Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 22
selen80 spune:
Raluk multumim de urari! si multumim de vesti de la Raluca_u, ma bucur ca scapa in sfarsit din spital
Cristina foarte frumos inceputul povestii voastre, dar si finalul, cu cei 2 copilasi minunati pe care ii aveti!
LIliac esti mortala, cu fiecare mesaj ma faci sa rad
si Ebru ii zambeste si gangureste mai mult lu tas-su, ca deh, io-s aia care o mai chinuie cu niste picaturi, cu aspiratul mucilor, etc...tati e doar "dixtractie" ![]()
Diamar a mea stranuta destul de des, de cand s-a nascut, dar nu a racit pana acum....
Nela ne-ai imbolnati iar cu locurile alea frumoase, si ce apus de soare superb..dar si protagonistii
sic e papai tu bun acolo?? 
opppaa, lume "noua"! a revenit Aidutz dragutz! i-auzi ce precoce e Foca, e primul dintisor de dovlecel
! asteptam sa revii in fortza, ca tare dor ne-a fost de tine!
Crocodana ai vazut ca si Ebru a luat f putin in greutate luna asta, dar eu nu ma ingrijorez, ca si dr ne-a linistit...si eu ma gandesc ca a fost mai agitata luna asta, dupa vaccin, si cu problema la urechiusa, si de multe ori nu reusea sa manance ca lumea ca incepea sa planga si eu o culcam, ca asa se linistea....deci sper ca luna asta sa recuperam....si la fel face si Ebru, isi linge manutzele (asta cand nu sunt pe langa ea sa-i bag suzeta..), se umple de bale, si eu m-am gandit la dintisor, dar stiu ca ar trebui sa aiba gingia inrosita in zona aia, si ea nu o are....
Monica sa stii ca si eu sunt cu piticii cu curatenia, dar daca se anunta careva, il aman pe weekend cand e si sotz acasa, si trag repede o curatenie macar in baie, dau repede o matura/aspirator in hol si living si gata! ma rog ca praful de pe mobila sa nu-l vada nimeni, iar celelalte camere sunt off limits ![]()
Dana multumim pt pusi dulce, si dam si noi inapoi unul 
Delia tare frumoasa soimita ta, inconjurata asa de jucarele ![]()
IUlik si eu am o prietena buna care nu pleaca pana nu-mi lasa toate vasele spalate
io ii zic lasa-le, ca le spal eu cand am timp, si ea nu, ca cica nu e bine sa le lasi peste noapte (ceea ce cred ca e de fapt doar un pretext)....pacat ca nu poate veni mai des
of, si cand oi reusi si eu sa fac ca lumea in baie, ca am tot facut pe bucatele, ba wc+chiuveta, ba cada, ba gresie faianta, si pana termin se murdaresc alealalte la loc
de bucatarie nu va mai zic, ca aluminiul ala de-l pun pe el e plin de lapte dat in foc (normal, ca daca plange mandra, nu pot sta langa aragaz sa urmaresc cand fierbe laptele...), si nu-mi vine sa-l adun, ca sigur a mai curs si pe dedesupt si trebuie frecat
si ca sa ma laud si eu, si noi am citit amandoi de pe la 5 ani (tin minte si acum cum mergeam la mama la munca si ma puneam toti ca pe maimute sa le citesc ziarele..), asa ca sper ca Ebru sa ne mosteneasca....bine, la mine a fost si datorita surorii mai mari, ca ea era deja la scoala si eu eram tot timpul pe langa ea si ma bagam in seama, pana am invatat si eu pe langa ea sa citesc....
Nela sa-ti fie de bine!
trimit, ca am cam ajuns la zi cu cititul, mai am 2 pagini (pfiu, sterg fruntea)
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta