Bobocei de sept-oct 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 9
babytza spune:
Cuscra mai trimite poza pt clip te rog, nu s-a descarcat cum trebuie si am sters-o din mail 
Cristinesscu si tu sa imi mai trimit poza, la fel si la tine , se descarca doar jumatate de poza pe site
Cealalta jumatate e ocupata ![]()
Cine imi da o melodie draguta pt clip ? Eventual cea cu Happy birthday , sau una cantata de copii...ceva haios sa fie 

Babytza si puii
Valentina
David
luminita2008 spune:
neatza!
feli, te-ai scos! auzi, da' el sta vreodata linistit? da, stiu, cand doarme si cand papa, nu??![]()
paula, sanatate multa lui Mihnea, imi pare rau de ziua avuta, sper ca azi sa fie mai bine si sa va reveniti repede!
Sabineeel, Amalia e mortala! ce de vorbe spune! am ras de m-am spart!
fetita isteata si vorbareata!
ramo, sa stii ca mi-e cam teama de catararile astea. mai nou incearca sa se urce si in pat, it's jus a matter of days pana reuseste si fratica-su incearca sa-l imite. iar eu ii pazesc non-stop. cool... eu ca eu, da' ce-o fi pe Ada?
baby_boy, minimum minumorum 3 zile dureaza orice tratament, cu antibiotic sau nu. intre 3 si 5 zile sau maximum 7 zile, imi zice mie pediatra mea. depinde de boala si de gravitatea ei, de reactia la tratament etc. totusi, cat de grav e? e cazul de antibiotic? face si febra? oricum, sanatate multa!
lauraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
hunii mei s-au jucat aseara impreuna. pentru prima oara, in adevartul sens al cuvantului 'joaca', in sensul ala pe care-l pricep si cei mai batuti in cap adulti. adica nu doar batai si furat de jucarii. s-au jucat de-a prinselea prin casa, unul dupa altul si radeau de mama focului!
asta au invatat-o de la mine, ca-i fugaresc prin casa de vreo 3 zile, nu credeam ca o vor pune in aplicare impreuna... sau cel putin nu acum.
constat cu lacrimi in ochi ca traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea. deocamdata!
am un filmulet, daca-l vreti sa-mi spuneti, ca v-am zapacit cu filmuletele in ultima vreme.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
nikolici spune:
lumiiii bagaaaaaaaa filmul!!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=974ba7539a8bf5733faa2b&skin_id=1603" target="_blank">Clip bobocei la 1 an !!!!!!!!! 
Lavinia sa ma suni sa iti explic cum facem cu poza .
Si astept poze in completare 
Edit: daca am pierdut cumva din poze si lipseste vreuna , imi cer scuze
, dar am avut niste probleme cu calc si am reinstalat de vreo 4 ori windows-ul ....e posibil sa fi omis ceva 
Babytza si puii
Valentina
David
andy_galro spune:
Neatza!
scuze pentru absenta....am fost plecati din oras cateva zile.
Andrei e bine, fuge prin casa si face tot felul de nazdravanii......
nu am apucat decat cap asta sa-l citesc, cu unul am ramas in urma
felicic eu sincer nu stiu daca este numai o criza...nu vreau sa te descurajez dar Andrei de cand a inceput sa mearga este tot o fuga, trage tot de pe mese, se intindew pe varfuri dupa ce este pe dulapuri, isi imprastie toate jucariile prin toata casa, etc....si tot intr-o fuga o tine si in casa si afara![]()
babytza este superb clipul!!! felicitari!!! 
paula multa sanatate puiutului
sabinel spune:
foarte, foarte reusit clipul! sarumana, babytza, ca tot timpul ai insistat sa faci clipuri cu boboceii.
Luminita, baga video cu hunii, vreau sa vad cum se alearga haiosii!
pupici pentru fiecare in parte, azi lasam cupilul cu socrella si iesim numai noi doi, sa ne-aducem aminte cum era ![]()
revin mai pe seara, o duminica faina!
Sabina si Amalia
alexa si mami spune:
Lumi, vreau sa-i vad pe pretiosi. Ce inseamna aia ca ne-ai zapacit!
alexa, cipri si mami
Joy21 spune:
Babytzule, felicitari pentru clip. O
pt perseverenta si efort
Am recunoscut cam 80% dintre bobocei 
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Joy21 spune:
Sabinel, super amuzant filmuletul. Are o limbarita Amalia...
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George