Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

va salutez si va pupez cu mare drag

Noi in parametre , am reusit sa decalotam putulica usor si fara scandal si ... tineti-va bine ... ne iese primul dintisor si din cauza asta nu prea mananca , chiar a scazut in greutate ...

... dar peste toate astea suntem ok , e un mare vorbaret si zambaret , in curand o sa va pun si niste poze si sper sa ma pun pe picioare si sa pot si sa am timp sa intru ca imi e tare dor de voi si nu mai stiu nimic de voi decat in mare din alte surse

Am avut o saptamana plina , Laci a fost acasa si eu am umblat si am umblat si am rezolvat hartii si alte hartii si mai canalul ala la masea care nu imi mai inchide odata sa termin drumurile la dentist si nu am reusit deloc sa imi fac 2 masele cu niste cariute micute care nu sunt nici un pericol si nici nu dor , dar eu trebuie sa le fac preventiv ca nu suport durerea de dinti ... si de maine suntem iar singurei si iar hartii ... eeeeh

Si peste toate am avut un net de tot ... de 3 saptamani si cand sa intru se intrerupea ca in final m-am certat si cu cei de la UPC ca de un an ne dispera cu serviciile lor de rahat ...

Va pupam cu drag si dor si tineti-va bine ca saptama asta ne linistim cu alergatura si nu mai scapati de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

He-hei, mezina grupului a scus nasucul in lume

FELICITARI ANDRECLUJ!!! ITI DORESC SA TE BUCURI DE FIECARE CLIPA PETRECUTA ALATURI DE MINUNEA TA CHIARA! SA FIE SANATOASA, NOROCOASA SI IUBITA!

yuhuuuuu

Multa sanatate si o viata plina de bucurii in coltuletul vostru de rai alaturi de Chiara mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Felicitari din suflet Andre!! Bravo mamica curajoasa si puternica!
Sa fie sanatoasa fetita si norocoasa!

recunosc am citit pe sarite...prima si ultima pagina....cum sunt in urma destul nu am mai avut rabdare sa citesc tot capitolul ca omul ca sa aflu daca a nascut sau nu Andre!

ma bucur din suflet pentru tine si iti doresc refacere rapida!!!!

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

eu sunt un picut cam trista...ama a luat in greutate saptamana asta doar 60g...f putin pt ca eu si tati eram obisnuiti cu 200-250g....ne asteptam cumva pt ca manca putin dupa rotarix...dar nu la atat de putin...
in rest nu mai avem deloc colici, zambim, radem, vorbim, scoatem limba (cred ca inainte de a -si descoperi manutele a descoperit limba asta pt ca tati s-a tot jucat cu ea asa)...nu ridicam inca caputul cand stam pe burta dar nu imi fac griji deocamdata...
ama nu suge degetul sau suzeta ci mai mult isi linge manutele sau isi baga degetele in gura...citind despre dintisorul aidei ar fi posibil sa iasa asa devreme si la noi??
mi-e tare dor de voi dar nu reusesc deloc sa citesc..si cand ajung la zi e prea tarziu sa mai scriu ca as fi total pe langa subiect...plus ca am ramas datoare cu poze de la botez..

citesc si revin,

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Si noi suntem la zi, dar sunt rupta ca am avut un weekend plin, va pup si sa ne tineti pumnii ca facem vaccinul si dupa ce v-am citit mi-e si mai groaza decat imi era inate...Doamne ajuta!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Alex nu stiu ce så iti spun..am citit ca au facut unii bebei si febra dar så stii ca al meu a fost super cuminte dupå vaccin fårå febrå si de atunci parca s-a schimbat total..bine ca nu mai sunt nici coliceii..au dispårut in ceata tot de pe atunci

Am uitat så iti spun ca imi place de mor poza cu cåteii.. oricum Zeina e personajul principal

Cristina_ana am citit povestea voastra care nu a fost una simpla si lipsita de greutati dar frumoaså pt ca sunteti impreuna si ati trecut amandoi peste perioada aia urata..imi place ca ati realizat o parte dince v-ati propus..o mare realizare ..si felicitari pt ca ai stiut så iti salvezi casnicia pt ca a meritat

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

ahaaaaa , deci scrieti povesti cum ati cunoscut consortii ... asteptam cu interes si alte povesti

... si am mai vazut poze cu minunatii de alex25 , croco si nelaM si o sa ma mai uit , dar acum chiar trebuie sa fug la

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Dana15, si la noi iese kkuta din scutece cand se intampla cu explozie. Saptamanile 6 si 8 au fost deosebit de explozive la noi . Nu are legatura cu tipul de scutecel folosit, cred eu .

Madalina, sa-i fie de bine botezul lui Irinel. Asteptam poze

Monica_Dicut, pupam Dragoselul si-l rugam sa-ti dea un pic de timp sa-ti mai tragi sufletul . Si eu am piticul cu ''nu invit pe nimeni ca nu e baia curata'', cred ca singura solutie e sa dau ignore, ca timp de curatenie nu cred sa am curand .

Ioanna, sper ca s-a rezolvat cu treaba nr. 2 la Carol cel mic. Dam pup de incurajara . Ai incercat sa-i faci bicicleta, sa-i pui un prosopel cald pe burtica....ajuta la tranzitul intestinal.

Monique, ce fetite frumoase ai si ce bine arati . Bravo mami!

Mary, te felicit pt atitudine, asa e, copiii sunt cei mai importanti

Luto si Iulika, ce frumos ca aveti un program deja la baieti, nu stiti ce mult va invidiez. Luto, eu am o mare nelamurire: eu in poze vad ochii lui David ca fiind verzi, dar vad ca fetele spun de albastru, iar tu nu zici nimic . Deci, sunt verzi sau albastri, mai draga? BTW, mi-a placut tare cum face el pluta . Iti recomand un colacel de innot, sa se mai odihneasca si bratele lui tati .

Iulika, mai ce frumos ai povestit cum ti-ai intalnit sotul . Va doresc sa ramaneti la fel de iubareti ca acum

Claucia, ce fetite cuminti ai (si frumoase) de poti face atatea iesiri. Wow!

4mykids, multa sanatate la printesa . Pup si mamica curajoasa.

Ralucapaun, sunteti superbi cu totii! , iar Natalia e o scumpete . Foarte reusite pozele

Luto, 9 din 10 unghiute taiate e un procent excelent

trimi ca iar vrem papa

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

am scris un superpost si a disparut ca magarul in ceata.

ce spuneam? ca ma bucur ca raluk a scos pustiul la aer si ca doarme dus. ca ultiam rezerva, prietena mea oana, cea care v-a anuntat ca am nascut, isi scoatea baiatul pe strada la plimbare in bataia lunii. avea colici si urla tare si cand ajungea la disperare, il infasura intr-o patura si il scotea pe strada. in 5 minute era gata. si Aidan asa face mereu. ieri la treapta a doua din fata casei, a pus capul in piept si somn de voie. de parca cineva avea o telecomanda si l-a inchis brusc. ma distreaza mereu cand face asta.

astazi a dormit piski al meu impresionant...mai toata ziua cu pauze de vreo ora. cam 3-4 la numar. si cat am gatit si taica-su invata, el s-a trezit si s-a intretinut cu mainile.uneori ii place sa fie lasat in pace, vad eu bine. acum vreo 2 sp si-a descoperit mana dreapta si acum vreo sp pe cea stanga. iar acum le leaga, si le tranteste peste cap. e tare haios. jucaria cea rosie pe care o avea Andra Lilianei pe cap in poze, i-am tot zornait-o ca acum cand o vede rade la ea. de la o zi la alta parca face mai multe.

Cristina pe ANdrei sa-i treaca repede si Emma sa fie sanatoasa. Ce bine ca povestea voastra are un final fericit. Cu 8 luni inainte sa-l concepem pe Aidan am fost la un pas de desparire. cand am aflat ca sunt insarcinata, a fost cam socant pentru amandoi, pentru ca eram inca in tatonari, incercari sa vedem daca ne putem intelege. in nici un caz nu ne gandeam la un copil. dar, D-zeu are grija de toate. acum ne uitam la el si ne minunam cum de e al nostru si suntem topiti dupa el. Ceea ce parea la inceput greu de acceptat...ne=-a adus cea mai mare bucurie pe lumea asta.

liliacule esti mortala, zau. pana acum o sp fiu-meu zambea la toti, mai putin la mine. pai eu il schimb, eu il hranesc...eu il aodrm, in mare parte...dreptate e pe lumea asta? dar si-a revenit. acum e mai darnic si se intoarce dupa mine oriunde imi aude vocea. iar cand il adorm in wrap si ofteaza in somn la pieptul meu, il iert de toate.

Dana 7 dimineata? well...ce nu facme noi pt frumusete, nu? oricum tu esti o frumoasa, cu sau fara coafor.

croco nu fi trista...o fi avut si ea o sp mai relax.

aida .wow, deja primul dinte???? pupam Erik scump.

ralukapropo de metode contraceptive...eu nu am avut niciodata menstruatie regulata, deci la mine am ers ani de zile metoda "feritului". eram convinsa ca nu raman usor si pentru ca mi-a mers urciorul la apa atatia ani, evident ca nici nu mi-a trecut prin cap ca as putea ramane. nici acum nu stiu ce s-a intamplat, decat ca asa a fost sa fie. si sunt recunoscatoare pt asta.

cat despre sling vs.wrap. eu le am pe amandoua. cu slingul ma doare mai tare spatele si mai rpd, dar e mai usor de manevrat. se intampla sa am sizile cand nu pot sa-l potrivesc si pace. cred ca e mai comod la alaptat. cand il plimb si stiu ca nu voi alapta in urmatoarele ore il pun in wrap. pare mai usor. are peste 5 kg, deci nu mai e chiar asa usor. uite un www.calinbleu.com/baby_sling_instructions.html" target="_blank">site care are o gramada de pozitii pt wrap, inclusiv pt alaptat. daca tot ai un wrap, de ce nu-ti iei si un sling? acum am invatat in wrap sa-l pozitionez mai sus, sa pot sa-i ating fruntea cu buzele cu uisurinta, doar aplecand capul usor. scrie si pe site-ul asta, ca nu e bine daca ei sunt pozitionati jos pentru ca iti dau tie dureri de spate.

dana nici lui Aidan nu-i place mereu in wrap/sling. si unepori plange ca e lipit de mine, dar eu insist pentru ca vreau sa-l culc si daca il dansez energic prin casa, cedeaza si in dpozitia ochi/urechi ciulite si capul pe spate cu gatul arcuit, il vezi cum se imblanzeste si isi lasa usor capul pe piept la mine, apoi ii deraiaza ochii si in 5 minute e gata.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara,fete dragi!!

Yo am mai tot citit ce povestiti voi, dar nu am apucat deloc sa scriu, ca am intrat cate putin de fiecare data.

Felicitari, Andre!! Sa aiba tot norocul din lume micutza Chiara!!

Aida, nu-mi vine sa cred ca deja apar dintisorii...Credeam ca mai tarzior un pic incepe treaba...of,of.

Nela, ca de obicei, super impresionata sunt de pozele voastre..si visez...

Dana, legat de cah, de vreo doua ori ne-a iesit si noua prin scutece. Dar a fost bine comparativ cu momentul din aceasta seara in care in timp ce o schimb a facut in pat cah si a murdarit tot. Nu ma invat sa folosesc masuta de infasat, asa-mi trebe.

Mi se pare foarte frumoasa ideea povestirii despre inceputuri...

Yo-s happy ca in aceasta seara doi prieteni buni ne-au dat vestea...they're pregnant-in 10 sapt!! El este de-o seama cu noi(22 ani), ea este ceva mai mare...s-au casatorit de curand. Abia asteptam!! Le-am recomandat odiseea de mai-iunie.
Altceva...printre altele, mi-am achizitionat niste cizmute Uggs, care nu ma pasionau pana acum, dar deodata....si le-am gasit la un pret f bun, originale fiind(verificat).
Pestisorul meu micutz este tare cuminte, asa cum ne-a obisnuit, o ador! Ea n-a avut reactii adverse dupa vaccin. Nu am simtit diferente. Observ ca dispar si coliceii, care oricum nu ne-au chinuit prea tare, dar tot se simte diferenta.

Va pup dulce si va doresc somnic usor!!!

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput