Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 21
NelaM spune:
Sunt intr-o stare de spirit de zile mari!
Sa aiba oare legatura cu faptul ca am ajuns la coafor si m-am si tuns? Neeeaaaahh!! ![]()
Moni si Camy, o ibratisare calda pentru voi azi. 
Moni, ce drag imi e cand imi ziceti ca seamana Ana cu mine... Creste inima in mine.
Ma bucur tare ca Dragoselu' e baiat de gasca si si-a dat drumul si el cu somnul de noapte.
Tu cum mai esti, ce-ai mai facut? 
Mary, multumim de cuvintele frumoase, esti o draguta. 
Ma bucur ca s-a dat sotul pe brazda, ca de nu, il pastea o bataita de la moi, ca n-am multa minte. 
Voi ce ati mai facut? Asa imi place cand povestesti de Alexandru...este tare frumos sa repeti acum din experientele trecute, sa retraiesti momente placute acum cu Razvan, desi fiecare cu personalitatea sa si modul diferit de dezvoltare. Oricum, jos palaria pentru o mamica asa tanara ca tine, te descurci de minune cu amandoi!
Dana, multumim frumos.
Ana face frumos cand plange, parca e un pisic, parca nici nu stie sa planga, mai mult se tanguieste, asa, ii zice de dor si jale...
Eu zic ca Ana ta seamana mai mult cu tine, e finuta, delicata. 
Raluka, te stresezi prea mult cu Alex, o sa fie super bine cat vei fi la doctor, o sa vezi. Nu are ce sa se intample mai mult decat un plans zdravan in lipsa ta, in cel mai rau caz. O sa fie ok! Tinem pumnii sa fie totul bine la control.
Ma bag si eu pe mailul comun imediat, sa vad filmuletul.
Maria, ce mai face Aidan, ce ispravi a mai facut azi?
Selen, mie mi-a fost dor de tine. Ia pune repede niste poze sa vedem cum a fost la bayram, ca sigur v-ati distrat.
Ebru are greutatea foarte buna la varsta ei, pediatra ta are dreptate cu urmaritul altor chestii acum. 
Iulika mami, ce harnicuta esti azi, bravo! Eu as fi iesit mai degraba in vremea gri, rece si rea, decat sa ma pun sa fac smotru la baie...dar daca dupa aia se lasa cu prietene care gatesc si spala vase... pai asa da! Pana iti faci o prietena careia ii place sa faca si smotru mai e un pas asa de mic...
Acuma lasand gluma la o parte, jos palaria pentru prietenele tale! Sigur nu le lasi si pe la mine? Promit eu sa le entertain la maxim, sa se simta fetele bine! 
Multumim frumos pentru aprecierile la adresa noastra. 
Luto, mami, ne urmaresti din umbra vad. Ce face David? Cum mai sunteti? 

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
selen80 spune:
si cap 15:
Mada si eu o legan pe Ebru, si soacra-mea, iar seara o legan si in patutz, ca e din ala de se balangane
eu nu cred ca o sa se obisnuiasca neaparat asa, ca adoarme ea si doar cu suzi cand ii e tare somn, leganatul e in plus cand o vad mai agitata si cu ochii maaari, si imi e si mie somn, asa ca grabesc "procesul" un pic ![]()
Liliac si Ebru trage de sfarcurile mele ca de "ciunga"
mai ales cand o apuca partzurile exact in timp ce papa....de aia cred ca am si facut rana....acum a trecut rana, dar ma mai ustura cand suge...
IUlika am citit si eu povestea voastra, nici eu n-o stiam,. dar ma bucur ca va-ti intalnit, ca ia uite ce mandrete de ginere a rezultat 
Mada si Vik felicitari pt botez
vaaai, ce tare e Aidan cum iti mananca el nasu, Manga! 
ce simpatici sunt si baieteii lui Kiki! ma bucur tare ca ai mai intrat pe la noi sa stim de voi, si uite ca ne aduci vesti si de la Mimika 
Monique sunteti f frumoase toate trei! nici eu parca nu te vazusem in poze pana acum, arati f bine!
Luci si pt mine e o imensa placere sa ma balacesc in apa, daca aveam unde o duceam si eu pe Ebru la inot...dar asa trebuie sa asteptam vara, si o bag direct in mare, sper sa-i placa
(tas-su nu stie sa inoate, a avut un mic incident cand era mic si prins fobie de apa... asa ca ramane in sarcina s-o invat sa inoate..
Mariaana, Manga, Liliac multumim de urarile de ziua ursulicai 
Elle sa speram ca o tine pe Anna programul asta fain, sa te mai odihnesti si tu...la dentist am fost si eu vineri 
Cristina multa sanatate lui Andreiutz
trimit si revin, n-am terminat cap., dar e pe antena 2 o emisiune despre diversificare si vreau sa o urmaresc...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monique02 spune:
Raluk am vazut filmuletul, ce cuminte era Alex, banuiesc ca plansul a inceput dupa ce s-a terminat filmuletul. Mi-a placut ca ti-am auzit si vocea, asa putem sa ne facem o imagine completa despre tine.
Nela sa iti fie de bine noua freza, te-ai si vopsit? Ai luat-o si pe Ana cu tine ? ![]()
daciana.ilie spune:

Felicitari Andre! sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!
ma bucur nespus ca totul e bine ![]()
noi nu prea avem cum sa recuperam dar speram ca toti dovleceii sunt bine sanatosi!
...si mamicile vesele ![]()
pe toata lumea
daci
mamica fericita de galusca
Raluca_u spune:
buna fetelor
am ajuns si noi astazi acasa. multumim de gandurile bune, sms-uri, telefoane. sunteti niste dragute.
cu urechile deocamdata suntem bine dar stef intra intr-o grupa de copii cu predispozitie pt asa ceva, plus ca are si polipi deja - diagnostic pus dupa o examinare cu camera. dr lui ne-a spus ca ar fi prea mic pt polipi dar ca prea haraie cand respira si ii face examinarea aceasta pt a vedea exact si rezultatul a fost cel nedorit, are deja polipi dar deocamdata il urmarim nu ii facem nimic e prea micut.
acum tuseste tare de ieri sper sa se limiteze la atat si sa ii treaca ca e tare greu sa stai dparte de casa si sa nu iti vezi celalalt pui.
va pup si incerc sa recuperez si eu desi nu stiu cand o sa reusesc.
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Sunt intr-o stare de spirit de zile mari! Sa aiba oare legatura cu faptul ca am ajuns la coafor si m-am si tuns? Neeeaaaahh!! |
poze! poze! poze!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Raluca bine ati revenit acasa! imi inchipui ce greu trebuie sa fi fost..cu puiul mic la spital si cu Adinuta care isi vroia mamica; ufff..polipi deja? sanatate multa pentru Stef! 

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ellenuta spune:
intru la cap nou!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
septoct2009 spune:
pofititi la capitol nou!
elle
mai raman pe contul comun .. mai trebuie sa fac vreo modificare??
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta intru la cap nou! |
ca sa vezi , ca tocmai vroiam sa intru eu