Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 18
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Eu pot sa beau si-un kil de visinata si apoi sa ma gandesc la "povestea noastra" ca tot n-o sa mi se para romantica. |

Ce tare esti! Si la faza cu aspirina intre picioare si mai tare!!!
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
delia79 spune:
Manga, wow, ce super e poza in care Aidan iti papa nasul ! Si ce-a crescut pustiul, super frumos
.
Liliac, ce avansata e Andra, sa stie sa citeasca deja singurica. Bravos
Are gene bune fata ![]()
Raluk, ce bine ca mai poti intra, chiar si cu Alex in brate, tot super e
. Ai inceput sa-l scoti la plimbare pe nazdravan? Sa stii ca toti mai plang pe-afara, dar si la mine e valabil ce povestesc fetele, si anume ca se calmeaza si adoarme (5-10 min).
Blankar, bine ai venit
si multa sanatate puiutului 
Monis, Iulika, Manga, si mie mi se pare ca trece timpul prea repede. Deja mi-e dor de soimita mea micuta. Mi-a placut cum ai spus tu Manga, ca ti-e drag si cand plange si abia astepti as-l tii in brate si noaptea cand se trezeste. Asa simt si eu, imi place sa o plimb in brate si sa-i simt perisorul pe gatul meu. Imi da o satisfactie fantastica cand adoarme la mine in brate. Bine, dupa aia trebuie sa-mi bag mainile in apa rece sa treaca durerea, dar....e bine asa
.
Claudia, ma bucur ca ai acum o familie minunata. O meriti din plin! E mai bine pritesa bolnavioara?
Nela, ce frumoasa e Ana si ce frumos a crescut
. Iar tati am impresia ca e topit dupa margelata
. Foarte frumoase aranjamentele de Craciun, peisajele, totul
. Si tu arati foarte bine, mami
.
Cristina_Ana, off...nu se mai termina microbii astia. Pup dulce pe Andreiut sa treaca uratele astea de boli
. M-am uitat la pozici si ti-am admirat copilasii, Andrei e un cavaler, iar Ema e adorabila cu hainuta aia pufoasa roz 
. Un buchet mare de flori si o imbratisare calda pt o mamica frumoasa, inteligenta, joviala si puternica 

Liliac, cu vaccinurile astea e mare lupta in sufletul meu. Daca nu as avea nevoie sa intre in colectivitate la 1 an, le-as amana sau anula pe toate. Nu-mi place deloc reactia puiutei mele la vaccinuri. Dar ce sa fac? Sper sa fie mai rezistenta soimita turele urmatoare.
Raluk, merci pt site-ul cu raw food. Am aruncat un ochi pe-acolo, m-am inscris si ma tenteaza si sa cumpar cartile alea electronice. Aaaa, acuma vad ca ai scos puiul la plimbare, bravo! 
Dana, bafta la coafor, spui ca te faci satena? Cred ca te va prinde super, asteptam pozici
Pupam si pe Ana cea cumnite care e de gasca si o lasa pe mami sa se vopseasca 
Diamar, da, bebelusii stranuta fara a fi raciti, e o modalitate de a-si curata nasucul. Pup nasucul lui Matei 
Aida , wow, ce repede iese primul dintisor la Erik. Pupam baiatul pe falcute 
Liliac, ai un simt al umorului iesit din comun
. Esti tare haioasa si mai ai si talent la povestit.
Oare ce mai face Diana din state?
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Azi a dormit exceptional de bine si de frumos soimita mea scumpa
. A inceput sa-si tina capusorul cand o pun pe burta, mai ales daca ii pun un prosop rulat sub piept/brate, deci piticul acesta a fost nimicit
. Isi descopera mainile, le ridica asa tepene, cu mare efort, se incrunta la ele si poc, direct in frunte isi da cate-o lovitura. Stie sa faca si bulbuci din saliva
si foarte important.... a inceput sa-i creasca parul, in sfarsit
. Speram sa adunam de-un mot pana la un anisor
. In rest, ne tavalim de placere cand ascultam Beatles pt copii, of, audiofila lu' mami. Si ne face o deosebita placere sa stam la bulanasele goale cate 5-10 min cand schimbam scutecelul. Timp suficient de pupacit si funducul si fundita
.
Azi am facut si ceva poze cu prietenul meu ursuletul
Va pupam si sper sa pot intra si maine 
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
NelaM spune:
Salutare de la mare! 
La multi ani de onomastica tuturor Andreilor si Andreelor! Va pupacim (eu si Ana) si va dorim tot binele din lume! si asteptam o tratatie, ceva, ca tare ne plac chefurile noastre, sa ne mai adunam la o sueta! 
Eu citesc din urma. ![]()
Maria, da, ne place tare cafeluta de la Starbucks si sa stii ca si pe la noi e cam scumputa, dar na!
Si la noi Ana adoarme cum o scoatem afara, mai si plange, dar in principiu se linisteste cand plecam in plimbarica. Multumim frumos pentru aprecieri.
Ioanna, si eu cred ca trebuie sa te bazezi pe instinctul matern, sunt insa situatii in care trebuie ascultate recomandarile medicului.
Elle, ma bucur din suflet ca doarme Anna mai bine, e lucru mare, te mai odihnesti si tu, ca nu-i usor cu doua fete in casa! Si ce fain ca a inceput deja sa rada. Ana scoate niste sunete de ma mir de unde...
Cristina, tare rau imi pare ca esti trista cu al mic. Mai un pic si trece, gata! La multi anisori Andreiutului bolnavior.
Am facut si pozici cu inaripatul, (numa' la cat am asteptat dupa dihanie!) o sa le descarc si o sa le sheruiesc si pe alea zilele astea, daca nu uit. ![]()
Dana, si eu am auzit de colectia Andreei Marin, o sa ma uit si eu pe net sa vad ce si cum.
Imi place de voi ca va plimbati tare mult, Ana este o cuimintica ca va permite, stiu asta din experienta.
Monique, multumim frumos de aprecieri la adresa pozicilor. Sa stii ca si mie asa de mult imi place aici, este superb, exact ceea ce imi trebuia acum. Adevarul este ca a locul acesta linistit, de vacanta a venit o data cu nasterea Anei, a venit dupa multe calatorii (eu am mers saptamanal cu avionul Shanghai - Shenzhen, in interes de serviciu, iar din cand in cand faceam si drum in Manila, acolo unde este firma mama). Si insarcinata chiar, pana in 4-5 luni. Si nu era usor, iti dai seama. Este o pauza bine meritata.
Pupam pe Andreea ce frumusica si la multi ani si ei!
Cristina, ce frumoasa este povestea ta de dragoste! Te admir pentru ca esti o super femeie: puternica, deschisa si optimista! 
Nela, mamica de
NelaM spune:
Raluka, eu optez ergo carrier, mai ales ca Alex da sa se faca maricel. Spatele tau iti va multumi insutit mai incolo! 
Ma bucur ca sotul e din nou pe baricade si ca i-a trecut raceala.
Mai aveti poze noi cu Alex, ca demult nu l-am mai vazut. 
Multumim frumos pentru aprecierile la adresa Anei.![]()
Liliana, offff, eu deja imi pregatesc discursuri pentru cand Ana va striga sa vin sa o sterg la fundulet!! Eu sper totusi sa o invat sa faca lucrul asta singura, asa, cu maiestrie si gratie...
Asa zic acum, cine stie mai incolo.
Diamar, am rosit de placere ca mi-ai zis ca seamana Ana cu mine, ca si mie mi se pare, dar nu ma crede nimeni, desi le zic ca asa eram si eu cand eram mititica, aproape aceleasi trasaturi le aveam. O sa ma laud si la sot ca uite, zice cineva ca seamana si cu mine.
Ce cool metoda contraceptiva!! 

Cu stranutul, si Ana stranuta sa isi curete nasul si gatul, am intleles ca e ok. Ana nu a racit nicioadata, a avut acea raguseala atunci, dar in rest, ne-a ferit dumnezeu de raceala.
Ce iti mai fac baieteii? 
Claudia, daaa, nu se prea potrivesc tricolurile peisajului acela de craciun, superb care e in mai toate mallurile, dar daca nu e soare ma uit pe geam si imi inchipui ca e iarna! ![]()
Doamne ajuta ca e cald, e a doua iarna care o petrec in sudul Chinei si imi aduc aminte de gerurile din Shanghai si imi zic... brrrr. De fapt anul trecut pe vremea asta faceam ture Shanghai - Shenzhen, saptamana eram intr-un oras langa Shanghai, weekendurile in Shenzhen, cu sotul, pe meleaguri mai calde.
multumim frumos de aprecieri! 
Cum se mai simte Iulia?
Ioi, Aida, primul dintisor!???? Super precoce la capitolul asta Eric! Gata, sa te tii de-acum, incet incet incepem toate sa anuntam marele eveniment: primul dintisor!!!
Te astept sa iti faci mai mult timp sa stai cu noi.
SI cu maselele alea... of of, stiu cum e!
Crocosdana, nu fii tristuta cu greutatea Amaliei, ca este normal. Atata timp cat este in grafice, ascendent si ea este bine, uda scutece si doarme, totul e ok!
Merge si eu la masa, ca tot scriu la mesajula asta in reprize. Revin.
Nela, mamica de
NelaM spune:
Delia, mi-a fost dor de ca tine, chiar ma intrebam cum mai sunteti ca nu te mai vazusem demult. Am vazut ca ati avut ceva problemute cu vaccinul, bine ca au trecut. Am vazut si pozele, nu ma pot pronunta daca Sofia seamana cu tine sau cu sotul, parca duce mai mult cu sotul. Este o frumoasa. L-am observat si pe Fifi la voi in poze, nu stiu cum de a zburat de la noi la voi
(fluturasul acela cantator, ador jucarioara aia, mai ales sunetele, si se pare ca si Anei ii plac).
Bineinteles ca Sofia e audiofila, nici nu ma asteptam altfel, cu asa gene muzicale, mai greu. 
Andrushca, cum a fost la munte, i-a placut Sophiei? Ce fain ca e o copilita cuminte!
Mare noroc am avut noi astea cu copii cumintei. Chiar ieri m-am intalnit cu un cuplu indian (nu-i cunosateam, m-a intraebat tipa de varsta Anei, cand eram la plimbarica si am schimbat cateva cuvinte cu ocazia asta). Tipa era destul de in varsta, mai degarba bunicuta decat mamica, imi zicea ca si ea are fete, doua parca. M-a intrebat una alta de Ana si ii ziceam ca doarme deja foarte bine nopatea, pe zi e un copilas cuminte... mi-a zis ca e bine, sunt norocoasa, si am realizat cat de norocoasa sunt cu asa copil cumintel. Sa o tina dumnezeu tot asa.
Neaparat sa ne arati cizmulitele, ca nu stiu cum sunt, o sa ma dau pe net sa vad si eu.
Luto, cum mai sunteti, all ok?
Ce planuri aveti pe azi?
Adi, nu te-am mai vazut demult, sper ca iti lasa cangureii si cateva momente de respiro. 
Si n-am mai vazut-o nici pe Gegea, mie imi placea cand ma trezeam si gaseam mesajele frumoase de la ea.
Va pupacim, mergem imediat afara la plimbarica.
O zi excelenta vo doresc si o saptmana asemenea!
Nela, mamica de
monique02 spune:
Buna dimineata,
Oferim noi de dimineata
- de la Andreea.
AndraIulia felicitari entru achizitie, vreau si eu Uggs, am cautat dar nu am gasit negre nr meu,poti sa imi dai un pont unde sa caut, daca nu te superi 
monica_dicut spune:
Buna dimineata si de la noi
. Azi e si pentru noi buna. A dormit Atomix al meu de la 11 pana aproape de 7
si acum inca mai doarme 
Pe de alta parte e si o zi tristuta pt ca este Sf Andrei
...
Am vazut si eu pozici cu o mamica tanara si frumoasa
ale lui monique. Of... (emoticon care viseaza cu ochii deschisi
) as vrea si eu sa arat asa.
LA pozele Nelei nu mai spun nimic legat de loc
dar spun ca am impresia ca Ana iti seamana tare bine, sau ma insel??
Vazut si pozele lui Blankar (uelcome pe la noi
) care are doi baieti tare frumosi.
am sa treaca toate cele rele
Cris, desi stiam in mare parte povestea tot m-a impresionat
. La noi din pacate e cam invers. Moartea bebelusului de anul trecut ne-a unit iar nasterea lui Atomix ne-a cam dezbinat... anyway...
Sanatate lui Andrei si
pentru astazi. Iar DRagos spune ca-i e dor de Emma si vrea sa mai vaza niste pozici (sper ca are ochii verzi ca tare-mi doresc un nepotel cu ochii verzi
)
Aida,
dintisor. Nu pot decat sa-ti doresc nopti usoare, sa nu faca febra si sa nu planga 
. Si mi-e tare dor de tine sa sti.
Tuturor celor care-si serbeaza numele si pt cei care implinesc lunite 

Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Dana15 spune:
Buna dimineata
Sa fie sanatosi si voiosi toti puiutii ce poarta numele Sf Andrei!!!
La multi ani Andre!
(oare mai sunt mamici cu acest nume la noi in gasca?!)
La multe lunite si ani frumosi pentru Filip al lui Gegea si pentru Flavius, puiul lui Camy!
Un pusi dulce si pentru Alba ca Zapada (Ebru)..ca ieri am uitat![]()
Moni, Camy pentru voi, mamici puternice, o imbratisare calda
Moni imi pare rau ca spui ca nasterea lui Atomix drag v-a indepartat..poate ca este numai o senzatie de moment, sunteti probabil amandoi obositi si inca va adaptati la noul rol;
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
vias spune:
Buna fetelor, imi pare rau ca nu am mai intrat, nu am mai citit...din pacate nu am timp
, pispiricul meu nu prea doarme, are colici si e foarte agitat si marait.
Si voiam sa va multumesc pentru vorbele frumoase legate de ziua de azi!
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE