Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 19
monica_dicut spune:
Fetele, iaca pe aici www.hainuteshop.ro/hainute-1477-salopeta de craciun mini mode.html" target="_blank">HAINE DE CRACIUN
SA aveti rabdare sa cautati ca merge greu site-ul.
Pupacesc.
Camisor, pe tine te pup cu drag si ma gandesc si la voi astazi 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
mary_07 spune:
Buna dimineata dragelor
Uff,ca iar am recuperat in viteza si acum nu mai stiu ce sa zic
First of all,Nela,eu nu ma pot pronunta cu cine seamana margelata dar are niste trasturi extrem de frumoase si foarte diferite
mie bebelusii,multi dintre ei,imi par cam la fel...dar margelata ta,e atat de finuta

are buzutele atat de frumos conturate

La multi ani celor ce isi sarbatoresc azi onomastica[S]
Monica,Camy...o imbratisare calda pt voi azi

Revin...cere junioru laptic![]()
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
I'm back![]()
Nela,ms de oferta cu 
..totusi,sa speram ca n-o sa mai fie nevoie![]()
Am vazut si eu poza cu flamanzila Aidan,care pana sa ajunga la tzitzi,s-a dat la nasul mamei

Vorbiti ca trece repede timpul...eu cand il vad pe Alex cum a crescut,si cum s-a transformat dintr-un bebe mic si cacacios intr-un baietel,ma apuca jelea ca imi dau seama ca aceeasi soarta il asteapta si pe Razvan
...si gata cu scutece,biberoane & Co

Kiki,tare drag mi-e cand iti vad piutii
ca ma gandesc automat la ai mei,Alexandru si Razvan

Cristina,multa sanatate lui Andrei
si la multi ani pt azi
Uff,biata Raluca,inca mai are de tras cu spitalul
.ne rugam sa-i lase acasa cat mai repede posibil si Stefanut sa fie bine
Delia,multumesc frumos

Aida,missed u
..pupam dulce foca si speram sa nu-l doara tare cand iese dintisorul

Plec iar sa-i schimb pe pitici..mai revin![]()
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Ioanna81 spune:
Buna dimineataaaaaa!
Multi ani traiascaaaa! multi ani traiascaaaaa! laaaa muuulti ani!
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Ioanna, si eu cred ca trebuie sa te bazezi pe instinctul matern, sunt insa situatii in care trebuie ascultate recomandarile medicului. |
evident, evident... numai ca sunt situatii in care exagereaza foarte tare medicii astia. ca sa nu mai vorbim ca daca te duci la 5 miedici diferiti afli 6 opinii!

Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
Concurs PAMPERS
Dana15 spune:
ce mai faceti dragelor? nu vine nimeni la o sueta?! uite ca avem si cafeluta de la Andreea
(saru'mana Monique
)
eu studiez acum situl de la Maria..poate imi imbunatatesc tehnica la infasuratul wrapului..ascult Romina si Albano Power (m-a apucat nostalgia astazi, nu stiu..dar tare imi placeau oamenii astia impreuna); am deschis si situl de la Raluk, sa vad ce si cum;
as iesi la plimbarica dar ma cam doare spatele de la landou
..sasa ca perseverez cu wrapul/slingul;
Meli ce mai faci? gata micul dejun?![]()
Nela nu stiu daca am zis..faine pozele, locurile si mai ales oamenii
; ce-mi plac mutritele Anei..cand deschide ea gurita si plange (sau face chiote de bucurie?) si tati pare relaxat in aceste momente; eu nu-mi dau seama cu cine seamana
..bine, eu nici la mandra mea nu prea imi dau seama![]()
(aduce mai mult cu grig -asa zic toti- dar eu inca mai caut asemanari cu mine..cum sunt unghiutele de la maini
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
buna dmineatza,
La Multi Ani Andre Andrei de Cristinasi tuturor celor care-si sarbatoresc azi onomastica.
Monica si Camy un gand bun si de la mine! 

Filip si Falvius a cresteti mari si frumosi, cuminti si voiosi!
Mary ce bine ca esti mai bine.
cat despre copii care cresc prea repede, io m-am gandit asa: il las pe al doilea pe mai tarziu ca sa il am langa mine mai mult timp. 
Fratele meu e cu 7 ani mai mic, asa ca atunci cand am plecat eu la facultate, a plans el tata, dar mai aveau unul de crescut. le-a fost tranzitia mai usor.
nu-i asa ca sunt o egoista? stiu, stiu...dar ce sa-i faci...sunt si eu doar o mama. ![]()
delia ce frumoasa e shoimita. ptiu, ptiu ce zambet are. m-a cucerit. 
. ma bucur ca se simte mai bine. joi am si eu prima tura de vaccinuri. ma ia cu groaza cand ma gandesc.
andra welcome back. cum a fost la munte?
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Dana15 spune:
Neatza maria!
sa vezi minune..ca imi iese faza cu wrapul! acum scriu cu mandra la pieptul meu 
(pozitia aceea, cu piciorusele departate..eu stau in picioare si mi-am ridicat tastatura)...nu stiu cum nu mi-a trecut prin minte sa ma fi imbracat inainte si sa-i fi dat si ei o salopetica..si zburam afara! poate reusim totusi!
tu il imbraci gros pe Aidan can il porti in wrap, pe afara?
Thank God I'm a woman!
raluk16 spune:
Buna fetelor!
La multi ani tuturor care poarta numele Sf. Andrei! 

