Bobocei de sept-oct 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 8
300 spune:
dintre cearsafuri
Lidia in afara de oboseala mai banuiesti ceva? Doctorul stie?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
mamidestefan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui 300 dintre cearsafuriLidia in afara de oboseala mai banuiesti ceva? Doctorul stie? Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3 |
homeopatul mi-a recomandat sa ma relaxez..sa nu mai beau cafea ...sa beau ceai de tei,valeriana...si alte chestii calmante...
dar cine mai invata pentru examene ..daca eu ma relaxez de tot
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
sabinel spune:
Ramona, ne gandeam s-o patentam, dar nu cred c-am inventat-o noi
cat despre ras, numai de bine, eu inca rad si-acum.
Lidia, parul lung pare mai mult cand cade. daca il tii prins, evita sa-l prinzi prea mult timp in acelasi loc pentru ca firul se subtiaza. o cura de vitamine cred ca n-ar face rau. bafta la examene!
imi pare rau sa citesc despre bobocei bolnavi, sanatate multa!
Sabina si Amalia
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel Ramona, ne gandeam s-o patentam, dar nu cred c-am inventat-o noi Lidia, parul lung pare mai mult cand cade. daca il tii prins, evita sa-l prinzi prea mult timp in acelasi loc pentru ca firul se subtiaza. o cura de vitamine cred ca n-ar face rau. bafta la examene! imi pare rau sa citesc despre bobocei bolnavi, sanatate multa! Sabina si Amalia |
multumesc mult ..sabinel

parul ..nu prea mai e lung..ca l-am scurtat la jumatate din cit era ...dupa o saptamina de cazut masiv..si degeaba..
de prins nici nu prea mai am ce sa prind..si ..il tin desfacut cit de mult pot..dar parca degeaba..pina si colege ca m-au vazut acum citeva saptamini m-au intrebat ce s-a intimpat cu parul meu..deci e vizibil redus..

..in alta ordine de idei..am ris pe infundate (ca dorm copilasii) la filmuletzul "Igiena orala"...sau ceva de genul...e mortala printzesa ta
..cum se spala ea pe dintzi 
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Paula-Laura spune:
in ultima ora nu a mai tusit deloc. Dar s-a trezit de 3 ori, m-am dus langa el, l-am mangaiat si a adormit la loc.
Cred ca trebuie sa ma bag in pat langa el, ma cheama sa dormim linistiti pana dimineata ![]()
o noapte buna tuturor
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
baby_boy spune:

Paula-Laura multa sanatate lui Mihnea..e greu cu boboceii bolnavii..sper sa treaca repede
Sabinel , Amalia e 
Vazut moldovenii..sunt superbi![]()
Noi suntem binisor..continuam cu antibioticul..oare cat trebuie sa-i dau? Am dormit si vreo 3 ore azi..joaca la greu...ne revenim la normal:)
Multumim ca v-ati gandit la noi 
Va doresc o seara linistita so somnik usor
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
gaia.nevia spune:
Paula, multa sanatate si sa treceti usor prin asta.
Nu stiu daca ai aflat, mergem la acelasi homeopat, multumita tie 

Noi am fost nevoiti sa incercam sucul de lamaie si gutuie, este extraordinar. L-am incercat si pentru mine (rinita cronica) si functioneaza, asa ca m-am apucat sa caut produsul vandut de Weleda.
Da-mi PM daca te intereseaza, dar nu poate fi cu livrare urgenta, am inteles ca dureaza vreo luna... deci nu pentru acum.
Pulsatilla face mucii sa curga, iar la Radu a functionat perfect si fara gres intotdeauna. Nu si la Teo din pacate.
La Radu it's like magic... aud un muc gros, il strig cu Pulsatilla... si dispare, frate!
Sanatate!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
In alta ordine de idei... Radu s-a urcat azi pe rand (fara legatura intre ele): pe masa, pe pervaz, in patul de sus!!!!!
Nu-l mai pot lasa din mana, se urca undeva imediat, iar daca il tin, urla.
Ma rog, a stat ceva azi cuminte, in patut, cu Pocoyo... si-a scos parleala mai pe seara.
Cand l-am luat din patul de sus (unde e fieful lui Teo, plin de jucarii interzise) a inceput sa urle, a urlat cat l-am dezbracat, a urlat la baie, a urlat cat l-am uscat, imbracat, bagat in pampers, bagat in sac... a adormit urland. Sper sa nu se trezeasca la fel...
Apropos... schimbatul pampersului e COSMAR. Nu sta nici pt chiloti macar, e o fugareala si un urlet de cosmar...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Neata mamici 
Dau cafea 

si pepsi 

Ne-am trezit de la 5 

si mi-e sooooooomn
Nu a mai facut febra deloc, dr nici maselele nu u spart, ca am reusit pe la 6 sa ii bag un deget in gura sa il dau cu dentinox.
Paula cum a dormit puiul ? 

Lidia incearca si cu niste vitamine
Spor la invatat si pupici copiilor 

Ada tu ai nevoie de niste nervi de otel, astia mici descopera zilnic cate ceva mai periculos ![]()
![]()
sabinel am murit de ras cu voi, sunteti mortale 

Felicia pupam baiatul nazdravan 

si pe mamica lui 

Miruna ce mai fac puii ? Nu ai mai intrat de cateva zile, sper ca sunteti bine 

Babytza si puii
Valentina
David
Paula-Laura spune:
Neata!
Mihnea a dormit relativ ok, pana la 3 chiar nu a tusit deloc, dupa care s-a foit ceva si a mai tusit, dar nu foarte urat. S-a trezit la 7, i-am dat laptic, am facut aerosoli, prima tura de bobite, deocamdata e ok
Inca nu curg mucii pe nas, dar nici nu mai are accese de tuse la fel de urate, vedem cum degurge ziua
In rest tocmai a descoperit ce misto e sa sari pe canapea
Extaz total ![]()
Baby-boy eu stiu ca antibioticul se da un nr minim de zile (parca 5 ?) si e important sa urmezi tot tratamentul. Nu ti-a scris pe reteta cat timp sa ii dai?
Ada ma bucur ca v-am fost de ajutor. Da-mi te rog link cu produsul, poate reusesc sa il aduc pe alta parte (mai am colegi care merg in germania)
Baytza 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete