Bobocei de sept-oct 2008 (224)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

He he he, ce moldoveni frumosi!!!! Dar cam zgarcita mama unuia dintre ei cu pozele domne, n-am vazut!!!!

Nikolici offf, e groaznic cu mucii astia nenorociti!! Si noi am tras-o acte min 2 saptamani la fiecare tura!! Doamne ajuta sa-si faca eurespalul efectul si aveti si voi o noapte linistita ca a lui Raducu!

baby boy cat ma bucur!!!! Bravo!!!

300 si eu stiu ca fratii sunt buni numai sa te mulga!!! Si eu am 3!!! Dar ce frumos este de sarbatori cand ne intalnim toti.. parca se sterg toate neajunurile de peste an!!! Pana la urma la ce dr ai fost si de ce???

Eu fac pentru prima oara in viata mea varza calita. Miroase ff bine, sper sa fie si gustoasa!! daca imi iese buna cred ca ma apuc din nou de regimul pe care l-am abandonat de 2 ori in ultimele 3 saptamani!! O sa bag la ciorba de varza si varza calita pana mi se apleaca. Ba mai mult, acum barbate-miu incearca sa faca si fasole batuta!!

Maine cica mergem la pescuit. sa vedem cat rezista cupchii si noi cat timp o sa avem sa pescuim deadevaratelea??!?! dar macar incercam, facem un gratarel.. (de legume of course. )

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

angy te anunt oficial ca am deschis punga de pampers Babylove...finally:)
Impresii: textura fina insa talie foarte inalta...nu se mai terminau nene cand i-am pus

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Bitza face 22 luna viitoare.

Nicole am intrebat-o de multe ori de vreo doua saptamani daca ma poate ajuta si tot timpul a zis da. Ultima conirmare a fost chiar ieri inainte de a ajunge acasa... ce sa mai zic??? Sunt foarte dezamagita.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare si de la noi!

Suntem in deplasare, pe la (alte) bunici (surori ale mamei) si e super-fain, se inghesuie care mai de care sa-l dragaleasca, plimbe, pupe, faca nazuri lui Gruia, nu-mi vine sa cred cata libertate am, chiar in apropierea lui!
Ramo, nu voiam sa iti fac in ciuda, chiar in pare rau de (ne)intelegerea cu sora-ta . Eu nu stiu cum e sa ai frati/surori, sotul de asemeni e singur la parinti, nu stiu ce as fi preferat, o sora ca a ta sau deloc ... greu de spus. In ce va priveste insa, parerea mea e ca nu o ajuti nicicum incercand sa faci lucruri in locul ei (curatenie, etc.), ci ii tot elimini ocazii de a se descurca complet de cont propriu, de a-si asuma responsabilitati, roluri (=sora, matusa, cumnata), ceea ce o va face sa devina/ramana destul de neajutorata in toate mediile in care se va afla, la un moment dat. Chiar cred ca ar trebui sa fii mult mai categorica si cu transarea situatiilor cum a fost cea de ieri, in care TREBUIA sa stea cu Anda, pentru ca si-a luat acest angajament, chiar de mai multe ori. Trebuia sa o ajuti, in orice fel, sa-si indeplineasca aceasta sarcina - facand-o tu in locul ei eu cred ca tocmai i-ai creat un prejudiciu.

Despre cadourile de Mos ... ma tot gandesc la unul de care Gruia sa fie interesat mai mult decat 10 min ... posibil sa fie un calut-balansoar de la magazinul lui Nikolici (pe care l-am vizitat de vreo 2 ori deja ), catelusul vorbitor tot de acolo sau cortul cu bile de la Real .. Insa cel mai probabil un mop nou, numai pentru el, cu coada telescopica este cel mai atractiv cadou . Sau un stergator de geamuri, tot cu coada telescopica .. hmmm, tough decision!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nerantula ai dreptate; nu-i fac curat in camera dar cand pleaca pt cateva zile ne apuca smotrul si cum ea doarme in sufrageria mea nu am cum sa raman la mila ei. Nu face supermizerie dar e neglijenta; ma mai ajuta cand e acasa cu vase, spalat aragaz, calcat si chiar facea oarecare ordine dar vedem lucrurile cu alti ochi; cu alte cuvinte le face cam superficial.

Cu restul sunt de acord, as fi vrut sa stea in camin dar nu a luat loc si nici nu s-a strofocat asa incat am vrut sa-mi ajut parintii sa cheltuie mai putin cu ea si de aici alte si alte lucruri. Pana am nascut i-am dat si bani de buzunar tot eu. Ma bate gandul s-o rog sa se mute cu o prietena, nu cred ca sotul meu o va mai tolera la fel de usor dupa acest nou incident si asta pe buna dreptate.

Nu m-ar fi deranjat sa fie chiar si asa cum este dar nu ma astteptam la atata meschinarie din partea ei, cam asta.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu sunt acasa cu puiul , avea 38,8 cand s-a trezit...a plecat la party doar mama cu Valentina . Am bagat repede o doza de Nurofen si i-am pus un plasture special pentru febra . Acum are 37,9. Am trimis sotul la farmacie sa ia si Panadol ca nu mai avem.
Insa s-a trezit fomist si a papat un borcanel intreg de paste cu sos si jumatate de iaurt

Si inca ceva : De azi Valentina e domnisoara Are mami fata mare !!!!!!!!!!!! Am avut niste emotii cand m-a chemat la baie si mi-a zis " mami cred ca sunt in perioda aceea .... " Of of mai mai....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

surioara mea e mai bine, o cauta astia acum sa vada de la ce a facut anemia asta...
Ada, Gheo ramane ziua cu mama sau cu cumnata Sabinei, la schimb, noaptea cu sotul sabinei. Mama si ea face cu schimbul intre gheo si spital.

era super complicat si Ghe aici, noi ne-am oferit dar se pare ca ei au fost mai cu cap (avem o scara suspendata fara balustrada). In plus, luni nu ar fi ramas decat bona cu ei si nu facea fata sigur...

in alte ordine de idei, Thea are 3 scaune moi/zi de vreo saptamana, cred ca a mancat duminica trecuta prea multa paine cu unt....mama zen ce sunt nu i-am dat medicamente (doctorita a confirmat ieri ca nu e cazul sa ma alarmez), am incercat sa rezolv problema prin alimentatie: morcovi+ albitura fierte, carnita de pui, zeama de supa + zeama de orez fiert, putin orez fiert, banane, banane+ mar + cereale, lapte matern+ cereale....

problema noastra e ca acum nu mai vrea sa manance nimic, iar azi a facut 4 scaune moi deja...s-o fi plictisit de mancarea de regim. ce sa ii mai dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

anamona ii mai poti da mar copt, banane, struguri albi, sticksuri, branza telemea, masline, macaroane cu branza....

babytza Felicitari Valentinei, a venit momentul sa-si cumpere sotul tau PUSCA!!!! Gata, ai fata mare!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nocom multumesc

babytza, sanatate multa lui david si felicitari pentru domnisoara :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

daca Thea are scaune moi de la dinti, nu prea ai ce-i face. Pot dura si mai mult, la noi cam asa e.
Dar cand spun scaune moi, inseamna ca nu au forma, sunt ca un fel de puree de banana cu mar, mai mult banana decat mar....

Nocom ti-a scris foarte bine ce sa-i mai dai de regim.

Lui Teo ii faceam la steamer tot felul de combinatii cu orez, pe care le blenduiam sau nu, in functie de varsta (orez cu pui si morcovi, orez cu morcovi + branza telemea adaugata cand serveam, orez cu mar si scortisoara, orez cu pui si broccoli sau fasole verde- dar aici deja iesim din regim)

El face forma asta de pupu-puree de la aproximativ 1an, chiar ma intreb daca are ceva si n-am descoperit inca. Oare va putea face chestia aia si la oala?! Inainte de 1an parca facea mai format nitel...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput