Bobocei de sept-oct 2008 (224)
Raspunsuri - Pagina 7
sabinel spune:
angelynna, sa-ti dea Domnul sanatate ca mult bine ai mai facut cu recomandarea ta laxativa.
i-am luat siropul, am inceput administrarea azi, in seara asta mi-a tras o chestie mirositoare in pampers, imediat dupa baie
, bag-o din nou in cada si freaca fundul, m-au trecut toate transpiratiile (era cald in casa), dar functioneaza!
ce s-a intamplat in timpul baii vedeti in clip, motiv de hlizeala n-aveam, da am ras de m-am spart, dupa cum puteti si auzi.
Sabina si Amalia
Paula-Laura spune:
Felicic la noi a tinut vreo 2 luni perioada in care a mers doar tinut de manuta. Si ne tara peste tot, nene, ameteam seara cand veneam acasa 
De cand a luat-o singur in picioare e mai bine, se joaca si singurel, e mai ok, asa ca ai si tu sanse sa fie mai bine
Adica face prostii in continuare, dar pot sa ma uit la el de pe canapea
Si bineinteles ca la nivel las doar ce poate apuca si tin usile inchise in zone periculoase
Nocom da, e rau sa fii mic
Din fericire nu pare sa sufere foarte tare, dar daca se lungeste perioada cred ca o sa se resimta. I-am redat accesul la degetel si il las la desene cat de des cere ca sa ii fac viata mai usoara ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Lidia, mi-a dat Pulsatilla si siliceea, nu bag altceva in schema fara recomandarea ei. Mersi frumos de oferta 
Ce mai fac Izabela si Stefan? Tu cum stai cu invatatul?
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Lidia, mi-a dat Pulsatilla si siliceea, nu bag altceva in schema fara recomandarea ei. Mersi frumos de oferta ![]() Ce mai fac Izabela si Stefan? Tu cum stai cu invatatul? ![]() Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
ok..daca pina dimineata nu vezi vreo ameliorare vizibila ..sa o suni si sa ii spui...daca e remediul potrivit in 12 ore trebuie sa reactioneze in bine...
Multumesc de intrebare
..copii sunt bine..mai tusesc din cind in cind..ca vremea asta e cind foarte rece ...cind calda...dar in rest sunt bine..mai rau de mine..ca ma stresez enorm cu examenele astea..si mi-a cazut aproape jumate din parul care il aveam..ceea ce imi da inca un motiv de stres

deci..in concluzie..need help

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
300 spune:
Paula, multa sanatate piticului! SI lasaa-i degetelul in pace. Stii cat de de important pentru ei? Sa-ti spun eu: Anda mi-a dat si mie ieri sa sug putin din degetul ei (adica a impartit cu mine cel mai bun, dulce, misto lucru pentru ea, c si cum mi-ar fi dat si mie niste ciocolata). M-a miscat mult generatia astasi mi-a intarit ceea ce stiam dea,cadegetul e important si bun si le da confort.
Lidia daca te stresezi a iti cade parul o sa-ti cada si restul asa ca chill mami, toamna si primavara si oamenii naparlesc, in diverse grade. Ia niste vitamine, de orice fel daca te simti obosita si incearca sa si dormi. Ce materii ai de studiat, daca nu e prea personala intrebarea. Bafta mare!
Ma duc sa strang jucariile din pat sa ne culcam si noi... Tati inca n-a plecat de la munca si pacostele alea nu le dau vouchere de taxi! SI la bonurile cadou de mos nicolae au taiat 20 de lei, devin chiar magari, cu atat mai mult cu cat nu i-a afectat niciun pui de criza, mama lor de zgarciomani
.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
Paula-Laura spune:
astia la OTV au premiul saptamanii un cosciug 

poze
mamidestefan spune:
si mai vroiam sa scriu ceva..din experienta noastra cu cele 2 homeopate:
Pulsatilla ..i-am dat Izabellei cind a facut o viroza urita (muci, tuse,febra) in iulie..dar nu prea a avut succes..i l-a schimbat a doua zi
Silicea...a luat Stefan..pentru pofta de mincare...si a reactionat foarte bine...
amindoua la indrumarea homeopatului.
Sanatate multa lui mihnea..noapte cit mai linistita..si tine-ne la curent 
LIDIA
300 spune:
Sabina am ras sa mor nu alta si Anda se certa cu fi-ta pe limba lor acolo.
ici micutei, poate va ganditi sa patentati metoda.
Lumi n-am apucat sa scriu dar in sinea mea ma bucuram ca fi-mea inca nu escaladeaza asa ca hunii tai si parca-s mai linistita. Dar e tiiimp!
Anda patruleaza de la scaunul meu pe hol, de pe hol la scaunul meu... zici ca e teleghidata... bine macar ca nu mai strange de tzitzi, m-a zapacit zilele astea, ca pe-un somoiog de pie o apuuca si apoi voia sa mai si suga...
Acum doua zile am fost cu ea de mana sa platim facturi, pe strada se comporta ca un copil mare, respecta directia de mers, a fost frumos tare.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Lidia daca te stresezi a iti cade parul o sa-ti cada si restul asa ca chill mami, toamna si primavara si oamenii naparlesc, in diverse grade. Ia niste vitamine, de orice fel daca te simti obosita si incearca sa si dormi. Ce materii ai de studiat, daca nu e prea personala intrebarea. Bafta mare! Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3 |
..mie mi-a tot cazut parul de cind am nascut...dar in ultimele 3 saptamini simt ca s-a cam injumatatit..ceea ce aveam acum o luna..
deci e groasa treaba..nu e "napirlirea de toamna"
LIDIA
Paula-Laura spune:
Lidia ti-as sugera sa te relaxezi, dar cred ca nu poti
Hai ca mai ai putin si scapi de examene/ o parte din stres si o sa treaca si cu parul. Pe mine m-a ajutat si samponul bio de la lifecare (chiar simt o imbunatatire /sotul meu e total nemultumit de el in schimb
)
Ramo stiu ca e important degetelul insa el a inceput sa il tina non-stop in gura, efectiv nu isi mai foloseste mana dreapta.Cata vreme il sugea cand ii era somn /foame /era suparat l-am lasat in pace. Acum incerc si varianta cu pansamentul. Cand vrea neaparat sa suga degetul vine si se plange ca isi vrea degetelul
si ii scot pansamentul. Sincer si acum cu tusea imi vine sa i-l pansez la loc, ca incepe sa tuseasca si de suparare isi indeasa degetul mai tare in gura, iti dai seama efectul 
Dar nu ma lasa inima sa il necajesc mai mult la necaz
poze