Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 20
lutoniana spune:
Neata Ralu, va suge din biberon pt ca ii va fi foame.
Faza aceea ca nu mai vrea sanul dupa ce papa din biberon e basm...ca de exemplu David al meu habar nu are sa manance din biberon...nu suge ci molfaie ceva acolo de parca ar musca din tetina...se vede clar ca e iritat si ca nu-i convine dar cata vreme se trezeste cu laptic in gurita e happy 

I-am dat doar de 2 ori din biberon cand eram plecati de acasa impreuna.
Mult succes si te pup.
Va trece, ai sa vezi 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
selen80 spune:
remember me?
nu stiu daca mi-ati dus dorul dar eu voua cu sigurantza!
am avut niste zile pline, si am tot ramas pe la soacra-mea, in oras, ca ne era mai usor decat sa ne trambalam tot timpul la noi acasa, in afara orasului....de aceea nu am avut acces la net..
nu am recuperat nimic, dar banuiesc ca Andrecluj merita niste felicitari pt bebelina Chiara Ada! Sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va lumineze vietile! 

LA multi ani celor cu nume de Sf Andrei!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
raluk16 spune:
Gagici pogonici, de 3 zile ne straduim sa uploadam pe youtube un filmulet cum i-am facut baita (primul lui film, desi aveam camera pregatita inclusiv in bagajul de spital, dar uite ca pana acum numai la asta nu ne-am gandit...). Am tot incercat, dupa 4 ore de upload ne dadea eroare, incercam sa il convertim in alt format, etc... si abia acum am reusit in cateva minute, ca are camera un buton care trimite direct la youtube ![]()
.
Ca sa nu-i vada toata lumea "podoaba" am trimis mail pe contul comun, sper ca n-am uitat id-ul, ca e sept_oct2009.
Va pupacesc! (de obicei punem apa mai multa, sa se balaceasca, dar acum asa s-a nimerit).
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
selen80 spune:
noi am fost prin vizite, la nasi, prieteni, rude prin Constanta, iar ieri in Tulcea, la parintii mei...a fost frumos ca am mai iesit din rutina de zi cu zi, desi putin obositor pt mine, ca nu am avut cum sa-mi fac programul de somn de pe zi....Ebru a dormit bustean, si in masina, si prin vizite, a fost o cumintica ![]()
doar ieri am facut pozici, o sa le pun imediat..
azi dimineatza am fost si la medic, pt controlul lunar....am luat doar 400 de gr luna aceasta si 2 cm in lungime....dar a zis dr ca mai vedem si luna viitoare cum se prezinta, ca asa per total ea are o greutate buna pt varsta ei (6 kg), pt ca a luat in prima luna f mult....si ca mai degraba pe ea o intereseaza sa fie activa, atenta, sa ne urmareasca cu privirea, sa-si miste bine ambele maini si picioare, etc si astea sunt ok....
cand i-am povestit ca de cateva zile are crize de plans si se da cu capul pe spate cand plange, a verificat-o si in urechiuse, si cica e putin inflamata la urechea dreapta (nu e otita, a zis sa nu ne ingrijoram), asa ca ne-a dat niste picaturi auriculare, plus sa-i bagam paracetamol....
cam atat de la noi...ma duc sa recuperez, si sa pun poze ![]()
POZE URSULICA
nunta
Iulika29 spune:
Bunå dimineata!!
La multi ani Andreelor si Andreiutilor!!
doamne dar ce ati mai scris..![]()
Nela sunteti superbi de la mic la mare..si peisajele alea 
..creste mårgelata vazånd cu ochii(din poze)
..ce fainå atmosfera de craciun..
Raluk doamne imi pare asa rau de crizutele astea a lui Alex..sper din tot sufletul så ii treacå
..bafta azi la control si poate nu vor fi probleme cu biberonul..
Aida mami dintisori deja? cand ma bucuram si eu ca e oleak de liniste ca vorba aia au trecut coliceii de acu vin altele
Delia soimita ta devine din in ce mai cumintica bag de seamå..
Liliac påi Andra are gene bune..wow la 6 ani citeste(nu mai spui la nimeni, dar si eu citeam la 6 ani ....''gazeta politiei'
..esti o scumpå
Dana ce super cum iti iese tie cu wrapul..

Eu am trimis cupil mai mare( a se citi Bubu
) cu cupil mai mic la plimbare..mie mi s-a intors de atata culoare gri de afarå..l-am trimis si pe tat-su så i se intoarca si lui
..
si eu ma bag så fac baia..singurul pitic care a ramas lipit de pår![]()
Vå pup si mai revin ca stiu sigur ca am uitat så mai spun ceva..![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Dana15 spune:
Ralu v-am vazut puiul frumos ce sta cuminte la baita! 
deci, a dat DD si am reusit si eu!
20 min de stat afara cu Ana in wrap! ura!!!!
Iulika eu sper ca am inteles bine: tu mintenas te duci sa faci baie cu spume si nebunii, nu sa cureti, asa-i?
Selen ati avut un we plin! asteptam pozici!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
Io cred ca Obelixa noastra s-a bagat la curatat baia
....cu toate ca ,dupa,ar merita si o baie cu spuma

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
selen80 spune:
sunt la cap 14:
hehe, ce tare e Cuceritorul in ditamai cada! si se vede ca-i placeee!
Mada, Alex eu cand plec pe undeva si ii las laptic in biberon sa i-l dea buni, ii las de obicei u bibe de vreo 90-100 ml, si inca unul de rezerva....de obicei il papa doar pe cel de 90 de ml, dar si p=ala cu chiu cu vai, cu pauze....asa ca nu mi se pare ca mananca putin bebii vostri..
Ralucapaun ce poze frumoase aveti de la botez! imi plac tare cea cu voi doi cum stati imbratisati si o admirati pe unguroaica frumoasa si cea alb negru cu toti 3 si voi pe burtca, si...mai multe, de fapt
iar tu arati minunat, n-ai zice ca ai nascut de curand..
ce petrecere au incins fetele din "diaspora", plus Dana
, in jurul quiche-ului Luciei
ce m-as fi bagat si eu la o bere, cu alcool, fara alcool, nu mai conta 
KAtteryna, cat ma bucur pt evolutia Raisei! si mai poftim o baclava de la mine, ca au mai ramas de la Bayram
uf, dar n-am reusit sa vad poza cu pluta trandafirasului, imi da eroare...
uf, e IUlia Claudiei bolnavioara, astept cu nerabdare sa citesc mai departe sa vad ca i-a trecut, mititica de ea 
Monica tin pumnii sa iasa bine toate analzele, poate mai elimini ceva pitici dinc ei 999 ramasi ![]()
Moni IUlia vad ca si tu ai venit cu vesti bune, bravo, si tinem pumnii ca in ianuarie sa nu mai aiba nimicutza!
Raluk, te-ai destrabalat pe forum ca pe vremuri, ce ma bucur pt tine! si pt noi, ca ne bucuram de mesajele tale 
si gata cap 14, incheiat f frumos cu poezioara Luciei ![]()
POZE URSULICA
nunta
Iulika29 spune:
hehe fetelor vise..baie cu spume..au iesit spumele de pe mine cat am frecat-o...baia
..imi vine sa må mut acolo
..am terminat si au venit si copii de la plimbårealå uzi leoarcå
doamne ce bucurie ca am reusit så fac baia
..deci de acum pot sa fac invitatii..
..ieri am avut in vizita mai toata ziua o prietena tare nebuna..mi.a spålat vasele..adorå fata så faca asta ..cand isi anunta vizita imi spune nu spåla vasele ca stii ca o fac io
..aa e Tania prietena care mi-a fost alåturi la nastere..am niste prietene..
.acusi vine cea care gateste mneamm
..Nu trimit pe nici una nicåieri![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 ieri am avut in vizita mai toata ziua o prietena tare nebuna..mi.a spålat vasele..adorå fata så faca asta ..cand isi anunta vizita imi spune nu spåla vasele ca stii ca o fac io ![]() ..aa e Tania prietena care mi-a fost alåturi la nastere..am niste prietene..![]() .acusi vine cea care gateste mneamm ..Nu trimit pe nici una nicåieri |

macar pe Tania? pls, pretty, please... 

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)