Dupa ce am fost asa activa ieri, aseara mi-a facut-o puiul in stil mare... a avut cea mai urata criza de pana acum! 3 ore nu s-a oprit din urlete, se zbatea la noi in brate, era tot mov deja, si-a pierdut respiratia de cateva ori... adormea brusc direct din plans, ca peste 1 minut sa il deranjeze ceva si sa inceapa din nou... am crezut c-o iau razna. Sa vad de acum incolo daca intr-adevar e valabila teoria, dar pe considerentul lui Dr. Spock ca are crizele astea de oboseala ca e super usor de iritat, am observat pana acum ca astea se intampla seara dupa ce are ceva nou in acea zi. Ultima data a fost dupa ce a revenit Relu cu noi dupa o saptamana de absenta. Ieri revenise tati dupa ce a fost 2 zile plecat, a venit bunica mea la noi, si in plus a fost prima data cu masina pana in parc. Totul e ok cand se intampla noutatile, razbunarea e seara pe capul nostru... Nu stiu ce o sa ma fac, ca de acum inainte in fiecare zi e posibil sa se intample ceva nou, sa-l ducem intr-un loc nou, sa vina oameni pe la noi (ca pana acum nu am primit pe nimeni, au fost doar nasii lui Relu, datorita oboselii noastre si a faptului ca este el asa rau, ca plange asa mult, cum sa stiu cand sa chem pe cineva... daca i se face foame alaptatul la noi tine mai mult de o ora, ca facem show de plans...).
Acuma dupa-masa merg la controlul de 6 saptamani, sunt super super stresata cum voi face cu puiul cu alaptatul, sau cand ma voi mulge sa-i las lapte, daca il va lua, ca vad ca suzeta nu-i place... nu stiu cum se va nimeri programul lui de masa, cand i se va face foame, inainte sa merg, exact cand voi fi acolo... si iarasi ma enerveaza ca la noi nu se poate doar pus la san si supt 15 minute, ca el suge 2 minute incepe sa urle, apoi se calmeaza, mai suge 1 minut, iarasi urla, apoi vomita de la urlat cu stomacul cu laptic, apoi iar foame, iar papi... va spun ca in cel mai bun caz ne tine o masa o ora... ca daca ar suge normal, si daca i s-ar face foame cu o ora inainte sa am programarea i-as putea da, dar asa numai daca papa cu doua ore mai repede, ceea ce automat implica faptul ca-i va fi foame cat voi fi acolo
... na, o sa treaca si ziua de azi cumva...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Dana15 spune:
Ralu
tin pumnii! sa ajungi la control, sa primesti vesti bune, iar puiul sa fie cat mai linistit in absenta ta..sa dea DD sa nu te tina prea mult acolo!
Thank God I'm a woman!
raluk16 spune:
La multe lunite si la multi ani sarbatoritilor de azi!!! 
Moni, Camy 
Diamar ai fost super tare cu metoda contraceptiva
. Cu stranutul si eu stiu ca isi curata nasul, si la al meu exact cand vad eu praf zburand prin aer din ceva hainute, atunci incepe sa stranute. Multumesc pentru lamuririle cu banii 
Claudia multumesc mult
, dar uite ca mai recidiveaza in plansete mari... sa speram ca din ce in ce mai rar...
Aida, uauuuu, primul dintisor??? Pai nu apuc sa scap de plansetele astea si incep alealalte??? Offf... Ia zi-ne tu cum e cu decalotarea aia? Asa repede ati terminat toata treaba? ![]()
Croco ma bucur tare ca ati scapat de colici 
Maria ai dreptate cu iesitul! Multumesc tare mult de site-ul ala si de chestiile cu wrapul si slingul! 
Delia multumesc
. Felicitari pentru atatea realizari! Ce frumoasa e soimita!
Cu site-ul ala, eu de obicei reusesc sa copiez mp3-urile sa le am si in alte zile, nu doar in ziua cand sunt transmise free. Dar daca vrei pentru carti, intr-adevar si mie mi se par foarte interesante!
Nela mersi pentru parerea de ergo carrier!
Poze cu Alex am mai pus pe linkul acela de mai demult, dar doar pana cand a implinit o luna, de atunci incoace a fost prea rau sa-i mai fac poze ![]()
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)