Bobocei de sept-oct 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Doua precizari pe ziua de azi:

1.mucii nu curg afara la joaca, doar in casa garla, cum o fi asta habar nu am, ma mut afara, vorba babytzei.

2, mai nou taiem unghiutzele in felul urmator: pus laptop cu melodia Beyonce- Single Ladies in patutzul care oricum e molila de decor iar una bucata copil sta agatzata cu limba scoasa uitandu-se la miscarea scenica a celor 3 fete iar intretimp, fara sa ne dam seama, mami fura cate o manutza si pac pac imediat.Si ce ma mai chinuieam sa le tai...hmmm.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

'na seara!

karina, raducu, david, multa sanatate!

bitza, multumim frumos!
tare fain program are Lucas. noi tot bebei, cu 2 reprize de somn pe zi, adorm abia pe la 22.30 sau mai tarziu, trezirea cel tarziu la 07.30... da' ne facem noi mari!
gasesti si in hypermarketuri protectii pentru frigider, usi etc. de la chicco, primii pasi, si altele. oferta e diversa.

dya, nausica, multumesc. o sa achizitionez si eu cartea.

abe, ai mei se joaca singuri cel mai mult o ora. de regula, o jumatate de ora. dar conteaza f mult faptul ca sunt doi.

moldovenii sunt tare frumosi!!!

niko, nici hunii nu stau in cort mai mult de 10 minute, dar intra in el fff des... per total, sunt f multumita de el, mai nou Edi imi arunca mingiile din cort sa i le dau eu inapoi!
felicitari pentru operatiunea unghiute, eu tot in somn le tai, nu ne intelegem altfel...

lidia

sa aveti o noapte linistita!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

asa si eu am prestat azi taiat unghii la radu.
el in scaunul de masa, la TV pocoyo (stiti, tot dvd ala de dimineata ) si eu repede pac-tzac am taiat gherutzele
acum sta in fund cu cate o locomotiva in fiecare mana si se uita la... ati ghicit... (nu, nu la Thomas....) la POCOYO!!!!
(si sa nu cumva sa indraznesc sa trec printre el si TV)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laura, unde esti????

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara!

Sunt rupta, zdrente, bucati Cine o fi inventat si mersul asta, biped, mai bine era in patru labe Vrea doar in picioare, de un deget doar si de multe ori o ia inainte, chipurile zice sa-l fugaresc, scapa degetul si si-o fura in nas Din mana mea Nu-i bai, ca se ridica si-o ia de la capat, neobosit. Eu beau energizante, iar el are efectele
Nu ne mai jucam cu jucarii, absolut deloc, le mai taram prin casa, sa se impiedice ceilalti de ele (am calcat intr-o noapte cand mergeam la baie pe un "A" de la un sortator de forme, de-am injurat si bestelitit.....) Scriem pe canapea cu pixul(in conditiile in care i-am luat creioane cerate), facem baie la suzeta in vasul de Wc si ...muuulte. Cert este ca nu poate fi scapat din ochi 1 sec, este pericol public. Aseara am facut friptura, am lasat-o in cuptor, am avut grija dimineata sa nu-mi deschida butoanele (de fapt el le-a deschis, eu le-am inchis si tot asa), cand am venit de afara, dupa doua ore, era un fuuuum. Va jur ca nu stiu cand a operat, ca nu l-am scapat 1 sec din ochi (ma rog, se pare ca l-am scapat). Nu face si nu se joaca cu nimic inofensiv (aprinde toate luminile, trage stecherele din priza, agata scrumiera, pahare, telefoane, sticle din bar,farduri de-ale mele, tot ce poate fi atins inaltandu-se pe varfuri, sunt cu casa suspendata) si sunt foarte obosita din cauza stresului. M-am gandit sa-l tin doar in brate (vrea jos), sub ochii mei (fuge), ca sa scriu mesajul asta l-am lasat in curul gol prin casa
Sper sa treaca perioada asta, sa fie doar o nebuneala, o criza, ca altfel nu ma vad bine. Seara, cand pleaca, madam Vio arata de parca ar fi alergat la maraton, chiar nu stiu de unde are atata energie copilul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Feli o sa te obisnuiesti tu pana la urma :). Voiam sa-ti spun ca la noi pixurile stau undeva departe, i-am luat de vreo doua luni tablita de-aia magnetica de 7 ron din piata si e o placere sa deseneze pe aia. Nu are habar ca poate scrie si cu altceva deocamdata. Ma rog, cu cereale pe mobila, pe tastatura, dar astea trec.

(azi am inghetat dupa ce mi-a stins calculatorul in repetate randuri nu mai reactiona tastatura noua, am scos-o/bagat-o in ps2 si a mers, asta dupa un episod de cereale la care n-am mai rezistat si am certat-o; desigur ca dupa cearta eu am mancat cerealele, madame e sensibiloasa).

Eu sunt fericita ca azi Anda a mancat pana la urma niste ciorba alba si juma de borcanel maaare hipp cu curcan si legume (erau bucatele ). Asa mai da, frate, mi-a facut tzitzi bretele si vad ca vrea tot mancare fada si... calda. Cat mai calda.

Sotul meu e tot la servici, vorbesc cu el pe messenger raaar de tot ca au treaba, porcul se ingrasa in ajun de 1 decembrie.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Am avut azi o zi de 2 lei... s-a trezit Mihnea la 7,30, i-am dat un bibe cu lapte, incepe sa tuseasca si vomita tot laptele, pe mine, pe covor, pe pat ...Schimb copil, ma schimb pe mine, schimb asternuturi si ma gandesc ce sa ii dau sa manance?? Incerc sa ii dau lapte, nu mai vrea
Asa ca i-am facut gris cu lapte si miere (lungit asa, sa fie mai pasta sa poata inghiti). Pun si o lingura de zeama de la dulceata de gutui facuta de mama pentru el, ii dau sa manance, pare ca e acceptabila mincarea si mananca (insa pe canapea in fata tv, scaunul de masa avea ace ) Dupa vreo 150 ml incepe sa tuseasca si..da...vomita
In continuare fara muci, fara febra, doar tusea asta naspa si din cand in cand scuipa mucozitati din gat. In plus incepuse sa stranute, asa ca am sunat la Medicover si ne-am dus sa ne asculte un doctor sa stiu despre ce e vorba.
Ne-au chemat la 1, asa ca am incercat sa ii dau totusi sa manance ceva (fructe de la borcanas) si a mancat fara sa se inece, dara sa vomite, ba a cerut si cateva lingurite de iaurt Ceva mai optimista plec spre medicover si ciar inainte sa ajungem incepe sa tuseasca si..da...vomita. In masina. Nu vreti sa stiti cum arata masina mea, trebuie sa ii spal tapiteria, ca altfel nu mai pot merge cu ea decat cu geamurile deschise Si faza si mai tare:i-am luat schimburi din cap pana in picioare, mai putin pantofi. Pe care a vomat din plin, asa ca a mers in ciorapi prin medicover
Verdict: rinoadenoidita acuta. Adica mai pe romaneste multi muci care stau in spatele gatului si nu curg in nicio directie). Recomanda colargol+aerosoli+sirop de tuse
Am sunat si homeopata, ne-a zis sa continuam cu paragripe, stodal, niste bilute si aerosoli cu ser+suc de lamaie+ suc de gutuie Cand e vorba de tuse merg pe mana homeopatei. Am reusit sa ii dau aproape un borcanel cu legume + 1 iaurt +lapte fara sa vomite si l-am culcat
Nu va zic cat scandal mi-a facut ca i-am turnat ser in nas , fara macar sa il aspir
Astept cu interes ziua de maine Bine macar ca e wekeend si stau eu cu el, ca mama saraca e terminata cand e el bolav, se tot invinovateste ca din cauza ei s-a imbolnavit

...si in timp ce scriam mesajul a mai tras o ture de tuse, a mai vomat putin (in somn ), am incercat din nou sa il aspir si tot nimik nu iese
In concluzie: Eu vreau sa curga mucii ! Macar atunci stiu ce trebuie sa fac
in seara asta sotul doarme pe canapea si eu langa el sa il pazesc .
Sanatate multa bolnaviorilor!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Anamona multa sanatate Sabinei! Multa sanatate si boboceilor bolnaviori! Feli si eu cu soata suntem terminati de atata alergatura iar fii'miu e fresh

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Paula ingrozitor ce povestesti tu acolo!!! Asa e cu mucii care nu curg, te termina cu nervii!! Imi pare rau ca sufera puiul, adica chiar daca nu-l doare nimic, si faptul ca vomita este neplacut pt ei... Doane ajuta sa va faceti bine cat mai repede si sa scapati de mucii astia ascunsi.

felicic nu stiu de unde mi se pare atat de cunoascuta povestea ta!! Din pacate, daca copilul este atat de energic cand e mic, la fel ramane si cand creste.. cel putin la noi asa a fost... iti doresc putere si nervi de otel!!

Ma duc la nani mai devreme azi, noapte buna!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Buna!

Am avut azi o zi de 2 lei... s-a trezit Mihnea la 7,30, i-am dat un bibe cu lapte, incepe sa tuseasca si vomita tot laptele, pe mine, pe covor, pe pat ...Schimb copil, ma schimb pe mine, schimb asternuturi si ma gandesc ce sa ii dau sa manance?? Incerc sa ii dau lapte, nu mai vrea
Asa ca i-am facut gris cu lapte si miere (lungit asa, sa fie mai pasta sa poata inghiti). Pun si o lingura de zeama de la dulceata de gutui facuta de mama pentru el, ii dau sa manance, pare ca e acceptabila mincarea si mananca (insa pe canapea in fata tv, scaunul de masa avea ace ) Dupa vreo 150 ml incepe sa tuseasca si..da...vomita
In continuare fara muci, fara febra, doar tusea asta naspa si din cand in cand scuipa mucozitati din gat. In plus incepuse sa stranute, asa ca am sunat la Medicover si ne-am dus sa ne asculte un doctor sa stiu despre ce e vorba.
Ne-au chemat la 1, asa ca am incercat sa ii dau totusi sa manance ceva (fructe de la borcanas) si a mancat fara sa se inece, dara sa vomite, ba a cerut si cateva lingurite de iaurt Ceva mai optimista plec spre medicover si ciar inainte sa ajungem incepe sa tuseasca si..da...vomita. In masina. Nu vreti sa stiti cum arata masina mea, trebuie sa ii spal tapiteria, ca altfel nu mai pot merge cu ea decat cu geamurile deschise Si faza si mai tare:i-am luat schimburi din cap pana in picioare, mai putin pantofi. Pe care a vomat din plin, asa ca a mers in ciorapi prin medicover
Verdict: rinoadenoidita acuta. Adica mai pe romaneste multi muci care stau in spatele gatului si nu curg in nicio directie). Recomanda colargol+aerosoli+sirop de tuse
Am sunat si homeopata, ne-a zis sa continuam cu paragripe, stodal, niste bilute si aerosoli cu ser+suc de lamaie+ suc de gutuie Cand e vorba de tuse merg pe mana homeopatei. Am reusit sa ii dau aproape un borcanel cu legume + 1 iaurt +lapte fara sa vomite si l-am culcat
Nu va zic cat scandal mi-a facut ca i-am turnat ser in nas , fara macar sa il aspir
Astept cu interes ziua de maine Bine macar ca e wekeend si stau eu cu el, ca mama saraca e terminata cand e el bolav, se tot invinovateste ca din cauza ei s-a imbolnavit

...si in timp ce scriam mesajul a mai tras o ture de tuse, a mai vomat putin (in somn ), am incercat din nou sa il aspir si tot nimik nu iese
In concluzie: Eu vreau sa curga mucii ! Macar atunci stiu ce trebuie sa fac
in seara asta sotul doarme pe canapea si eu langa el sa il pazesc .
Sanatate multa bolnaviorilor!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

pentru tuse cu voma ...IPECA ..e recomandata ...daca nu ti-a recomandat-o deja homeopata

si sanatate multa

P.S. daca nu ai ..sa stii ca poti sa iti dau eu citeva bilutze pentru noaptea asta..asta daca te hotarasti sa ii dai ipeca

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput