea. a adormit abia la 12. a sati somnul de la 8 jumate. nu mai stiam ce sa-i facem. a stat Sergiu un timp cu el si a venit nervos sus ca ficioru'su e fraier, ca plange in loc sa doarma, desi il danseaza, ii canta si-i vorbeste. ne=a mai luat 2 ore sa-l adormim. oare cand o iesi din crizele astea pe care le face in jur de 8-9 seara?

luci cm a iesit q? iubesc tipul asta de mancare. eu ma inscriu la o sueta? nu e mai bine sa veniti in Londra toate? ne intalnim la jumatea drumului...mai ales Nela.

Mergi la inceput

claudia cum e Iulia? sper ca mai bine. apropo de cradle cap, Aidan are la o spranceana pielea mai sucata. arata ca si cum se excuameaza. si citind ce psui de frecat fruntea de patut, imi dau seama ca aidan se freaca cu fata de tricoul meu cad il pun sa regurgiteze. ma intreb daca il mananca spranceana. oare cu ce sa-l dau?

aseara mi-a facut o criza de plans de toata frumusetea. a adormit abia la 12. a sati somnul de la 8 jumate. nu mai stiam ce sa-i facem. a stat Sergiu un timp cu el si a venit nervos sus ca ficioru'su e fraier, ca plange in loc sa doarma, desi il danseaza, ii canta si-i vorbeste. ne=a mai luat 2 ore sa-l adormim. oare cand o iesi din crizele astea pe care le face in jur de 8-9 seara?

luci cm a iesit q? iubesc tipul asta de mancare. eu ma inscriu la o sueta? nu e mai bine sa veniti in Londra toate? ne intalnim la jumatea drumului...mai ales Nela.

Mergi la inceput

mda...asa imi trebuie daca nu citesc din urma. Andre, mami,SA-TI TRAIASCA FETITA CEA FRUMOASA! . abia astept sa vad poze cu mandretea. si tie iti doresc sanatate si recuperare usoara. si sa vii repede sa ne povestesti.

Luci ce m-ai distrat cu verificatul amigdalelor.

al meu copchil doamre de 2 ore jumate si eu in loc sa smotruiesc baia, stau pe net!

ia uitati cum face Aidan cand ii este foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

FELICITARI ANDRE

BUN VENIT PE LUME CHIARA!!!

Bravo mami, bravo! Sa-ti traiasca minunea scumpa, sa fie sanatoasa si voioasa!!!

merg sa despachetez merindele, ca fusaram in mall cu aprovizionarea.. fetele!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Vai Maria!!!

ce scump este puiul!!!!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

iuliko Bruce iti seamana leit...de curiozitate, in ce club v-ati cunoscut? am eu imaginea voastra in club A...poate pt ca acolo mergeam eu in studentie.

Dana ce fata de comitet ai tu acolo. cat despre scutece refolosibile...nu-ti spun ca mi-a surfilat mama:) mi-e trimis si model de cum sa-l infas...cu bucatica mica pt cuc, apoi triunghiul sa-l fac sumo wrstler si apoi patratul cel mare de finet cu panglica de rioare...l-am infasurat o data...a urlat de mama focului.

liliacule um ti-e taietura? sa stii ca nu numai Raducu tau urla la luna...daca vrei face schimb. parca ii place sa se auda tipand...si e din ce in ce mai galagios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

FELICITARI ANDREEEE!!!!
BINE AI VENIT DRAGA NOASTRA CHIARA!!!SA FI SANATOASA SI PAPACIOASA! MAMI REFACERE RAPIDA SI LAPTIC DIN BELSUG!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

mai voiam sa spun 2 vorbe de batista bebelusului. asistenta de farmacie a mamei era mare fun. si a folist-o atata pentru ca fetita era cuminte, incat acum e terorizata numai cand aude aspiratorul. si eu am folosit-o la incpeut, dar apoi am renutnat. prefer sa-i pun ser fiziologic si sa scot cu betigase. e drept, uneori se smunceste si mai intra cam mult...dupa care urmeaza o partida buna de urlat...dar sper sa nu-l fi ranit vreodata. intre timp, mi-a trimis mama un aparat salin. e vreu nmilion in farmacii. e o cutie mica pe care o bag in priza 8 ore pe noapte. face un pik de zgomot, dar cred ca lui ii place. mucisorii s-au rarit vizibil. mai iese cate o plachie uscata, dar cel putin poate manca noaptea in liniste. rezerva tine 6 luni.

claucia ce perioada frumoasa va asteapta pe voi. ma bucur ca bblina ia in greutate si ca Alessia o iubeste si o include in planurile familiei. abia astept sa iti cunosc mandrele...si pe tine, bineinteles. distractie placuta la munte!

Mergi la inceput